Goede kwaliteit en snelle levering!!!

Goede service ,altijd tevreden .

Mooie merken op een overzichtelijke website

Mijn ervaring met deze website is goed. Het is overzichtelijk, veel keuze en ze geven ook vaak (goede) kortingen. (geen 10 of 15%, maar 30 of 40%) Ze leveren snel en de retouren worden ook snel verwerkt. De collectie is heel compleet, van zwembroeken tot winterjassen, ze zijn van alle markten thuis. De meeste merken op deze website zijn vrij duur, de goedkopere merken zijn wat dunner gezaaid.

Snelle verzending mooie shirts

mooie shirts 3 stuks van vingino voor mijn zoon Zitten heerlijk Snelle verzending zoals altijd

Ik ben vaste klant al maanden lang, zeer goede service.. Prijs/Kwaliteit is echt top

Leuke en solide kleding

Ik bestel altijd voor mijn kleinkinderen als ik iets extra wil geven. Het wordt altijd in dank aangenomen en graag gedragen

De mooiste kinderkleding en een super service!!

Wij bestellen al jaren via kleertjes.com. De mooiste kinderkleding in een overzichtelijke site. Gezien het grote aanbod is het erg handig om te filteren op hetgeen je zoekt. En de service is altijd top!

Goede service en leuke kleding

Op deze site zijn super veel kleren er is altijd iets leuks te vinden en het betalen gaat super mak

Ik zelf vind dit een hele fijne site om kleren te kopen. Je kan er bijna alle merken verschillende soorten en maten vinden voor kinderen. dus je kan het hier in een keer kopen als je wilt!

Fantastisch!

De keuze is reuze. Ik heb bezorgkosten afgekocht voor een jaar, dus ik kan heerlijk bestellen en terugsturen zonder over verzendkosten na te denken. Héérlijk coronaproof shoppen zo!

Leuke merken voor een leuke prijs

Net mijn eerste bestelling gedaan. Nog nooit gehoord van deze site. Op aanwijzen van een vriendin toch gaan kijken. En nu kan ik mijn zoon ook merkkleding aandoen voor een leuke prijs.

leuke en goedkope kleding

snelle levering, veel en leuke merken, goedkope en hippe kleding voor ieders wat wil

Geweldige keuze in merken, snelle levering en top service!

Kleertjes.com heeft prachtige merkkleding en door de aanbiedingen op mijn favoriete merkjes kom ik hier altijd weer terug! De klantenservice is goed bereikbaar en de levering is top! Kortom: op zoek naar gave kinderkleding? Kleertjes.com heeft het! ;)

super

heel content over de artikelen en het leveren

• Zou u ons aanbevelen? Yes

heel snel en goed

Vrolijkheid

Fijn dat je geen verzendkosten betaalt boven de 50 euro. De kleding is mooi. Het retourneren is ook makkelijk te doen.

Uitstekend!

snelle levering en de kleding ziet er geweldig uit en goede kwaliteit!

Goede kwaliteit en service

Ik koop regelmatig kleding bij kleertjes.com. Het is overzichtelijk en goede service. Altijd mooie kwaliteit spullen.

Snel en klantgericht

Online shoppen, thuis passen, achteraf betalen.. ideaal! Veel keuze uit merken en verschillende kledingstukken voor jongens en meisjes! Top

Super overzichtelijke site met top kleding!

Shoppen is zo super

Lekker shoppen

Lekker makkelijk shoppen. Goed werkende website, makkelijk bestellen en makkelijk En goedkoop retour indien niet goed.

Unieke site

Hele toffe kleren voor een eerlijke prijs. Heel veel leuke kortingen en super snelle levering.

Super snel

Super snelle levering en behulpzaam aan de telefoon. Goede service.

Leuke winkel, veel merken

Alles een winkel! Geweldig

het is een kleren winkel en geen kleere winkel

ze kleden je niet uit maar aan

Service gericht en ruime keuze baby tot puber

Prettige website, intuïtief. Verder koop ik al jaren mijn kleding voor mijn zoon en dochter ook nu ze pubers zijn. Goede service en ruim aanbod qua merken

Bergweg 60

1217 SC Hilversum