Fijne overzichtelijke website met kwalitatief goede producten

Ik koop regelmatig kleertjes bij Kleertjes.com omdat ik de website overzichtelijk vind, er regelmatig leuke acties voorbij komen en er goede merken worden verkocht.

Geweldige jas

Deze jas kan ik echt iedereen aanbevelen die op zoek is naar een warme, comfortabele maar voornamelijk stoere jongens jas! Deze winterjas voldoet aan alle kenmerken. De voering aan de binnenkant is bijzonder warm en zacht!,met deze jas ben je echt klaar voor de winter! De jas is ook waterbestendig, wat wil je nog meer, super!

Lekker warm

Heerlijk warme jas. Goede Vingino kwaliteit en mooie kleuren. Zachte fleece binnenin. Enige minpuntje is dat de zakken geen ritsen hebben.

Goede snelle levering, goede communicatie hierover en veelzijdigheid aan betaalmogelijkheden. Persoonlijke service wil je een medewerker nodig hebben.

Fijn!

Jas van Airforce besteld voor mijn zoon; snelle levering en de jas is enorm naar zijn zin! Erg tevreden

Hele fijne en leuke webshop!

Goede service! Snel netjes en altijd leuke aanbiedingen.

Mooie stevige schoenen

Mooie schoenen met een smalle pasvorm.

B.nosy zit altijd top bij mijn dochter en is qua qualiteit super.

Ik koop bij jullie altijd kleding van het merk B.Nosy. Ik hou van dat merk. Jullie leveren snel en de service die jullie hebben dat je voor €5,95 een jaar lang de bezorging-en retourkosten kan afkopen is helemaal top! Ik ben dik tevreden!!

Toppie

Super site en leuke dingen en veel en leuke prijs slaag altijd . Goede.service toppers

Fijne webshop, makkelijke zoekfunctie, snelle levering

Top service~!

Leuke kinderkleding, snelle service en heel klantvriendelijk!

Snelle levering en mooie kleding

Kleertjes.com heeft veel keuze en regelmatig leuke acties. Snelle levering en netjes verpakt. Tevreden klant!

Goede webshop met snelle levering!

In 1 woord "geweldig"

Al telkens tevreden geweest! Bij het niet passen, retourneren zonder problemen. Alles word correct en vlug geleverd! Top!

Kleertjes van goede kwaliteit en snelle bezorging

Super blij mee

Goede kwaliteit, voor een lage prijs .

Kwaliteit en snelle service

Mooie kleren gekocht voor mijn kinderen. Helemaal blij met hun herfst/winter garderobe! Snelle levering en mooie kwaliteit.

Snel in huis en kleding past perfect

Fijne site, en de afbeelding was ook de werkelijkheid. En de volgende dag in huis, ik kon achteraf betalen.

Super snelle en goede service

Overzichtelijke website met makkelijke zoekfuncties. Super leuke merken! Bestelproces gaat makkelijk en snel. Net als de levering van bestelde producten en het verwerken van evt. retouren.

Hippe kleren voor de kids...je kunt hier altijd slagen!

Voor elke smaak en elk budget voldoende keuze! Levering is snel en netjes!

Mooie kleding voor een mooi prijsje!

Kwalitatief prima kleding. Snel bezorgd. Leuke prijzen en prima service!

Snelle levering en hele mooie kleding!

Erg tevreden

Zeer snelle levering.En goed verpakt

Prettige site met veel leuke kleding

De site werkt handig en snel. Goede zoekfuncties. Het aanbod is uitgebreid.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum