Super leuke jas!

Hele leuk, warme jas. Met de riem word de taille extra geaccentueerd.

Super service

Duidelijke en overzichtelijke site. Heel vaak goede aanbiedingen. Wanneer er onverhoopt iets misgaat reageren ze snel.

altijd top shoppen bij kleertjes.com

veel aanbod en snel. ik koop eigenlijk bijna altijd de kleding voor de kids bij kleertjes.com.

Nette goede site, snelle levering zeer tevreden

Altijd goede snelle service, aanrader.

Leuke laatste mode, goede betaalmogelijkheden met de optie om na ontvangst te betalen. Makkelijke retourservice. Bestel eigenlijk altijd de kleding van mijn kinderen bij kleertjes.com. Erg tevreden ook over de kwaliteit van de kleren!

Wat een top bedrijf super snelle levering ik ben een zeer tevreden klant

snelle levering en service

+ ruime keuze + snelle levering + goed bereikbaar + retour is makkelijk - verwerking van retour duurt langer dan gewoonlijk (14 dagen)

Zeer mooie jas

Een zeer mooie jas. Goede lengte mooie pasvorm en zit lekker warm

Fantastisch warm

Geweldige warme winterjas met capuchon. Goede kwaliteit en snelle levering zoals we gewend zijn van kleertjes.com.

Altijd tevreden

Leuke merken, snelle levering, fijne klantenservice!

Duidelijke product omschrijving, goede prijs, betrouwbaar.

Winterjassen Voor mijn kinderen gekocht. Mooie kwaliteit prijs verhouding. Snel geleverd. Dankzij de recensies direct de juiste maat besteld!

Heel prettig en fijn

Altijd snelle levering, mooie merken, mooie kleding. Prijs-kwaliteit is dik in orde!

Altijd top

Super service veel uitzoek uit kleding.

Super snel geleverd

Alle merken op voorraad en super snel geleverd. Top!

Veel keus mooie prijzen

Ruime keuze en erg goede kwaliteit kinderkleding van nu!

Leuk om te neuzen en echt kleding in de stijl van nu. Goede merken en vertrouwde kwaliteit. Veel keuze en snelle levertijd!

Super leuke kleding

Een hele goede ervaring, snelle levering, mooie kleding.

Super en fantastisch!

Altijd goede service en super leuke kleding ! Ik slaag hier altijd voor beide kinderen! En daarnaast kan ik dan ook iedereen deze webwinkel aanbevelen!!

Ruime keuze en makkelijk bestellen

In deze tijden is het makkelijker online te winkelen. Kleertjes.com heeft ruime keuze en snelle levering.

Geweldig!!

Mijn dochter vind je kleren altijd heel erg mooi en het is een hele fijne stof. Zit als gegoten en super goeie kwaliteit.

Geweldig assortiment

Ben een nieuwe klant die heel veel mooie leuke kleding voor mijn kleindochters heeft gezien

Goede service, top kleding

Makkelijk bestellen Mooie kleding Leuke aanbiedingen

Uitstekende manier van shoppen! Eerlijk en snel!

Snel Eerlijk Regelmatig korting Mooie kledij Kan gratis retourneren

Veel keuze en goede kwaliteit

Leuke winkel. Enorm veel keus en regelmatig goede aanbiedingen.

Mooie trui, frisse kleur

Staat leuk bij een rokje van b-nosy dat ze had. Niet heel dik. Maar valt goed.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum