Fijn om hier te bestellen, ruime keuze, snel in huis, lekker passen en kijken wat je wel of niet houdt. Wat niet goed is gratis retour super geregeld! Zou kleertjes.com zeker aanbevelen.

Shoesme regenlaarsen

Hele fijne laarsjes , wikkel goed de voetjes afEn ze een maat groter besteld want er zitten mooie binnensokjes bij. Ze hebben een mooie printje.

We hebben een snelle, keurige levering van de bestelling ontvangen!

We werden constant op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, wat erg prettig is. Levering was echt snel.

Slecht voor mijn bankrekening

Ik baal ervan dat ik Kleertjes heb ontdekt. Ik heb nu een baby van 6 weken en hoewel ik shoppen voor mezelf niet leuk vind, gaat mijn salaris nu zo ongeveer naar Kleertjes. Leuke kleding, van leuke merken voor leuke prijzen. Kwaliteit is top, ook na het wassen op 40 °C. Pasvorm is perfect. Binnen no-time in huis. Ik ben fan en blut, haha!!

Ben erg blij met de snelle verzending.

Vandaag besteld, morgen in huis. Erg fijn. Bestelling goed te volgen via post. Ook retourneren gaat makkelijk en snel.

Maar 3 van de 5 artikelen geleverd gekregen

5 artikelen besteld, maar 3 gekregen, omdat er 2 niet op voorraad waren. Vervolgens niet het hele bedrag van deze 2 artikelen terug gestort gekregen, omdat de korting die ik kreeg bij het bestellen eraf werd getrokken! Hoezo? Ik kan er toch niks aan doen dat jullie niet alles kunnen leveren, erg klantonvriendelijk om dan de korting eraf te trekken!

Uitstekende service

Ik word altijd goed en correct geholpen. Ook de retour service is prima en netjes geregeld.

Overzichtelijke site met uitgebreide collectie en snelle levering!

Kleertjes.com heeft veel keus in kinderkleding. De site werkt erg fijn met allerlei selectie opties en als je een item nader bekijkt, springt de site daarna weer terug waar je was gebleven. Service is prima en altijd een snelle levering van je bestelling.

Voldoet precies aan mijn wens

Goede snelle service. Product voldoet aan mijn wensen. Product zit goed. De maat is prima

Goede en snelle levering. Mooie kleding. Veel keus . Goede aanbiedingen!

Mooie collectie kleding,groot assortiment. Snelle levering en eenvoudig kleding te retourneren. Vaak aanbiedingen

Leuke moderne kleding voor een leuke prijs.

Heb al vaker besteld bij jullie en ben zeer tevreden. Leuke kleding veel keuze en leuke prijzen.

Heerlijke winterjas

Mooie stoere winterjas, lekker dik en warm

Super mooie en leuke boots!

De boots sluiten heel mooi aan om de smalle voet! Heel blij mee!

Wat een fijne shop ervaring!

Wat is dit toch een fijne webshop. Duidelijk, goede bezorging en fijne communicatie via de mail. De bestelde kleren staan mijn dochter prachtig!

Goede kwaliteit, lekker warme jas

Onlangs de Vingino Traboa winterjas aangeschaft, heerlijk warme jas, de jas is net iets langer waardoor ze op de fiets geen kou op de rug krijgen, absoluut een aanrader

Leuke shop met veel keus.

Ik vind dit een ontzettend leuke shop. Ontzettend veel keus. Bijna altijd zit de maat er nog tussen. Goede snelle service. Prijs is eerlijk. Vaak leuke aanbiedingen. Netjes verpakt. Zeer tevreden over jullie

Snel geleverd. Snel geregeld

Bestelling werd inderdaad zeer snel geleverd. Goed verpakt en makkelijk te betalen.

Fantastic

Zeer vlot alles gevonden.

Geweldig!

Tot nu al een paar keer kleding voor mijn dochters bij Kleertjes.com besteld en altijd is het goed gegaan. De bestelling komt wanneer zij voorspellen en wat ik ook een voordeel vind, is dat er vaak al bij staat hoe het product valt.

Superleuke kleding, goede prijzen en snelle bezorging!

Mooie kledingmerken voor leuke prijzen, goede aanbiedingen in de sale, en altijd vlot bezorgd.

Super tevreden

Altijd mijn bestellingen snel geleverd. Ik had laatst een keer een klacht artikel waarbij er klittenband los laten van de schoen. Ze beoordelen het d.m.v. een foto en lossen dit op gepaste wijze op! Super service en bestel hier al een tijdje.

Leuke webshop met veel aanbod.

Leuke webshop met veel aanbod. Goede filters te zoeken. En snel verstuurd. Al met al tevreden.

Helaas pindakaas

De jas gaat retour hij is grijs IPV zwart

super mooie betaalbare kinderkleertjes

nog nooit iets gekocht van jullie site maar vind dat er mooie en aparte kleding keuze is met vrolijke kinderkleurtjes.

TOP

Alles goed uitgesplitst en geordend op de site. Ook perfecte after sales (als er eens iets aan de hand is of je hebt een vraag)

Bergweg 60

1217 SC Hilversum