Leuke jas voldeed aan de beschrijving, de levering was snel en ook nog een leuke korting. Goede service!

Super snel en klant vriendelijk

Zeer snelle levering, erg klantvriendelijk. En retourneren is geen enkel probleem.

Altijd goed. En op tijd geleverd

Mooie kleertjes! Netjes verpakt!

Ruime keuze in top kwaliteit

Leuke modeshow gedaan met mijn dochter toen de doos van kleertjes.com binnenkwam. Allemaal leuke spullen van goede kwaliteit! Meisje blij, mama blij!

Top kwaliteit en hele goede service!!

Al jaren bestel ik bij jullie de kleding voor mij jongens van inmiddels 8 en 4 jaar. Altijd hele goede kwaliteit en als er wat is hele goede service! Altijd leuke ballon in de doos bij de kleding, vinden de jongens altijd erg leuk!

Mijn favoriete webshop winkel voor kinderkleding

Veel keus, snelle levering. Ook een keer pech gehad dat er een jurk na één keer dragen kapot ging, erg goede en fijne service gehad. Aanrader!

Super tevreden

Super goed pasvorm ook netjes op tijd de levering

Hele leuke merk kleding voor kinderen

Goede kwaliteit merk kleding voor kinderen en hele snelle levering

Prima spul, goeie prijs, snel geleverd

Tot nu toe zeer tevreden. Kleren zien er goed uit en de levering is snel. Retourformulier wordt standaard meegeleverd dus geen gedoe met de printer.

Top winkel

Ik slaag altijd! Voor elk budget, gezin is er keuze genoeg!

Moodstreet jas forest

Ik ben verliefd op deze jas, super mooie groene kleur. Stof is heel mooi en zit een beetje in een glans op in het licht. De jas is helemaal gevoerd met een schapebontje en in de muts en jaszakken zit panterprint super zacht bontje. Ik vind de jas in het echt nog mooier dan op de foto. Warme lange jas!!

Betrouwbaar

Altijd correcte levering en afhandeling - mooie collecties - leuke akties - kortom een aanrader !

Mooie kleding

Heel stoer en goede kwaliteit de kinderen zijn er heel erg blij mee

Mijn dochter is er enorm blij mee

Hele mooie topjes besteld, niet te bloot, sluit goed aan. Goede kwaliteit ook.

Erg leuke sneaker en makkelijk aan te trekken

Erg leuke sneaker, onze dochter is er heel blij mee. En makkelijk aan te trekken door het ritsje.

Snelle levering netjes verpakt

Al jaren shop ik bij Kleertjes.com en eigenlijk altijd tevreden. Ze bezorgen met Post.nl, dat is de reden dat ik voor deze winkel kies. Alles zit netjes verpakt. Makkelijk met retourneren. Alleen jammer dat ze gestopt zijn met het spaarsysteem.

Deel van de zending, rokje mim pi niet ontvangen

Doordat een deel door andere partijen wordt verzonden is 1 rokje niet ontvangen. 4 artikelen besteld, totaal 3 pakketjes.

Veel keuze

Voor iedere leeftijd veel keuze, duidelijke website

Leuke kleertjes en snelle levering

Leuke kleertjes en snelle levering

Heel fijne ervaring tot hiertoe. Mooie kleertjes , correcte prijzen

Vlugge service, heel mooie kleren, modern & prima kwaliteit.

Hele leuke kleertjes!! Mijn zoon en dochter zijn er super blij mee!

Goed, alleen jammer dat er een storing bij de post was waardoor de kleertjes wat later werden geleverd. Daar konden jullie niks aan doen. De kleertjes staan super leuk en stoer! Alleen het b.nosy jurkje had een andere kleur dan op de foto, op de foto ziet het er zacht roze uit, maar in het echt is het fluor roze. Niet erg nog steeds heel leuk! En de Orange stars blauwe trui met tijger valt kleiner.

Helemaal goed

Je krijgt wat je vraagt en altijd op tijd, al veel besteld op deze site, nog nooit iets te klagen gehad. Past iets niet, dan kan het makkelijk retour!

mooie kleding en snelle levering

voor mn aanstaande kleindochter al veel leuke dingen gekocht van mooie kwaliteit en snel geleverd.

Echt super

Ik koop bijna nergens anders kleding voor mijn kinderen dan bij jullie. Niks is een probleem, ook het retour sturen is makkelijk overzichtelijk en niet voor eigen kosten. De kleding is mooi en ook altijd leuke acties. Daarom geef ik jullie een 9. Vriendelijke groet Sandra Hoekema

keurig op tijd

Het bestellen is als een feestje de service top , en je krijgt het snel en netjes thuisbezorgd. Wat wil een mens nog meer ....

Bergweg 60

1217 SC Hilversum