Snel, wat je bestelt wordt ook geleverd, kortom een dikke duim!!!

zie hierboven

overzichtelijk en duidelijk

goede site, zeer duidelijk en dus makkelijk in gebruik

Snel en goed

Wat je besteld heb je meestal de volgende dag in huis. En als t niet goed is, mag t gratis weer terug.

overzichtelijk

eerste keer bestelling gedaan via kleertjes.com als het bezorgen, eventueel retourneren en betalen. net als het bestellen gaat helemaal top!!

Topmerken, topservice

Heel veel goede merken. Snelle levering en ook als iets niet goed is, geen probleem het terug te sturen. Elke bestelling is n feest om uit te pakken. Ik kom nog maar weinig in kinderkledingwinkels sinds ik kleertjes.com heb ontdekt. Alleen de cookies zijn irritant. Als ik ‘n leuk jurkje heb bekeken voor mn dochter, zie ik dit constant terug overal, zodat ik m alsnog ga kopen

een fijne webshop

Snelle leveringen

Super service en snelle levering

Erg tevreden

Een webshop met veel keuze en goede service

Altijd tevreden over deze webshop die een heel ruim assortiment heeft en hele goede service betreft levering en eventuele terugbetalingen.

fijn en vol inspiratie

Goed en Geregeld!

Super goede online winkel

Goede en snelle service

Heel snelle levering .mooie merkkledij

Service

Áltijd keurige en persoonlijke service mocht dat nodig zijn!

Hele leuke kleding

Als ik zoek naar hele leuke kleding voor mijn dochtertje, kom ik eigenlijk altijd uit bij kleertjes.com. simpele reden: de keuze is reuze. Waar je in de winkel nogal eens mis grijpt, is me dat bij deze website nog nooit voorgekomen

top

zeer aangename en praktische webshop. Heel duidelijk en overzichtelijk. de zoekmogelijkheden zijn divers en werken uitstekend. mvg Astrid Meel

Steeds vlot afgehandeld en geleverd

Bestellen gaat vlot , veel keuze Betaling inorde en vlug leveren

Goede levering, altijd goed en overzichtelijke factuur

Geweldige service.goede kleding en goede prijzen qua kwaliteit en rest internet

Snelle verzending

Erg fijn die snelle verzending van Kleertjes.com. Ook de retour service is snel en eenvoudig!

Bestel vaak kleren voor mijn zoontje op de site van kleertjes.com. Ben zeer terugreden, ze hebben: Goede service. Tijdige levering. Kwaliteit prijs prima. Retouren goed geregeld. Leuke kortingen. Al met al fijne site om kleren te bestellen.

super in alle opzichten!

super veel, super kwaliteit en super snel bezorgt!

Veel keuze, bestellen gaat snel en makkelijk en vriendelijek klantenservice.

Fijne website, mooie spullen, aardige medewerkers!

Altijd fijn om even snel iets leuks te scoren op kleertjes.com voor de kids. Super veel keus en snelle levering! Ik en natuurlijk mijn 2 meiden thuis zijn er echt blij mee!

Goede website Correcte uitvoering

Als boven

top service - top levering - top site

Dit is mijn vaste webwinkel om m'n 3 dochters telkens opnieuw in het nieuw te steken - site zit goed in elkaar, gemakkelijk om te selecteren en de geschikte kledij te vinden. Kan ik iedereen aanraden, mij zie je niet meer een hele namiddag shoppen in de winkels. Gewoon op tgemak van thuis uit, geen verplaatsing meer nodig, en geen nodeloos tijdverlies meer 'winkel in, winkel uit, zoeken, zweten, frustraties' - verleden tijd ;o) Nog veel succes met de site - een trouwe online shopper x

Snelle levering en mooie kleding

Ik vind het een leuke webwinkel en makkelijk alles te vinden bestel er graag voor mijn kindjes

Bergweg 60

1217 SC Hilversum