We bestellen regelmatig hier en elke keer een snelle levering. Retourneren is heel makkelijk alles is erbij geleverd en ook daar is de afhandeling snel.

Leuke merkkleding bij kleertjes.com. Zeer goede service.

Snelle levering goede kwaliteit leuke prijs

Snelle levering en een goede prijs verhouding kortom dik tevreden

Toffe merken bij elkaar, goede service

Heel fijn om een webshop te hebben waar al die mooie merken bij elkaar verkrijgbaar zijn. De winkel lijkt plezier te hebben in hun verkoop en de service is altijd goed! Dank

Snelle levering. Produkt voldoet aan de verwachting.

Prachtige jas van goede kwaliteit

Mooie jas die goed op maat valt. Goede stevige stof, zodat kids niet zo snel een winkelhaak of iets erin zullen krijgen. Van binnen heerlijk zachte bont. Mn dochter vind hem fijn dragen...

Duidelijke website en vlotte afhandeling.

Mooie, warme winterjasjes voor mijn bonus kleinkinderen.

Super tevreden

Snelle levering en ook retouren heel snel weer afgehandeld.

Topservice en topkleding!

Goede site, snelle verzending, zeer uitgebreid assortiment en veel merken is waarom ik graag bij kleertjes.com koop! De Vingino winterjas ziet er exact zo uit als op de site, pasvorm super.

Het is een geweldige site

Het is een hele fijne site en de pasvorm is goed en valt best groot en de kwaliteit is uitstekend in heb er een keer een puma trui bestelt ik heb normaal xs en had nu 176 hij viel echt heel groot en de broeken zijn mooi lang het duurt maar heel kort voor je het pakketje krijgt als je voor half 11 bestelt heb je het de volgende dag al in huis het is echt een aanrader voor kinderen tot 16 jaar is het en ach o enen vallen er mooi smal en op maat

Uitstekende service

Snel geleverd en leuke merken ook met retouren verloopt het soepel

Kleertjes.com is de beste

Kind super blij snelle levering mooie website!! In 1 woord TOP!

Prima kwaliteit en fijne prijs

De maat valt echt als een 116. Beetje stretch en mooie zachte zwarte stof. Stoer en combineren is eenvoudig

Leuke sweater

Lekker warme en hille sweater. Maat valt ruim.

Veel vaker gekocht bij Kleertjes. Com

Keurige en snelle levering Veel keuze uit te gekke kleding van super kwaliteit

Twee prachtige winterjassen gekocht!

Snelle en goede service. En prachtige kleding. Zeer tevreden!

Mooie kleding

Mooie kleding en goede service

Ik koop al jaren voor de kids bij kleertjes. Com. Het is erg makkelijk en de kwaliteit is perfect. De bestelling gaat vrij makkelijk en bij een ruiling of terug brengen wordt altijd netjes afgehandeld. In 1 woord top!

Heerlijke warme jas, wind- en regendicht

Mijn zoon wilde de jas meteen aan. Is voor nu eigenlijk te warm, maar voor wat koudere dagen zeker goed. Na een regenbui wordt de bontkraag wel nat, maar loopt het water niet in je nek ofzo. Alleen voelt hij als "natte kat", die moet van ons ook altijd ff drogen voor hij op schoot kan...

Goede kwaliteit kleding

Brede selectie aan goede kleding, voor een goede prijs en prima levering

Levering binnen 24 uur!

Twee winterjassen besteld, binnen 24 uur geleverd. Gelukkig beide maten prima, dus dat was een snelle aktie. AfterPay, helemaal prima!

Super website, alles klopt hier. What you see is what you get. En ook nog een snelle levering. Kortom altijd blije kinderen hier

Snelle levering en ruim aanbod

Vanwege Corona kon ik niet met mijn dochter shoppen. Omdat ze toch een nieuwe winterjas moest hebben, zijn we online gaan kijken en kwamen terecht op de site van kleertjes.com. Wat een ruim aanbod. Ook de levering is echt super snel. De jas was zelfs nog mooier dan gedacht. Erg tevreden en we houden de website zeker in de gaten voor nieuwe kleding en acties.

Staat super leuk

Fijne stof, en valt op maat

Prachtige jas! Goed waterdicht en heerlijke warm!

Prachtige winterjas , de ene kant is waterdicht, de andere kant zachte teddy ( die niet pluist! Ook niet gehele onbelangrijk)

Bergweg 60

1217 SC Hilversum