Altijd goed

Meerdere keren wat besteld af en toe wat retour, geen enkele keer problemen, altijd bestelling snel in huis.

Goede service, goede kwaliteit, goede prijs

Kwalitatieve artikelen volgende dag al in huis voor geweldige prijs

Alles wat ik had besteld voor mijn dochter kwam al de volgende dag keurig en kreukvrij verpakt binnen. Alle maten kloppen, artikelen zo als op de foto. En voor mooie betaalbare actie prijzen.

Fijn winkelen

De keuze is altijd reuze en alle leuke merkjes en prijsjes in 1 webshop. Bestel regelmatig en eigenlijk altijd naar wens !

Wauw!!

Vrijdagavond besteld zaterdag ochtend al in huis!! Wat word ik hier blij van!!

Super mooie kleding voor een goeie prijs

We slagen hier altijd voor onze jongens. Leuke kleding voor een betaalbare prijs. En natuurlijk leuke aanbiedingen!

Fijne prijzen mooie merken

Ik mag graag shoppen bij kleertjes. Er is altijd leuke sale, en alle toffe merken zijn verkrijgbaar. Ik vind het ook fijn dat de kleding altijd snel in huis is.

altijd goed

Een makkelijke website met de merken waar we naar op zoek zijn. We slagen altijd. Service is altijd goed.

Goede kwaliteit voor acceptabele prijs

Regelmatig bestel ik voor mijn beide kinderen al jaren kleding, ik let enigszins wel op de prijs, maar de kwaliteit is echt top.

Altijd tevreden

Altijd beste prijs-kwaliteit en makkelijk te winkelen

Ontzettend goede ervaring

Alt super blij met men aankopen

Betrouwbaar, ruime keuze en snelle levering.

Alle producten worden snel geleverd. De omschrijving is duidelijk en fijne communicatie. Alles wordt snel geleverd, en een enorme keuze. Door de verzendkosten af te komen hoef je niet te letten op het te bestellen bedrag en kan je ook makkelijk als het nodig is voor een kleiner bedrag besteden en je heb de verzendkosten er snel uit, fijne service!

Snele levering top site

Snelle levering past precies goede kleding alle merken ga zeker meer bestellen echte aanrader

Nette, snelle service

Al vele kleding en schoenen besteld voor mijn drie kids. Mooie kleding, snelle service en makkelijke retour mogelijkheid. Door de makkelijke zoekfuncties altijd wel wat leuks te vinden! Ik ben heel tevreden en koop altijd leuke outfits in de sale, aanrader!!!

Fijne en duidelijke communicatie

Goede communicatie, snelle service

Nog steeds niks ontvangen

Bestelling niet aangekomen bij dhl. Is nu wachten op verstreken tijd om dan mijn geld terug te krijgen. Meer dan 200€ Blijkbaar normaal en niet vriendelijk aan telefoon bij bellen service dienst.

Fijne prijsjes en snelle service

Leuke kleren aan een goede prijs. Snelle verzendservice.

Kwalitatieve kledij & service! Gewoonweg top!

Ik koop al enkele jaren bij kleertjes.com Elke bestelling & levering was top: mooie kledij altijd netjes op tijd geleverd. Als moeder van 3 zonen is dit heel gemakkelijk en efficiënt shoppen. Bedankt!

Fijn bedrijf, leuke aanbiedingen&goede variatie voor ieder kind

Als je voor meerdere kids moet shoppen, alles op een plek wilt vinden, veel keuze en altijd wel wat voordeel. Ik ben altijd enorm tevreden, de klantenservice is ook enorm goed. Geen vraag is teveel. Denken mee of hebben ook vaak een goed alternatief. Ben altijd tevreden. Zelfs voor mn pubers altijd wel wat te vinden. Zal zwaar worden als de kids te groot worden voor jullie maten …. Dan moet er totaal anders geshopt worden.

TOP! Handige selectiecriteria en veel keus

TOP! Handige selectiecriteria en veel keus

Fijne winkel, koop er bijna alle kleding

Veel merken, leuke prijzen, nette verzending, we kopen er graag!

Super fijn shoppen

Fijn overzicht, Gemakkelijke site om door te schollen, Snelle levering, Retours worden goed verwerkt, Fijn dat je uitstel van betaling kan aanklikken.

Een webshop met veel keuze en met een heel snelle bezorging

De webshop werkt heel prettig en de bezorging is snel. Ook het retourneren gaat heel gemakkelijk. Voor kinderkleding is dit mijn favoriete webshop.

Helemaal top! Snelle levering en top aanbod

Ik koop al jaren lang kleding bij kleertjes.com het is een super overzichtelijke site. Wat ik super vind aan kleertjes.com is dat je de verzendkosten kunt afkopen. Ook geven ze hoge seizoenskortingen, dat is heel prettig! Ik ben al jaren een super tevreden klant. Ook fijne telefonische klantenservice.

Altijd goed in alle opzichten

Snelle levering, goede service, mooie kwaliteit kleding ik vind het heel fijn om hier de kleding voor beide kids te bestellen.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum