Super gave kwaliteits schoenen

Mijn dochter was heel enthousiast over het uiterlijk van deze gave boots. En ze zien als gegoten. Ze vallen goed op maat en zijn ook qua breedte niet te smal. Kortom top schoenen!!!!

Succes verzekerd!

Ondanks dat niet altijd alles passend is voor me kids hebben we door kleertjes.com altijd leuke kleding. Enorme keuze, leuke kortingen en goede service! Top!

Ruim aanbod

Ik was mij er niet van bewust dat sommige artikelen van partners komen. Gevolg 3 pakketjes in 3 leveringen met elk een eigen retourbeleid wat het nogal omslachtig maakt allemaal. Verder mooi en ruim aanbod!

Hippe kleertjes met leuke kortingen

Dochters (6 en 9 jaar) vinden het overzichtelijk om zelf online te shoppen tussen alle producten. Zo maakt het voor mij nog makkelijker om samen kleding uit te zoeken.

Top Service

Snelle levering en een goede prijs!

Makkelijk bestellen en altijd binnen no time in huis!

Duidelijke website, makkelijk bestellen, snel in huis .

geweldig!!!

hele goede service en mooi optijd geleverd.

Snelle levering! Volgende dag in huis! Leuke aanbiedingen en broek zit prima

goede selectiecriteria

wanneer je duidelijk aangeeft welke voorwaarden je aan een kledingstuk geeft, dan heb je snel zoekresultaat

makkelijk snel en veel keuze

Lekker veilig thuis shoppen, zeer ruime keuze en supersnel geleverd

Veel keuze, snelle bezorging en goede service bij kortingsactie

Reeds meerdere keren kleding bestelde. Altijd ruime keuze. Wordt supersnel geleverd. Meestal bestel ik wat ik ook houd en kloppen de maten en kleuren. Omdat dochter geen keuze kon maken voor een jas toch meerdere besteld en dus moet er iets teruggestuurd worden (dit wil ik normaal verkomen). Paar uur na de bestelling (s avond laat gedaan, volgende dag einde ochtend kleding in huis) mail dat er een kortingsactie is. Gebeld naar klantenservice en ook voor mijn bestelling wordt er de korting achteraf verrekend.

Mooie en zeer hippe kleding!

Vlotte en snelle levering. Mooie en hippe kleding. Kwaliteit. Mee met de mode. Ook retour perfect in orde en correct. Spijtig van de verzendkosten vopr goede klanten ;-)

geweldige webshop

leuke kleren voor een betaalbare prijs super

Fijne site om te kunnen kiezen, goede service en betrouwbaar.

Het kiezen en bestellen is makkelijk. De productomschrijvingen zijn kloppend. Altijd snel geleverd en als ruilen nodig is dan gaat dat makkelijk. Kleding is netjes verpakt, de keuze is ruim en er valt genoeg te shoppen met korting.

Ruim assortiment, achteraf betalen en snelle levering.

Ik bestel vaak bij Kleertjes.com, omdat ze een ruim assortiment hebben, ideaal is dat de kinderen thuis kunnen passen en ik betaal achteraf.

Snelle service, goede kwaliteit en goede prijs

Ik koop al jaren de kleding voor mijn jongens bij kleertjes.com. Ook na vele keren wassen blijft de kleding mooi. Ik raad het zeker aan.

Service geweldig!

Levering prima. Je wordt goed geïnformeerd. Kleding is leuk en van goede kwaliteit.Zoveel leuke baby kleertjes dat de keuze moeilijk is!

Leuke site en werkt eenvoudig

Leuke producten en makkelijk te bestellen.

Met gemak alles dat je hartje begeert!

De kleding, als de site, is mooi en duidelijk! Van elk item genoeg foto’s en kleuren beschikbaar! Wij zijn super tevreden en zullen zeker in de toekomst via kleertjes.com blijven bestellen! Het gemak vanuit huis en wanneer het ons uitkomt uitzoeken en bestellen bevalt ons prima!

Levering altijd keurig op tijd en netjes verpakt!!

Jullie leveren altijd keurig op tijd, ook is de levering altijd netjes verpakt. Retourneren is bij jullie ook een fluitje van een cent. Kortom niets dan lof!! Ga zo door team Kleertjes.com!!

Ideale winkel voor als je vlot iets nodig hebt, veel keuze!

Ideale winkel voor als je vlot iets nodig hebt, veel keuze!

Altijd zeer tevreden

Goede service, snelle levering en vlotte retour. Kleding steeds van goede kwaliteit en een grote keuze.

Ik slaag kwa kledingen voor mijn kind altijd bij kleertjes.com. Zij hebben de merken die ik voor mijn kind wil hebben. Zij zijn niet duur en de kwaliteit van de kleding is goed dus ik ben een tevreden klant.

Top aanbod en leuke acties

Heel veel keuze, regelmatig mooie en echte kortingen. Goede retourservice en snelle levering. Tevreden klant

Jammer dat ik de kortings code niet kan verzilveren?

Goede site

Bergweg 60