Leuke collectie en goede service!

Altijd leuk shoppen op kleertjes.com. Een hippe collectie aan correcte prijzen. Ik koop vanuit België, zo heb ik eens andere spullen dan wat we hier in de winkels vinden, heel fijn! Bovendien super vlotte service en levering, top!

Top shop

Fijne webshop met snelle levering. Producten en aanbiedingen zijn erg goed

Goede duidelijke site met heel veel keus

Moet altijd wel wat kopen als ik weer op de site aan het kijken ben. Goede service goede merken van alles wat te vinden. Super fijne webwinkel, zeker een aanrader!

top, kan niet anders zeggen

snelle levering, mooie producten en retour zenden is nooit een probleem, kortom top service

Supergoed!

Wat een rijk aanbod aan verschillende merken. De webshop is mooi overzichtelijk en met het handig filtersysteem kan je snel en eenvoudig vinden wat je nodig hebt.

Leuke kleding voor een mooie prijs

Leuke en mooie webshop. Goed overzichtelijk. Leuke acties. Produkten keurig op tijd geleverd. Enige min punt dat verzending gratis is vanaf 49 euro. Gewoon altijd gratis verzenden. Misschien leuk om kleine verrassing in doos te doen. Doen sommige webshops en dat vinden de kids altijd leuk.

Geweldige keus voor onze 3 jongens en 2 meiden

Wat een groot assortiment ... heerlijk.. Ideaal ook de verzendkosten afkopen.. voor onze babytweeling die in de groei zitten net nog een shirtje op jurkje nodig hen je niet steeds de verzendkosten... ok leuk als je een kraamkado koopt Kortom leuk voor elk seizoen voor jongens en meisjes.. netjes en stoer

Kwaliteitsvolle kledij van topmerken aan een mooie prijs!

Wij kennen kleertjes.com nu een kleine 3 jaar en zijn al elke keer heel tevreden over elke bestelling. De webshop geeft een duidelijk beeld weer, zodat de kleuren en maten meestal heel goed overeen komen.

Super Fijne Site! Binnen 1 dag in huis en ook zo omgeruild

Vind het echt super fijn dat mijn kinderen de kleding gewoon kunnen passen en wanneer het niet goed is het makkelijk retour gaat! En ook binnen een dag weer omgeruild is in een maat kleiner/groter. Echt een plus punt vergeleken met andere websites

Altijd geweldig!

Bij Kleertjes.com ben je altijd verzekerd van goede, snelle service en bovendien helder contact. Meestal gaat alles vlekkeloos maar als er dan toch iets voorvalt zijn de mensen van Kleertjes.com er als de kippen bij om je te helpen aan een goede oplossing. De producten die op de site worden aangeboden worden duidelijk weergegeven door middel van foto's en een uitgebreide beschrijving en maattabel. Ook de prijs is zeer netjes voor de kwaliteit producten die je ontvangt! Al met al hier een zeer tevreden klant! Ga zo door!

Mooie kleding, pasvorm goed voor ons meisje

Helemaal goed ik ben tevreden

Tevreden

Moeten terugsturen wegens te klein

Jammer genoeg te klein dus moeten terugsturen ....

Super service, telkens weer!

Altijd snelle levering en super service

Top service!

Snelle bezorging, makkelijk artikelen retourneren/ruilen. Zeer vriendelijke klantenservice.

Leuke hippe kleertjes

Veel keuze in leuke kleertjes voor kinderen.

Super leuke kleding

Sinds ik een kleindochter heb, bestel ik hier vaker. Leuke kleding, supersnelle levering en bij aanmelding nieuwsbrief altijd als eerste op de hoogte voor kortingen

Geweldige Site met mooie merken!

Goeie pasvorm en ruime keuze!

Veel keuze

Altijd wel wat leuks te vinden voor onze kids.

Super tevreden

Goed , gelijk de volgende dag in huis

Duidelijke website

duidelijke website met makkelijke zoek functies

Superservice

Ik bestel graag kleding/schoenen voor mijn zoontje bij kleertjes.com.ze hebben een groot en leuk aanbod en een goede service.

top

Besteld volgende dag in huis! top producten top snelheid! Artikelen zien er uit zoals op de foto!

super goede website en kleding natuurlijk

Super! weet dat jullie snel en betrouwbaar werken! echt een top bedrijf!

super leuke kleding

Hele fijne en duidelijke site. Alles is gemakkelijk te vinden en je hebt alle merkjes op 1 site wat echt heel fijn is.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum