Super goed

Fijne site en super snel verzonden

Super.

Mooie producten en goede aanbiedingen. Ik koop heel veel kleding voor mijn zoon hier. Altijd goed verzorgd en een snelle levering.

Prachtige sterke kleding!!

Wij hebben 9 kinderen, toch bestel ik bij kleertjes.com, super goede sterke kleding die echt langer meegaat!!

Jurkje wordt incompleet geleverd tot 2x toe

Jurkje word zonder riem geleverd. Bij navragen zit dit bij geen enkele jurk of rok van dit merk terwijl het volgens de website en leverancier erbij hoort te zitten. Uiteindelijk na aantal keer bellen korting aangeboden gekregen maar het jurkje is zo niet compleet

Ik hou echt van kleertjes.com!!

Ik ben een groot fan van de site! Mijn zoon heeft een hekel aan winkelen. Kleertjes.com heeft alle merken die hij graag draagt en zo kunnen we fijn thuis passen! Supergoede en snelle service!

Valt klein

Hele leuke en stevige schoen. Vallen wel heel klein. 1 maat groter bestellen dan je normaal hebt.

Goede en vlotte service

Veel keus, snel bezorgd en retouren ook makkelijk en snel.

Dochter blij ik blij

Geweldige snelle service

Overzichtelijke site en snelle service

Tevreden

Vlotte levering Correcte maten Goede kwaliteit

Top!!

Ik heb net contact gehad met de klantenservice. En wat is het goed opgelost. De jas zelfs voor mij al in de winkelmand gelegd! Hele fijne dame aan de telefoon. Top service!

LOT UIT DE LOTERIJ

Weer leuke baby kleding gekocht bij kleertjes.com. Dit keer van Jolein. Leuke kleding, beetje apart, zie je niet zo veel. Fijn dat ze zo snel verzenden, zonder verzendkosten, omdat je die voor een jaar kunt afkopen.

Ruim aanbod goede service

Ruime collectie kleding er is altijd wel iets te vinden. Vriendelijk en snel geholpen door klantenservice toen iets niet lukte.

super service en snelle verzending

ik ben heel tevreden goeie kwaliteit kleding en niet heel duur

Fijne webshop

Mooie merkkleding voor weinig. Vaak zijn merkartikelen in de sale en goedkoper dan bij andere webshops. Voor mijn 2 jarige en 9 jarige genoeg keuze. Snelle levering en gratis verzending. De webshop is overzichtelijk en de filters zijn erg handig, fijne site.

Hele mooie stoere en fijne jas.

Deze jas is geschikt voor de (iets) koudere dagen.

Top service en goed!

Mijn ervaring is erg goed met kleertjes.com Ik bestel er geregeld en ik heb nog nooit iets verkeerds mee gemaakt! Ik beveel ze zeker aan!!

Veel keuze voor iedere portemonee

Zojuist mijn eerste bestelling gedaan. Ik dacht altijd dat je hier alleen maar dure merkkleding kan kopen. Echter is voor iedere portemonnee een keuze. Verder is de website duidelijk.

Snelle service en goede kwaliteit

Snelle service en goede kwaliteit

super!!!

Eenvoudig, geen ingewikkelde toestanden. Niks uitprinten bij retour gewoon stikker erbij meegeleverd. Snelle levering!

Top winkel

Leuke en hippe kleding - super snelle bezorging en altijd goede service. Kleding is netjes verpakt en retourneren is praktisch en makkelijk. Absolute aanrader!

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Veel keus en snelle verzending!

Ideale website voor de kinderkleding. Veel keus in alle prijsklassen. Service is altijd goed.. Nog nooit problemen gehad.

Superleuke kleding, met top service

Reuzeveel keus uit superveel leuke en betaalbare merken, slaag altijd hier!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum