Iedere keer weer top!

Snelle levering en voldoet iedere keer weer aan de verwachting! Daarnaast vaak leuke kortingsacties ;-)

Goede ervaringen Netjes verpakt Duidelijke webshop Retour kan makkelijk en goed verwerkt Kleding blijft mooi

Geweldig!

Super snelle levering en retourverwerkingen worden ook snel afgewikkeld. Medewerkers zijn telefonisch ook erg vriendelijk en behulpzaam. Ik koop hier graag de kleren voor mijn jongens.

Goede kwaliteit en snel thuis

Super hippe kleding, snel geleverd en super kwaliteit. Ik koop er al sinds jaren

Uitstekend!

Snelle bezorging, goede kwaliteit, leuke kleertjes, makkelijke betaling!

super tof!

ik heb alleen maar goede verhalen gehoord over jullie! Ontzettende toppers!

fijn website.

makkelijk te bestellen en te betallen met visa, nu nog afwachten hoe het gaat verlopen.

Kleertjes.com is waar ik via internet graag kom!

Enorme keus, klantvriendelijk, snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding. Een online winkel voor iedereen.

mooie kleding, fijne prijzen, goede service

fijne prijzen en goede service

Leuke acties en snelle levering

Er zijn geregeld leuke kortingsacties wat het erg leuk maakt om te shoppen. De bestelling de volgende dag in huis zoals aangegeven. Retourneren gaat ook erg gemakkelijk. Top service!

Warme mooie stoere jas

Mooie, warme, stoere jas, met een heerlijke zachte binnenkant. De maat valt goed op maat en de kleur donkerblauw is mooi donker. Aanrader!

Heel prettig

De website is erg overzichtelijk en het aanbod en diversiteit bijna overweldigend! Klantenservice reageert snel en adequaat op simpele vragen. Voelde me meteen een gewaardeerde nieuwe klant.

Simpele stappen om te bestellen, snelle leveringen.

Ik shop graag op jullie site, omdat het allemaal logischerwijs werkt op de site. Voor mensen met weinig online shopping ervaring is het ook te volgen. Snelle levering en top dat je voor 1 jaar verzendkosten in kunt kopen. Dit haal ik er zeker uit. Vaak leuke acties die inwisselbaar zijn met code. Leuke merken in verschillende prijsklasses. Ik ben fan.

Goede kwaliteit, duidelijke foto’s en snelle levering.

Zeer fijn! Makkelijke en toegankelijke site met een zeer groot aanbod van mooie merken met hoge kwaliteit. Aanbiedingen en sale realistisch. Snelle levering!

Super fijne service en leuke aanbiedingen

Geen op of aanmerkingen

Snelle levering, makkelijk retourneren, super kleding

Heerlijk en makkelijk beatellen

Snelle levering, makkelijk retour

Ik vind dat er veel aanbod is aan leuke kleertjes en via de filters is het erg makkelijk om gericht te zoeken, het wordt snel geleverd en gaat makkelijk retour

Snelle service, mooie kleding en goede aanbiedingen. Helemaal top!

Super goeie service

Geweldige mooie kleren

heel gemakkelijk en kwaliteitsvolle kledij

prachtige kledij met veel korting

altijd wel iets naar mijn zin!

Shoppen voor mijn drie kids is zalig online bij kleertjes.com! Ik vind er altijd wat naar mijn zin! En de service (retour, omruilen, ...) is top!!!

Groot assortiment, snelle levering en goede service

Ik bestel met regelmaat hier kleding voor mijn kinderen. Altijd ruime keuze en snelle levering. Een keer een verkeerde levering gekregen en binnen 2 dagen had ik het juiste item alsnog in huis, zonder extra bezorgkosten.

goede site, snel in huis, snel pluis, snel kuis

kan ik iedereen aanbevelen. goede service

Geweldig, lekker warm en stevig.

Goede kwaliteit die tegen een stootje kan en makkelijk schoon te maken is. Prima om aan te hebben tijdens het buiten spelen en daarna even een doekje erover en op naar een verjaardag bijvoorbeeld. Qua maat en pasvorm ideaal voor smalle maar lange kinderen.

Super snelle levering.

Een jas van Vingino besteld. En hij is precies zoals op de afbeeldingen. Helemaal zoals beschreven. Super blij mee . En wauw wat een snelle levering. Ook het volgen vam het bestelde artikel voldeed aan alles. TOP!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum