Fantastische shop waar ik altijd iets vind

Hier vind ik altijd kleding voor mijn 2 scheetjes

Perfect kleding

Zeer perfecte pasvorm en lekker zachte truien mijn dochter is er erg blij mee Kwaliteit blijft mooi na het wassen

Hele mooie timberland boots voor me Zoontje van 2

Goede en snelle service, kwalitatief goed product afgeleverdd

Goede en snelle service, kwalitatief goed product afgeleverd

Prima service!

De bestelling komt altijd op tijd. Retourneren verloopt zonder enige problemen. Bij mailcontact snelle reactie.

Goede service leuke kleding leuke prijzen, tot nu toe alleen maar goede ervaringen met kleertjes.nl

Uitstekende en snelle service

Ik bestel graag bij kleertjes.com. Levering is ontzettend snel en netjes. Heb de verzendkosten tegen aantrekkelijk tarief afgekocht, echt ideaal. Daarom bestel ik nu ook steeds vaker kleinere aankopen via kleertjes.com.

Dikke prima

Zoals beschreven hebben we gekregen

Heerlijk zacht

Bewust een maatje groter gekocht. Dus de mouwtjes moeten nog omgevouwen worden. Maar een heerlijk herfstvestje.

Goed en snel

De foto's zijn van goede kwaliteit. Doordat het de standaard merken zijn weet je de pasvorm. Het zou wel fijn zijn als er bij kleding ook de maten 8, 10 of 12 zou staan. Dat is nu soms gokken.

Snelle levering, ruime keuze

Veel keuze. Goede kwaliteit kleding en snel geleverd!

Service en kwalitets gericht.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Ook achteraf betalen is voor mij een pre. Retourneren worden ook snel afgehandeld.

Mooie kwaliteit kleding en uitstekende service.

Als ik iets bestel dan is het altijd goed, Omdat wat er op de Foto staat ook zo thuis aankomt. Goede kwaliteit van de kleding en de maat klopt meestal. Ik stuur zelden iets retour. De service en het retourneren gaat heel makkelijk. Ik bestel al jaren bij kleertjes.com en ik vindt hier erg veel mooie kleding voor al Mijn kinderen.

Geweldige website, alle merken voorradig voor het kleden van onze kleine meid

Hele fijne site. Hebben meer dan genoeg keuze. Voor ieders budget is hier wel iets te vinden om de kids leuk en mooi aan te kleden

Snelle levering en blij met onze aankoop

top site!

Leuke kleren, goede prijzen en aanbiedingen, snelle levering, betalen via Afterpay, verzendkosten eenmalig afkopen: allemaal plussen! En na jaren besteld te hebben bij kleertjes.com klopte mijn bestelling voor de eerste keer een keer niet, gelijk werd het opgelost en had ik er verder geen omkijken meer na.

Heel tevreden! Goede service.

Heel blij met kleertjes.com, snel bestellen, snel geleverd en goede kwaliteit! Voor ons perfect!

Leuke kleding voor leuke prijzen

Ik heb leuke kleding voor mijn kinderen kunnen bestellen voor leuke prijzen, op hun leeftijd vinden ze niet alles meer mooi dus dat wordt normaal sneller prijzig maar bij jullie zijn ze goed geslaagd.

Geweldig!

Netjes, snelle levering en mooie kleding.

komen alle afspraken

Spullen zijn snel binnen, retouren snel verwerkt en de kleding die ze verkopen is mooi en goed van kwaliteit.

Prachtige jas!

Heldere site, goed verpakt, snel verzonden. Erg mooie jas.

Fantastische service

Mooie kortingen, snelle levering, wat wil je nog meer?

Superjas waterdicht en lekker warm.

Hij past perfect, mooie kwaliteit en snelle levering. Airforce deed helaas niet mee met de kortings actie.

Fijne winkel veel keuze en snelle bezorging

Ben zeer tevreden over kleertjes Ik koop hier Verschillende kleding voor onze kleinkinderen op diverse lokaties in Nederland Ze kunnen zelf retourneren of iets uitzoeken als ze wat ouder zijn

Goede en snelle service

Ik bestel regelmatig kleren en altijd tevreden over de service!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum