Snelle en goede service

Heel snelle levering (vrijdag avond besteld en zaterdag voor de middag geleverd). Kleertjes zijn goede kwaliteit voor een zachte prijs. Ik bestel hier zeker nog eens.

Super kwaliteit en super snelle service

Al een paar keer wat besteld . Super snelle service andere dag gelijk in huis. Super kwaliteit voor een mooie prijs.

Slechte voorraadbeheersing

3 artikelen besteld, waarvan er 2 achteraf niet op voorraad bleken te zijn. Waardeloos! Betaald en wel, geld weer teruggestort, maar toch je verwacht de producten en blijken er dus helemaal niet te zijn. Is al de 2e keer dat het zo gaat.

3 mooie winterjassen gekocht. Super kwaliteit en ze zitten perfect. Zowel de allerkleinste, de middelste en de oudste van nu 7 klaar voor de winter. Stoer en netjes, ze zien weer pico bello uit. Laat de winter maar komen

Leuk pakje

Gekocht voor mijn kleinzoon in de outled , erg leuk setje.

Mijn dochter is dolblij met haar nieuwe jas

Leuke aanbieding. Mooie warme winterjas.

Vlotte levering volgende dag in huis

Mooie kwaliteit kleding met juiste vermelding van pasvorm

Bij een klacht wordt er niet gereageerd

Super leuke kleertjes , koop ook vaak wat via deze site. Nu alleen voor de 2de keer een klacht over een erg slechte kwaliteit kledingstuk. En er wordt gewoon niet op gereageerd. Dat vind ik erg jammer !

Vlotte levering

Bestellen en de volgende dag heb je de kleertjes al in huis! Duidelijke site, gemakkelijke filter, toffe merken.. 1 x verzendkosten betalen voor 1 jaar mogelijk, daardoor gemakkelijk om eens 1 stuk te bestellen..

Erg tevreden over de prijskwaliteitverhouding en pasvorm.

Ik heb 3 broeken voor mijn zoontje besteld. Hij is fan en ik ook. Hij vindt ze erg lekker zitten en ze staan erg mooi. Ik ben niet zo van de joggingbroeken, maar deze zijn vlot, netjes en hebben goede pasvorm en dat voor €65 in totaal. Bij 1 is een stukje naadje los van de zak, maar die paar centimeter zien we door de vingers.

Super snelle levering

Super leuke kleding. Altijd snel geleverd. Top!

Snel en nauwkeurig

Mijn bestelling was de volgende dag binnen. Netjes verpakt. Helemaal naar wens!

Ik vind kleertjes een super site

Super surve s bedankt daar voor

Al jaren mijn favoriete site!

Al jaren shop ik met veel plezier bij kleertjes.com Fantastische kleding en schoenen voor een goede prijs, een goede service en snelle levering.. Mijn kinderen staan te springen als er weer een ‘apen-pakketje’ binnenkomt.

Vind dit echt een super site, ook een toppunt is, dat je het kan passen en dan terug sturen..

De geleverde jassen zijn top!

Ik had verschillende jassen besteld voor mijn kleinkinderen. Ze zijn van mooi materiaal gemaakt. Pasvorm en maatvoering zijn super goed. Alleen jammer voor mijn 3e kleinkind was dat de jassen achteraf niet beschikbaar waren terwijl ze wel te bestellen waren. Foutje in het systeem. Kan gebeuren, maar jammer genoeg 2x het dezelfde kind. Het werd correct terug betaald. Maar het was niet leuk. Verder dik tevreden over mijn andere jassen.

Doet wat ze belooft

Geen fratsen. Gewoon goed.

Ruim assortiment, leuke acties, snelle levering

Ruim assortiment, met regelmatig leuke acties. Goede en snelle service.

Vlotte levering, goede kwaliteit

Prima gebruiksvriendelijke webshop. Levering ging vlot, verpakking niet onnodig groot

Heel tevreden!!!

Ruime keuze en interessante kortingen. Daarnaast super snel geleverd. Kinderen zijn erg blij met hun nieuwe jassen. Bedankt

Altijd mooie kleren en veel keuze

Erg fijne opvallende jas voor mijn zoontje

Fijne jas met ritsen in de zakken. Dat vond ik erg belangrijk en dat de kleur opvallend is ivm op de fiets naar school Hij zit heerlijk zegt mijn zoon en sluit mooi hoog bij de keel.

Heerlijke jas

Onze dochter is heel gelukkig met de jas. Mooie pasvorm, mooie kleur, lekker warm. De kraag en capuchon kunnen er beiden af. Kortom: topaankoop!

Mooie jas

Snelle levering, Mooie jas, netjes afgewerkt en lekker warm

Altijd fijn om in kleine en grote kindermaten te kunnen shoppen!

De vingino broeken hebben een perfecte pasvorm. De tommy hilfiger longsleeves vond ik wat dun, past niet goed bij het seizoen van nu.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum