Altijd goed

Zoals altijd weer een snelle levering. Ik ben altijd tevreden bij kleertjes.com!

Heldere en makkelijke website. Makkelijk te vinden wat ik zoek. Snelle service en makkelijk te retourneren indien iets niet bevalt.

Veel aanbod, leuke kortingen.

Goede ervaringen met kleertjes.com, ook met de klantenservice mocht er iets zijn.

Ideaal. .

Erg leuke collectie. Ook leuke aanbiedingen elke keer ! Eenvoudige site. Makkelijk bestellen. Handige ook met afterpay en gratis retouneren!

Mooie betaalbare kleren.. snelle service... goed retourbeleid... altijd mooie aanbiedingen!!!!

De telefoon werd snel opgenomen en Ik werd aardig te woord gestaan. De mevrouw wist waar ze het over had.

Mooie merken

Ik was op zoek naar mooie wintersportjassen die ook gewoon gedragen kunnen worden. Kleertjes.com heeft zoveel keuze en goede merken dat dit dus zo gevonden was. Als ik naar een gewone kinderkledingzaak ga heb ik alleen keuze uit normale winterjassen en bij een sportzaak alleen uit wintersportjassen. Ik heb graag de keuze en daarom shop ik bij kleertjes.com.

Duidelijke website, prima levering, veel keuze!

Fijne webshop, waar veel keuze is voor alle leeftijden. Prima levering en afhandeling!

snelle en goede leveringen

Snelle en goede leveringen, goede beschrijving van de artikelen.

Geweldige webshop voor kids!

Ruime assortiment snelle levering. Leuke aanbiedingen tussendoor!

Altijd alles keurig en op tijd geleverd

Ik bestel veel bij kleertjes en mijn ervaring is erg positief, altijd netjes en op tijd geleverd en bij vragen netjes te woord gestaan!!

Kleertjes levert Topservice en topkwaliteit

Steeds snelle levering, gemakkelijk retourneren en terugbetalingen..altijd fijn zoeken op de site.ook leuk zijn de acties,kortingen..

Leuke webshop

Mooi assortiment en goede service

Nette en snelle levering zeer tevreden, groot assortiment.

Mooie merken, goede service, fijne prijzen

Ik bestel hier regelmatig en ben erg tevreden over het hele proces en de kleding en schoenen zelf. Altijd snelle levering en mocht er een keer (door overmacht) vertraging zijn dat word je netjes op de hoogte gebracht. Ook retouren worden snel verwerkt. Echt een betrouwbare website waar je lekker vanuit huis kan shoppen, met een assortiment voor elke portemonnee.

Snelle service, leuke merken en betaalbaar

Erg leuke kleren voor ons zoontje gekocht. Jullie hebben een groot assortiment van verschillende merken. Dus we hebben hem maar in een 'nieuw jasje' gestoken. Van verschillende broekjes, truitjes, vesten etc. Wij blij, ons zoontje bij!

Veel keuze, leuke merken en goede aanbiedingen!

Ik heb al vaak bij kleertjes.com besteld en het is vaak de eerste site waar ik ga kijken. Voor mijn 10-jarige zoon maar ook voor mijn oudste puberzoon is er meer dan genoeg te vinden. Top site!

Snel en netjes geleverd

Veel keuze op de site in diverse merken en prijsklassen. Bestelling snel en netjes thuis afgeleverd. Wij zijn er blij mee!

Heel erg goed !!!

Ik heb al heel veel besteld voor mijn jongens bij Kleertjes.com en dat bevalt me echt super goed. Mooie kleding, vaak veel voordeliger in de winkel en wat ik echt een pluspunt vindt is dat je after pay kunt gebruiken. Wat dan evt retour gaat wordt dan automatisch verrekend en dan heb je geen gezeur met terugbetalingen enzo. Echt TOP !!!!

Betrouwbare site met snelle levering

Duidelijke foto’s en omschrijving van de producten, goede prijzen en zeer snelle levering, ook bij een bestelling op de late avond!

Altijd een goede service

Mooie producten en hele fijne service

Altijd een groot aanbod aan kleding

Voor een tweeling die hetzelfde wilt maar to h ook weer niet, slaag ik bij hier altijd! Veel keuze in kleding, en kleurencombinaties

Fantastische mooie stoere schoenen van kwaliteit. Geven veel stevigheid om de enkels. Pasvorm is perfect. Dochter (3jr) loopt er fijn om.

4 mooie spijkerbroeken van vingino besteld in de sale. Super mooie broeken en zitten perfect Heel erg blij mee !

Heel fijn!

Prettige duidelijke sites, leuke kleding en goede prijzen.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum