Prima site snelle levering

Kleertjes.com leuke verzorgde Website mijn gekocht artikel viel alleen flink tegen maar daar kunnen jullie niks aan doen!

supertevreden!

heel content over mijn bestelling, zoals gewoonlijk. Kleertjes passen perfect, heel mooie kwaliteit. Ons zoontje was in zijn nopjes!

Zit goed lekker warm valt alleen wat kleiner

Mooie want zit goed valt wel kleiner uit mijn zoontje is 1,5 jaar en heeft de maat 2/4 jaar. Mooie stof!

Goede site met veel keuze

Alle merken die ik leuk vind zijn aanwezig en alles is duidelijk en overzichtelijk. Snelle levering en leuke aanbiedingen. Zeker nu in Corona tijd toch wat kunnen snuffelen en combineren voor mijn dochter!

Model van de jas was prima! Kleur en materiaal vond mijn dochter niet mooi. Direct terug gestuurd. zelfde model besteld maar een andere kleur. Deze was prima. De aanbieding was eigenlijk voorbij maar kreeg de jas toch voor de aanbieding prijs. Dat was echt top!

Super goede klantenservice

Ik heb wat problemen gehad met een vest die super netjes zijn opgelost door Kleertjes.com. In één woord top!

Professioneel en meedenkend.

Prachtige winterjas gekocht, helaas na het verwijderen en het passen een gaatje in de mouw ontdekt, meteen gebeld en ik kon de jas zonder problemen retour sturen en heb gelijk een nieuwe besteld die de volgende dag word geleverd. Super service!!!!!

Geweldige kwaliteit & collectie kledingmerken!

De beste en meest originele kledingmerken voor Kids Zeer overzichtelijke webpagina Zeer hoge kwaliteit Uitstekende retour service; dus lekker thuis passen en mocht een maatje niet kloppen kun je kostenloos retourneren

Super jas

Mooie en geweldig jas zoon is er heel blij mee.

Betrouwbare webwinkel

Prima webwinkel. Bestel er vaak en nooit problemen. Overzichtelijk en snelle levering.

Super snelle service en erg betrouwbaar voelt goed

Erg overzichtelijke website veel variatie voor groot en klein. Ideaal om de verzendkosten te verhogen en dan 1 jaar niet te hoeven betalen. Ik zeg mensen bestel bij kleertjes.com omdat het zeer betrouwbaar is ook met terug betalingen. Groetjes een zeer tevreden klant. Vriendelijke groet, Claudia.zijlstra

Super mooie kwaliteit kleding, mooie prijzen, en keisnelle service!

Super mooie kwaliteit kleding, mooie prijzen, en super snelle levering! Ik koop al jaren bij kleertjes.com en nog altijd ben ik bij iedere aankoop verrast hoe snel het thuis is, en wat voor een goede kleding ze verkopen!

prijs kwaliteit

goede prijs kwaliteit verhouding met leuke aanbiedingen

Kwaliteit van de kleren is goed en de service is uitstekend

Snelle levertijd, makkelijk bij retourneren

Snel, goed, makkelijk en vriendelijk

Prettig winkelen met een vriendelijke toon, ik kan altijd vinden wat ik zoek. De jas in dit geval had ik nodig voor mijn zoontje van vier. We hebben drie verschillende uitgekozen. Binnen een dag bezorgd en hij kon zoals beloofd dus zelf passen en uitkiezen. Zijn keus viel op een prachtige jas met mooie kleuren, stoere ritsen en perfecte pasvorm. Heel blij mee!

Altijd goede en snelle service

Fijn jasje voor het beginnende najaar!

Praktisch jasje voor jongens die graag buiten zijn. Iets dikker dan een zomerjasje dus prima te gebruiken aan het begin van de herfst. Kwaliteit is top!

Groot aanbod

Erg leuke truien, mooie kleuren

Snelle levering, overzichtelijk en betaalbaar

Veel aanbod, overzichtelijk en betaalbaar. Snelle levering en duidelijke communicatie

Dik in orde zoald altijd.

Gemakkelijk te bestellen. Vlotte betaling en levering. Producten altijd zoals voor gesteld op de website en mooie acties.

Goede kwaliteit

Prima product!

Alles naar verwachting

Producten zijn goed beschreven. Foto’s zijn goed. Levering snel en accuraat.

Fantastisch leuke trui van Tygo en Vito! Ideaal voor stoere jongens!

Hartstikke goed

Goede levering, mooie en leuke kleertjes.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum