Snelle levering en super fijne kleding

Altijd fijne kleding, goede pasvormen, goede prijs. Mijn dochter is weer gelukkig en blij met haar kleding. Daar doe je het voor toch. Super tevreden dus.

De keuze is reuze, fijne acties en snelle levering.

Schoenen vallen op maat

Twee paar verschillende schoenen gekocht, vallen op maat. Snelle service, goed verpakt. Duidelijke beschrijving en foto’s op de site.

Prachtige en mooie kwaliteit

Hele mooie aankoop. Mooie kwaliteit. Valt mooi op maat.

Snelle bezorging en mooi product

Fijne informatie in de tekst, uitgebreid waardoor ik eigenlijk altijd eerst bij jullie kijk voor schoenen en jassen!

Super fijne jas

Heerlijk warme omkeerbare jas! Maar is perfect

De perfecte webshop voor alle kleding en schoenen alles in 1!

Ik kan altijd wat vinden voor me zoontje, ze hebben verschillende merken waardoor er altijd wel iets tussen zit wat je zoekt! De service is perfect, snelle levering en gratis retour!

Super webshop

Fijne webshop. Geweldige service!

Je maalt er niet om bij kleertjes.com

Ik koop erg graag bij Kleertjes.com. Ze hebben een ruim assortiment en hebben regelmatig aanbiedingen. Ook retourprocedure verloopt altijd soepel. Kortom het is prettig winkelen.

Ik ben heel erg tevreden over de broeken. Zitten goed en fijn en top kwaliteit. Kleding wordt ook snel bezorgd. Ik ben een nieuwe vaste klant. Top service.!

Heel erg prettig

Goed product goede prijs en een hele snelle levering met uitstekende communicatie.

Mooie kleren, snelle levering

Het is fijn om online te kunnen shoppen als je kind winkelen lastig vindt. Rustig thuis alles kunnen passen en wat niet bevalt, makkelijk retour kunnen sturen. Mooie kleding, in elke prijscategorie is er wel iets.

Goede site

Overzichtelijke site met heel veel merken.

Mooie en stevige schoenen!

Ze zijn makkelijk aan en uit te trekken en zien er super uit!

Prima levering en voldoet helemaal aan de verwachting

Uitstekende levering en voldoet volledig aan verwachtingv

Mooie producten, fijne prijs en snelle levering

Leuke kleding! Goede kwaliteit en mooie prijs. Door het afkopen van de verzendkosten bestel ik makkelijk een los item, ideaal! Koop regelmatig iets voor ons zoontje hier.

afkopen verzendkosten???

Een aantal items aangeschaft en gekozen voor 'afkopen verzendkosten'. Blijkt dat bij deze bestelling wel verzendkosten berekend worden en tevens het afkopen van de verzendkosten in rekening worden gebracht voor deze zending. Niet netjes om het zo te doen! Lijkt mij misleiding.

Mooie kleding, goede service!

Mijn 9 en 11 jarige kunnen de herfst weer netjes en trendy in!

Goeie service

Super snelle service!

Wat heerlijk als je merk dat is te klein is, en je besteld bij jullie dan is het er de volgende week! Super snelle service en mooie producten!

Hele mooie jas!

Mooie kleur en lekker warm. De jas valt goed op maat. In de sale gekocht en ontzettend blij mee, ik krijg er erg veel complimenten over!

İk ben zeer tevreden over de snelle servixe

İk koop al jaren bij kleertjes er is altijd zoveel keus.

Prima mooi

Heel leuk en netjes in orde, moet wel maatje groter maar dat ligt niet aan het artikel

Slechte legging

Legging is al stuk. Randje rafelt helemaal.

Mooie jas

De jas ziet er mooi uit. Het is gemaakt van een stevige kwaliteit stof en is waterafstotend. Mijn zoon is er super blij mee.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum