Super snelle service Bestel altijd de kleding hier voor de kinderen. En als member krijg ik ook vaak kortingscode’s

Geweldig!

Super veel merken, zit altijd wel iets tussen wat de kids leuk vinden en dat voor een mooie prijs, top!

Fijne, uitgebreide en snelle webshop.

Veel kleren al gekocht voor ons zoontje. Ze hebben een snelle levering en wij hebben een jaar lang gratis verzending afgekocht. Leuke merken en leuke prijs. Is er iets niet goed mag je het gewoon retour zenden en krijg je indien niet voorradig je geld retour. Zeker een webshop om aan te raden.

Altijd snelle service. Bestellingen zijn meestal de volgende dag al in huis.

Super kwaliteit

Erg veel leuke kleding en schoenen van een super kwaliteit. Ben dik tevreden. En ook nog eens een supersnelle levering. Echt top.

Goede service, vriendelijke klantenservice.

Ik heb nu al een aantal keer kleding besteld voor mijn dochter en zoontje. Ook als cadeautje koop ik kleding. De site is overzichtelijk en je vindt zo wat je zoekt. Kom je er niet uit dan bel je de klantenservice en ze helpen je. Ideaal! Ik vind ook fijn dat je de bezorgkosten kan ‘afkopen’, je betaalt een bedrag en je kan het hele jaar bestellen zonder elke keer bezorgkosten te betalen.

Snel bezorgd

Goed prijs en goed kwaliteit

Veel keuze, snelle levering

Ideaal shoppen! Veel keuze , overzichtelijk. Voor elk budget. Goede levering

Mijn bestelgeschiedenis spreekt boekdelen

Goede service, snelle levering en een mooi assortiment... Ga Zo Door!

Uitstekkend

Binnen een dag levering. Moest wel de eerste bestelling retuneren, ook dat was super makkelijk en ging super snel. Zeker een aanrader.

Mooie jas!

Mooie dikke jas. Hadden er al veel gepast maar geen enkele die voldeed aan onze verwachtingen. Tot we deze thuisgeleverd kregen. Dochter was onmiddelijk verliefd. Hebben maat groter genomen om veel plezier aan te beleven. Ideaal voor koude winters dus!!

Keurige, snelle verzending!

Keurige, snelle verzending!

Uitstekend !

Prima overzichtelijke site, met snelle levering!

Fijne site, artikelen zien er goed uit!

Mooie pasvorm

Mooie broek voor smalle dametjes.

Duidelijk

Veel filters waardoor er specifiek gezocht kan worden.

Fantastische kleding en super service!

Heel veel mooie kleding in zeer veel maten. De mailings en reclame zijn niet teveel maar precies afgestemd op het geen wat je zoekt en waar je interesse ligt, zo loop je de nieuwste collecties niet mis. Retour procedure icm de verschillende betaalmethoden zijn top. Fijn bedrijf!

Goede kwaliteit

Skinny jeans voor mijn dochter besteld. Aangezien ze behoorlijk slanke benen heeft, “lubberen” deze broeken vaak. De 3 die ik bij jullie heb aangekocht passen haar perfect!

Fijne goede kleding blij met de keuze, top!!!!!

Blij met de keuzes. Top!

Geweldige webwinkel

Snelle service Mooie aanbiedingen Super mooie kleding.. ben heeel tevreden ☺️

Topwinkel

Ik vind het altijd heerlijk winkelen op de site van kleertjes. Overzichtelijk, en snel geleverd.

Vlot verlopen!

Alles correct en vlot

Erg tevreden

Goede service, snelle levering en ruim aanbod aan kleertjes.

De slippers valt kleine heel jammer

Vingino groene slippers valt kleine heel jammer want mijn dochter favoriet kleur is groen

Alles op 1 plek, ideaal!

Goede zoekfuncties, bezorging snel en retouren probleemloos. Omdat je alles op 1 plek kunt kopen van veel merken is dit voor mij ideaal, thuis alles passen en dus snel klaar.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum