Heerlijk shoppen voor de kids vanaf de bank! :)

Altijd snelle levering. Top kwaliteit kleding. En natuurlijk de leukste kleding winkel voor kids! Met 3 kids vind ik dit heerlijk shoppen!

top site

Vele merken, in alle maten en vaak leuke kortingsacties. Gratis retour waardoor je het thuis kunt passen. Top dus.

Super en alles onder 1 dak

Ik bestel bijna elke dag en ik vind het een super site. Zoveel leuke merken en hele goede kortingen, elke dag moet ik even kijken en bestel ook elke keer weer. Kleertjes.com raad ik aan iedereen aan!

Super goede service en overzichtelijk

Een hele fijne site en heel overzichtelijk. Ook het verzenden is razendsnel.. Al heel vaak besteld en altijd erg tevreden.

goede kwaliteit, snelle service!

Binnen 24 uur geleverd, kwalitatief goede artikelen voor een zeer scherpe prijs.

Fijne site en snelle service

Ik vind het een prettige site, makkelijke te navigeren en altijd goede ervaringen gehad met levering, retouren, etc.

Super veel aanbod

Kleertjes.com is de website voor mijn kinderen! Ze kijken zelf wat ze willen hebben. Handig en ook snel in huis! Echt een aanrader voor elk gezin. Ook doordat er voor elk budget wat te vinden is.

Prijs kwaliteit is altijd top!!

Geweldig! Top service!

Altijd snel binnen! Nooit geen problemen!!

Leuke spullen

Echt leuke kleren, erg veel keuze, leuke merken, toffe prijzen en zeer snel bezorgd. Terugsturen is ook heel makkelijk en is gratis. Ik ben er blij mee.

Fantastische kleding, goede prijzen!

Ik shop graag bij kleertjes.com. Goede kleding voor een mooie prijs. Mijn meiden zijn er altijd erg blij mee en ik dus ook!

Super makkelijk, goede service en leuke kleding

Werkt erg makkelijk en levering en retourneren zijn top geregeld. Veel merken en regelmatig leuke aanbiedingen

Echt een fijne winkel met veel keus

Ik vind kleertjes.com een fijne website met heel veel keuze voor alle leeftijden . Snelle levering. Klantenservice is altijd heel vriendelijk en denken mee aan een oplossing. Ik geef kleertjes.com daarom ook 5 sterren. ga zo door !!!

Fijne webshop met goede service!

Zeer goed!

Voldoende keus en goeie service

Altijd een feestje om hier te bestellen. Voldoende keuze voor iedereen. Ideaal vanuit huis bestellen, op je gemak passen en makkelijk ruilen/retourneren.

Ik koop altijd teveel...

Zoveel keuze uit leuke kleding, ik ben altijd geneigd veel meer uit te kiezen dan nodig. Fijne website om thuis, met de kinderen, te winkelen. Door de filters kan ik een voorselectie maken op basis van beschikbare maten, prijs etcetera en de kinderen kiezen uiteindelijk wat ze leuk vinden.

100% tevreden

Ik heb al verschillende malen bij kleertjes.com besteld en was elke keer zeer tevreden over de artikelen zelf, de bezorgtijd en het fijne retour beleid. De regelmatige acties zijn ook mooi meegenomen. Topwinkel!

Altijd goede, fijne en snelle service.

B.Nosy geweldig leuk merk voor mijn kleindochter. Maat groter als normaal bestel ik. Valt klein en smal, perfect voor mijn kleindochter. Erg leuk merk, oma is er gek op. En Emma ook

Fantastisch shirt mijn zoontje wilde gelijk er nog eentje bij.

Mooi shirt goede kwaliteit foto's online kloppen en zeer snelle levering. Levering in een stevige compacte doos.

overzichtelijk en ruime keuze

makkelijk en mooi site en veel keuze en veel merken ook goede retourservice

Top service!

Snelle levering,gebruiksvriendelijke website,snel overzicht via zoektermen op maat en merk.Nette levering!

Snelle, goede service. Makkelijk zoeken op de site. Altijd leuke producten voor een goede prijs.

Deze shop doet wat hij beloofd! en verdient daardoor gewoon een dikke 10!

Deze shop doet wat hij beloofd en verdient daardoor gewoon een dikke 10!

Snelle levering en netjes verpakt

Ik heb al vaker bij kleertjes.com besteld en ik vind de service heel prettig. Bestelling wordt snel geleverd, is netjes verpakt. Ook bij retouren wordt niet moeilijk gedaan, gewoon gratis retour. Ook heeft kleertjes.com een breed assortiment. Dit is een van mijn favoriete webshops.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum