Geweldig.

Snelle levering. Goeie kwaliteit. Gewoon super Veel keus Veel keus in prijs

Duidelijke site, goed te filteren en snelle levering.

Fijne website, alles duidelijk en op alles te filteren. De bestelde kleding heb ik ook snel ontvangen, erg fijn!

Top website, snelheid service!

Heel blij met mijn bestelling voor mijn zoon van 5 jaar! Ook mijn zoon is super blij met zijn Vans, pasvorm is goed!

Ik koop hier heel vaak. Mooie spullen voor top prijzen en de kwaliteit is zeer goed. Ook de klantenservice is vriendelijk en als ik een keer wat wil retourneren wordt dit altijd goed, snel en Zorgvuldig verwerkt.

Blije dochter blije moeder!

Voor mijn nogal kieskeurige dochter kunnen slagen voor een Softshell jas in haar favoriete kleur. Super mooie jas zit lekker en goede prijs. Wel een maat groter besteld als wat ze heeft zit net wat beter.

Geweldige webshop

Snelle correcte verzending! Geen problemen bij retourzending.

Vlotte service en perfecte aankoop

Eindelijk 2 jeans voor mijn tengere lange dochter kunnen vinden van 13 jaar. Zit als gegoten en ze draagt het met plezier! Zeer snelle levering, ga zeker vaker hier jeans voor haar kopen

Altijd tevreden met de service van kleertjes.com. Jammer dat ik zelf niet tevreden was met de kleding van diverse merken maar dan kan Kleertjes.com niets aan doen

Altijd een feest!

Makkelijke website waar ik altijd iets leuks kan vinden. Ook altijd voor de beste prijs! Je zal de kleding ergens anders niet voordeliger vinden. Dat geeft een goed gevoel.

Makkelijke site, mooie merken

Van een leuk shirt voor erbij, tot een dure winterjas, van een onderbroek tot een hoed, alles is te koop, binnen alle prijsgebieden.

Mooie skinny jeans Heel elastisch

Fijne webshop, leuke kleding

Al jaren koop ik kleding bij Kleertjes.com en ik ben altijd super tevreden met de kleding die ik bestel. Mijn zonen zijn ook altijd enthousiast, de ballonnen en lolly's die vroeger meegestuurd werden waren ook altijd razend populair. Nu heb ik pubers die ballonnen niet zo interessant meer vinden maar de kleding gelukkig nog wel. Ik zal zeker nog bij Kleertjes.com blijven kopen zolang de jongens de kleding nog passen. Ik ben inmiddels 14 jaar klant dus dat zegt denk ik wel wat over de kleding en de service van Kleertjes.com, ga zo door!

Snelle levering. Goede merken/kwaliteit.

Super tevreden!

Fijne service, regelmatig interessante kortingen en snelle levering!

Top!!

Altijd goede service, bestel bijna alles op deze site.

Snelle bezorging en product is precies hetzelfde als op de website staat.

Mooie producten, veel keuze en goede prijzen

Zeer tevreden!!

Top service in alles

Veel keus

Veel keus, overzichtelijk en snelle levering. Voor het merk S.Oliver is er wel Slim en regular maten. Ik had laatst een trui besteld maar deze was Slim. Misschien wel fijn om dit te vermelden. Verder perfect!

goede service en snelle levering!

Snel geleverd en netjes verpakt! Leuke site!

Snelle levering, kleren zijn altijd goed en netjes verpakt.

goede prijs/kwaliteit verhouding

prijs/kwaliteit is top snelle levering

Top, super makkelijk

Goede ervaring, makkelijk te vinden,leuke artikelen en betaalbaar

Mooi shirt

2 leuke shirt van Tygo en Vito gekocht. De een zwart/ zilver de ander groen/geel. Heerlijk passend samen als broers! BLIJ MEE!

Mooie en warme jas

Mijn dochter is super trots op haar jas, aan 2 kanten te dragen. Mooie pasvorm en met de zachte kant is ze net een beertje Website is goed en overzichtelijk, fijne aanbiedingen!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum