Zeer gebruiksvriendelijk en snel kinderkleding bestellen!

Duidelijke website en ook heel fijn dat er achteraf betaald kan worden. Vooral een voordeel bij een bestelling van meerdere maten van hetzelfde kledingstuk.

Fijne, overzichtelijke site en snelle levering

De producten staan overzichtelijk op de site met een duidelijke omschrijving. Ik heb diverse kleertjes gekocht. thuis op het gemak alles passen. Een retour levering gaat ook eenvoudig.

Aangename webshop met ruim aanbod

Veel keuze, onze kinderen vonden zeker hun zin in dit ruime aanbod.

Snelle service en mooie kleding

Snelle bezorging, retour ook goed geregele. Top

goede kwaliteit en goede service

Super tevreden over kleertjes.com.goede kwaliteit en goede service en tot nu toe altijd naar volle tevredenheid, goede site en mooie kwaliteit. Overzichtelijk, veel keuze, goede filters zodat je snel vind wat je zoekt. Ik raad iedereen deze site aan.

Ik heb nog nooit iets hoeven retourneren!

Al een aantal keer heb ik bij kleertjes.com kleren gekocht voor mijn dochter. De kwaliteit is goed, de maat klopt altijd en de prijzen vind ik ook te doen. Daarnaast is mijn dochter ook altijd dolblij. De kleding wordt snel bezorgd. Wat ik fijn vind, is dat ik achteraf kan betalen, wat eigenlijk niet nodig is, want ze leveren altijd.

Altijd snel en ruilen mag ook!

Heb inmiddels al heel vaak hier besteld en 9 van de 10 dingen zijn top. Soms valt een maat net niet zoals verwacht maar dan mag je het gewoon terugsturen en krijg je je geld terug. Ideaal!

Mooi

Mooie trui van Gabbiano. De trui valt mooi aansluitend wat zeker bij mijn smalle zoon goed van pas komt! De maat valt zeker niet groot, de trui valt precies pas. Normaliter is maat 164 voor hem nog best ruim. Aanrader dus voor smalle jongens!

Mooie kleding, schoenen, voor ieder een prijsje

Mooi aanbod, snelle levering en goeie service

Mooi aanbod, zeer snelle levering en goeie service. Geen gedoe met retour.

Heerlijk warm vest

Het vest is heerlijk warm en zacht. Erg fijn voor in de klas waar momenteel permanent geventileerd moet worden.

Altijd snelle levering en mooie merken!

Ik heb nog geen enkele keer iets verkeerd toe gestuurd gekregen! En altijd fijn contact bij vragen. Ik haal altijd mijn (merk)kleding Bij deze shop en vul het aan met andere kleding, maar de basis ligt bij kleertje.com

Super tevreden

Super tevreden over kleertjes.com. de maat is altijd goed kleding blijft mooi ook na vaak wassen ik bestel graag via kleertjes.com omdat ik altijd slaag. Het is netjes optijd binnen.

Uitgebreide collectie

Goede snelle aankoop

Prima aankoop

Goede kwaliteit prijs verhouding !!

goede kwaliteit en goede service

ik bestel al jaren op kleerstjes.com en tot nu toe altijd naar volle tevredenheid, goede site en mooie kwaliteit.

Heerlijk Wintergevoel

Echt zo blij met deze jas voor mijn kleintje! Op dit moment ondergaat mijn zoontje chemotherapie dus heeft hij tijdelijk geen haartjes. Door de heerlijke capuchon gevuld met bont heeft hij het niet zo snel koud op zijn hoofdje. De mouwen hebben van de gaatjes waar je je duimen door heen kunt steken zodat de mouwen niet om hoog kruipen en er kou door heen komt. En er zit elastiek bij de middel zodat de jas goed aansluit! Echt super blij mee, laat de winter maar beginnen!

Ben dol als oma op mooie kleertjes .com zo leuk om je klein kind aan te kleden

Ben als oma dol op ,mooie, kleertjes .com zo leuk om je kleinkinderen leuk aan te kleden

Geweldige service en super trendy kleren!

Een overzichtelijke site, kleding in alle prijscategorieën en een uitstekende service. Wij bestellen ieder seizoen bij kleertjes.com

fijne website veel keus

overzichtelijk, veel keuze, goede filters zodat je snel vind wat je zoekt.

Geweldige webshop

Geweldige webshop. Veel keus en prima acties. Een groot minpunt: ik heb dit al diverse keren gemeld maar kleine kleertjes worden nog steeds in een grote doos verzonden terwijl ze makkelijk in een envelop passen en als brievenbuspakketje verstuurd kunnen worden. Verder niets dan lof.

Top assortiment en betaalbaar

Leuke merken, leuke aanbiedingen.

Altijd top!

Leuke en goede kleding En een superservice!

Perfect in gebruik

Ik kan makkelijk zoeken, echt heel fijn.

Mijn favo webwinkel

Superfijne webwinkel! Veel keus, leuke aanbiedingen, prima service en snelle levering.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum