Overzichtelijk en betaalbaar

Een goede site. Overzichtelijke betaalbare kinderkleding. Goede service en prima kwaliteit. Zeker nu in de coronatijd dat je niet naar de winkel wilt gaan, is dit een prima alternatief. Mooie kleren hoeven niet duur te zijn

betrouwbaar snel en mooi assortiment

gratis retour, verschillende betaalmogelijkheden, duidelijke site, verzendkosten kan je afkopen, top!

Goede webwinkel voor kinder-/tienerkleding

Groot assortiment, veel merken, vaak leuke acties, goede beschrijving van het kledingstuk, foto's mogen nog wat duidelijker ( meer detailfoto's en altijd een foto met een model wat het kledingstuk aanheeft, )zeer snelle verzending.

Zo makkelijk was shoppen niet eerder!

Snelle service, levertijden worden nagekomen alles snel geleverd en keurig verpakt. Leuke merken en dus ook veel te kiezen. Weer goed geslaagd voor een leuke winterjas voor mijn 2 oudste en uiteraard gelijk wat nieuwe shirts ;-).

Ik ben zeer tevreden, wonend in frankrijk. In allen opzichten zeer tevreden, leuke stoere kleren van goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Wat ik hier niet vindt in frankrijk! Altijd wel koopjes op de site te vinden. Snelle bezorging!

De eerste winkel waar ik kijk als ik iets nodig heb!

Kleertjes.com kom is de eerste stop als ik kinderkleding nodig heb. Leuke kleding van een goede kwaliteit!

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik heb al meerdere keren besteld bij kleertjes.com en iedere keer wordt de bestelling heel snel geleverd. Super handig dus als je net even wat kleertjes te kort komt voor je kleine. Er is veel merk keuze en vaak ook een leuke sale. Ik heb ook nog nooit wat hoeven retourneren, kleding klopt altijd met de foto's en de kwaliteit is erg goed. Zelfs na meerdere keren wassen blijven de kleertjes er mooi uit zien. Ik ben erg tevreden met deze winkel en zal hier ook blijven bestellen! Tip, koop de verzendkosten af voor een jaar. Zo heb je altijd gratis verzending, zelfs als je maar 1 kledingstuk nodig hebt

Uitstekend!

Wij hebben hier nu meerdere keren kleding gekocht, van lente tot winterkleding. Elke keeer mooie producten en super snel geleverd voor een goede prijs. Ik raad kleertjes.com aan!

Ruime keus, snelle service

Ruime keus aan diverse merken kleding. Makkelijk te bestellen, snelle levering en makkelijke retournering indien nodig,

Héérlijk shoppen!

Héérlijk shoppen bij kleertjes! Goede zoekmachine, fijne kortingen, gratis verzenden kopen. Top top top!

Erg tevreden met service en aanbod

Kleertjes.com biedt een heel groot assortiment aan eigentijdse, trendy kinderkleding en schoenen van goede kwaliteit, daar is de prijs dan ook naar. Vandaag besteld, morgen in huis. Ideaal. Kortom, erg tevreden.

Leuke jas!

Leuke jas. Valt erg klein dus voor 110 gekocht voor mijn 3 jarige dochter (normaal maat 104). Maar super blij met de jas.

Broek past perfect

prima. goede kwaliteit snelle levering, retour zoals het hoort

goed betrouwbaar.

snel en makkelijk

duidelijke foto's de juiste producten en merken, leuke korting en makkelijke website

Superjas

Warm en waterdicht, zoals beloofd in de beschrijving van de jas. Eerste hele regendag met deze jas aan heeft hij goed doorstaan.

Makkelijke geweldige site

Via internet ben ik achter deze te leuke kinderkleding site gekomen ik kom hier geregeld terug het is ook een fijne site met leuke merkjes en prijsjes kwaliteit is ook goed blijft echt heel mooi ondanks het vele dragen maar dat doen ze met plezier!!! Dus wil je leuke kinderkleding dan zal ik zeker ff een kijkje nemen!! De levertijd is ook snel !!!

Geweldige, zéér overzichtelijke site!

Ik was helemaal geen favoriet om on-line kleren te kopen. Maar dat is helemaal veranderd sinds ik jullie site, kleertjes.com heb ontdekt. Nu hoef ik geen tijd meer te besteden om winkel in winkel uit te gaan waar mijn zoon super blij mee is want dat doet hij absoluut niet graag. Hij kiest mee vanuit de zetel en nog belangrijker is dat hij alleen maar de spullen hoeft te passen die we besteld hebben. Ook voor schoenen begin ik mijn weg in te vinden. Voila, geen zeurend kind meer voor kleedjes = happy mama!

Top service, vlotte bezorging, goede kwaliteit kleding

Goede kwaliteit kleding, leuk en gevarieerd assortiment, altijd items met kortingen in assortiment, goede service, snelle levering, retourneren verloopt soepel en probleemloos.

Helemaal happy

Mijn zoontje is helemaal happy met de Jogjeans van Cars. En fijn dat het zo snel binnen was.

Ruim assortiment en goede acties

Wat je ook nodig hebt, ze hebben het. En vaak ook nog goede acties. Ik bestel er graag.

super

hippe kleding, ruime keus, goed werkende en overzichtelijke website, snelle service

Veel keus

Wel lastig dat je iedere keer nogmaals door alles moet scrollenn als je een item hebt bekeken.

Super snelle levering en mooie kleren

Altijd super snel geleverd. Goede kwaliteit en prijs. Heel erg tevreden

Altijd alles netjes op orde

Super fijn bestellen en mooie kleding

Bergweg 60

1217 SC Hilversum