En jas besteld en meteen de volgende dag in huis. Supersnelle levering.

Overzichtelijke site met leuke hippe kleding voor een mooie prijs.

Regelmatig bestel ik via kleertjes.com. Het betreft een ruim assortiment met hedendaagse kleding. Verder zijn er regelmatig sale artikelen waar voor een leuke prijs merkkleding gekocht kan worden. Kids blij, mama blij. Verder goede service. Heb eens gebeld ivm opruiming achteraf en de prijs werd meteen verrekend.

Leuke merken voor klein bedrag

goed assortiment van mooie kledingkleding. Goede acties waardoor je kind super leuk gekleed is. (En er niet uitziet als alle andere kinderen in hema en h&m kleding).

Stevige mooie broek en snelle verzending!

‘S avonds besteld, volgende dag in huis. Super mooie broek, stevige kwaliteit!

Leuke producten met leuke prijzen

Fijne site waar veel keus is met aantrekkelijke prijzen

Toffe jas

Een heerlijke lekkere warme jas. De zachte kant is erg leuk maar super fijn dat je deze bij regen kan omdraaien. Ook dan is de jas leuk. Hier een blije dochter.

Mooie spullen, snelle levering

Mooie spullen, snelle levering, goede prijs en goede service-voorwaarden!

Altijd snelle levering en retourneren heel eenvoudig

Ik bestel al jaren bij kleertjes.com vanwege de leuke kindermode en aanbiedingen.

Goede prijs en kwaliteit verhouding

Wat ik ook bestel,bij kleertjes.com is vaak de goedkoopste prijs!!

Overzichtelijke site met mooie merken en goede service!

Mooie kleding op een duidelijke site. Makkelijke communicatie en retourbeleid!

Heel goed Prima

Goede service is goed bevallen

Snelle levering, ruime keuze aan kleding en merken

Niets anders dan goed. Nooit problemen met bestelling en regelmatig leuke acties!

Mooie ski jas

Een fijne ski jas. Mooi materiaal, ziet er geweldig uit, helemaal van nu met de ruit. En is heerlijk warm en goed waterdicht. Wat je van een echte ski jas mag verwachten. Ook de extra sleeves handschoenen is iets wat mijn dochter heel fijn vind op de fiets naar school.

Prettig winkelen

Mooie kleding, veel keus en goede service.

Grote collectie

Super snelle levering

Snel geleverd, product zoals verwachy

Super fijne webshop

Veel keuze, mooie prijzen en goede service

Snelle, goede levering en service.

Goede kwaliteit van kleding. Goed verpakt. Gemakkelijk retour te sturen indien nodig.

Teveel betaald voor winterjas

Ik heb 2 winterjassen voor mijn dochter besteld. 1 jas van kids only kwam bij een andere leverancier vandaan. Toen ik de jas binnenkreeg hing er een pijskaartje aan met €49,95 terwijl ik het via de site van kleertjes.com gekocht had voor €54,95. Dat voelt heel naar. Even op internet gegoogel, blijkt de jas overal €49,95 te zijn. Heb hier over met de klantenservice gebeld. Hier was niets aan te doen. Dan moest ik de jas tetourneren. Is het zo moeilijk om €5,00 terug te storten? Heb dit nooit eerder meegemaakt.

Goede webwinkel, artikelen snel in huis en evt. makkelijk retour

Kleertjes.com heeft goede prijzen. Is vaak de eerste met kortingen van de grotere webwinkels. Voor 22.30 u besteld, is de volgende dag al thuis! Evt. retourneren gaat ook makkelijk.

Uitmuntend

Nadat de telefoon 1x overgaat, krijg je live iemand aan de lijn. Geen bandje maar een echt iemand, wow. Deze medewerker is ook nog eens ontzettend vriendelijk en zeer behulpzaam. Ik weet waar ik de volgende keer weer kinderkleding en schoeisel bestel.

Super leuke schooltassen

Ik zag superleuke schooltassen en heb ze besteld en in echt zijn ze nog mooier mijn meiden zijn er superblij mee en daar doe ik het voor

Leuk, hip, goed en betaalbaar

Altijd nieuwe leuke items, steeds trendy en goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Snelle levering. Schoenen waren zoals beschreven op de site. Blij mee.

Snelle levering en super vriendelijke en behulpzame klantenservice

Wij hadden een stevige waslijst aan kleding willen bestellen, maar op één of andere manier wilde dat niet lukken. Om te voorkomen dat ik alle 28 artikelen opnieuw moest gaan zoeken en invoeren, bood Laura van de klantenservice aan dit voor me te doen. Ik hoefde alleen een paar foto's van de kleertjes door te sturen en Laura zorgde dat het in ons winkelmandje kwam. Top service!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum