Fijne webwinkel en makkelijk zoeken

Mooie merken en fijne kleding. Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Snelle levering, alles ziet er netjes uit. Kleine tip: Het is soms niet duidelijk zichtbaar welke kleding met elkaar gecombineerd kan worden. Als ik een leuk jurkje voor mijn dochter heb gevonden, moet ik soms lang zoeken naar een passende legging en weet ik ook niet altijd of die kleur passend is.

Altijd goede ervaring

Snelle levering en tot nu toe klopt alles altijd. Klantenservice werkt efficiënt en goed. Eigenlijk alleen maar lof (van een frequent besteller). 1 tip! zet de bedragen op de meegezonden pakbon (brieven in de doos) dat scheelt een hoop ergernissen (en de kortingen). Als jullie dit ook nog doen krijgen jullie een 10+ Echt een top bedrijf! mogen vele andere internetondernemers een voorbeeld aan nemen

Toffe site met heel veel leuke kleertjes voor de kids

Wij vinden wel altijd iets dat we mooi vinden. Bestellen en hup de volgende dag aan huis geleverd.

Heerlijk om bij jullie te shoppen

De kleren zijn mooi, vallen goed, worden supersnel geleverd en zijn heel prettig geprijsd!

Prachtige kleding en kwaliteit

Ik heb hele goede ervaringen! Meestal als ik voor 22:30 uur bestel (weet zo de tijd niet meer) maar ik heb hem de volgende dag ook gewoon binnen. Zijn prachtige kleding stukken. Ik ben dan wel 21 jaar, maar ben klein van stuk. Dus ik pas veel kinderkleding! En dit is een geweldig mooie site daarvoor! Heb al super veel broeken gekocht en paste allemaal. In het begin moest ik 2 maten kopen want ik wist de maat nog niet zo goed. Maar nu weet ik het, en is het super! Ik raad het iedereen aan.

Een fijne webshop

Erg overzichtelijke webshop en vandaag besteld meestal morgen in huis. Een ruime keus uit mooie kinderkleding Ik bestel hier al hier wat jaren.

Elke keer weer erg tevreden.

Een goede duidelijke site met mooie en leuke merken, voor ieder wat wils. Ook voor een complete outfit is het erg makkelijk. Ook de service is zeer goed wanneer je een keer een retour hebt.

Hele leuke dingen

Super leuke kleding en ook hele goeie service

Top levering

Mooie kledij, super snelle levering gewoon top!

Een van onze favoriete webshops!

Veel keuze, snelle levering, goede service en gratis retour met lange retourtermijn.

Leuk verjaardagscadeau!

Leuk verjaardagscadeau voor een leuke prijs!

Snelle levering en vaak leuke acties!

Super winkel

Mooie artikelen. Goede kwaliteit en service

veel te klein

Het jasje is supercool maar valt in onze ervaring 2 maten kleiner dan erop staat.

Steeds vaker kunnen artikelen niet geleverd worden. Dit krijg je pas op dag van verzending te horen

Vaak bestellingen geplaatst. Laatste 2 bestellingen niet geleverd zoals ik ze besteld had. Pas op dag van verzending laat men weten dat artikel niet op voorraad is. Niet handig.

Super leuk

valt normaal

Heel mooi kleren !!!

Veel keus, goede service

Haal vaak mijn kleding als er kortingen zijn. Kids groeien ontzettend snel en vaak nieuwe kleding.en/of schoenen nodig. Dan is deze site ideaal, veel verschillende merken, met verschillende pasvormen. Als iets niet past, kan het terug gestuurd worden en is het geld zo weer volgeboekt.

Doen wat ze beloven

Goede afbeeldingen van kleding. Wat ik thuis krijg is wat ik gekozen heb. Snelle levering en makkelijk te retouren

Blij met mijn aankoop. Snel geleverd en perfecte pasvorm. Ben zeer tevreden

Het perfecte jasje voor de winter <3

Lekker warm en regendicht! Zo fijn dat de jas aan twee kanten te dragen is.

Makkelijke duidelijke site, snelle levering en goede service

Mooie kleding

Mooie kleding met een goede maataanduiding.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum