Snel en groot assortiment

Groot assortiment, snel per post gestuurd en makkelijk om je bestelling te retourneren. En regelmatig korting. Zeker een aanrader!

snelle levering, veel keuze

Er is volop keuze in kleding, vaak korting en snelle levering. Bij klachten over kleding worden deze snel en netjes afgehandeld.

Fijne webshop

Fijne, snelle webshop. Jammer van de verzendkosten en het niet kosteloos retourneren. Zeker bij minder kleding, dat wil je toch passen.

Altijd top service!

Super snelle levering en vaak leuke acties..

De keuze is reuze!

Als er een nieuwe maat nodig is, kijk ik altijd bij jullie rond, op zoek naar leuke aanbiedingen (blijf toch Hollander hè). Hierin slaag ik altijd! Zodra in de nieuwsbrief één van onze favoriete merken in de aandacht staat, gaat deze mama op jacht. Zeer tevreden over de snelle levering en kwaliteit van de kleding. Voor altijd verbonden aan jullie klantenbestand :)

Geweldige site met leuke kleding

Leuke kleding ,fijne website , snelle service

Goede service en snel in huis!

s'avonds laat besteld en de volgende dag al in huis echt top!

Goede snelle service

Al vaker besteld bij kleertjes.com altijd snel in huis en nu ook de verzendkosten afgekocht met 3.95 voor een jaar! Als je besteld onder €49 Super service

Uitstekende service

Kwalitatief goede kleding. Mooie pasvorm en een top service

Altijd netjes verpakt en op tijd.

Mooie merken en daardoor geen teleurstellingen.

Zeer makkelijk en snel kleding uitzoeken

Veel keuze en de filters werken naar behoren ook geeft kleertjes.com vaak leuke aanbiedingen

Altijd leuke acties en snelle service!

Ik bestel al jaren bij kleertjes.com en het bevalt prima! Mijn 3 kinderen vinden altijd iets leuks en àls het tegenvalt kan het zonder problemen terug. Groetjes van een zeer tevreden mama en kids!

Super leuke jas

Jas besteld. Snel in huis en perfecte kwaliteit. Is nu de 2de keer dat ik besteld heb en bevalt heel goed. Ook leuk omdat je altijd leuke kortingen hebt.

Goede kwaliteit. Mooie kleding.

Hele fijne, overzichtelijke website!

Op mijn gemak voor mijn zoontje leuke kleding uitgezocht!

Super fijne website en heerlijk veel keuze in kleding

Altijd een feestje om te bestellen Veel keuze in merken en altijd mooie kortingen Was er maar een kleding winkel zoals deze in de stad .

Super website met prachtige kleding en prima levering!

Ik bestel vaak kleren voor mijn zoontje van kleertjes.com en ben er echt heel tevreden van! Super service en super snelle levering!

de petrol broek zit als gegoten en is van goede kwaliteit

Buiten verwachting

Mooier in het echt. Goede kwaliteit valt wel maat kleiner. Maar dat wist ik, dus groter besteld.

Leuke keuze aan goede merken

Ik heb nooit iets terug hoeven te sturen. De maattabellen kloppen over het algemeen goed. De kwaliteit is ook goed. Ik bestel vooral voor een meisje van anderhalf jaar en die draagt net kleding van een 1 jarige. En zelfs dat is rond haar taille te wijd.

Bestelling altijd snel in huis en als iets niet goed is makkelijk terug te sturen.

Snelle levering, mooie merken

Snelle levering, mooie merken

Heerlijk draagbaar..

Sportbroek van superrebel gekocht, wat een heerlijk broekje. Niet alleen te dragen bij het sporten maar ook casuel. Valt wel 1 a 2 maatjes kleiner.

Graag tot een volgende keer!

Veel keuze Ook in prijs genoeg variatie Leuke aanbiedingen Gehele proces van bestelling tot aan eventuele retour verloopt vlekkeloos

Bergweg 60

1217 SC Hilversum