Prachtige merken voor betaalbare prijs

Zo fijn, netjes en snel geleverd! Zeer goede kwaliteit!! Super

Top winkel

Ik ben zeer tevreden over kleertjes.com. Kleding is zoals het eruit ziet op het plaatje. Kwaliteit is top. Site is overzichtelijk en genoeg keuze. Snelle levering en makkelijk retourneren.

Heldere site en leuke kleren

Site werkt prettig om te zoeken. Leuke en ruime collectie kleding.

Super stoere en degelijke schoen!!!

Hele hippe en leuke sneaker die tegen een stootje kan. Het enige nadeel is dat aan en uit trekken wat stug gaat.

Snelle levering en zeer betrouwbaar

Kleertjes.com is één van de weinige bedrijven, wat nog steeds waar kan maken (in deze drukke Coronatijd, waarin er veel online besteld wordt), dat als je voor 22.30u, op werkdagen iets besteld, dat ze de volgende dag leveren!!! De kleding is van goede kwaliteit, en als het niet bevalt of niet past, dan kan het gratis retour! Makkelijker kan het niet!

Goede service. Snelle levering en veel keus voor ons slanke mannetje

Waarom geen 10... Ik verdien niet genoeg om nog meer te kopen terwijl er zoveel leuks is!

Snelle levering, mooie kleding zoals op de foto, mijn dochter was er heel erg blij mee.

Dik in orde!

Alles altijd prima kwaliteit en netjes op tijd bezorgd!

Snel

Makkelijk met bestellen, snel in huis! retour ook makkelijk geregeld ! Geld snel terug.

Altijd actuele mode & top service

Heldere en snelle website, uitgebreide collectie en betrouwbaar.

Snelle levering, mooie kwaliteit

Snelle levering, product zoals omschreven !

Joekelgroot assortiment; altijd goede aanbiedingen & gratis verzending

Joekelgroot assortiment; altijd goede aanbiedingen & gratis verzending: wat wil je nog meer? Kleertjes.com, jullie hebben er een nieuwe fan bij! Oja: en nu vergeet ik nog: voor 22:30 besteld, volgende dag in huis. Oftewel: bij Kleertjes.com hebben ze begrepen hoe ze klanten krijgen, en hoe te houden <3

Supersnelle levering

Veel keus, je kunt altijd wel wat vinden! Het is erg makkelijk dat je al je zoektermen kunt aanvinken en selectief en gericht kunt zoeken, heel fijn!

Altijd snelle levering en goede kwaliteit!

Blij met kleertjes.com. Snel geleverd en prijs kwaliteit verhouding is goed! Fijne website en makkelijk zoeken naar wat je nodig hebt. Altijd aanbiedingen!

In het algemeen goed

Snelle levering. Goede retour mogelijkheden. 1 min puntje was een bestelling Van schoenen die ik laatst plaatsten. Mn zoontje z’n schoenen opeens kapot. Snel schoenen bestelt zodat hij dag daarna weer nieuwe schoenen zou hebben. Ze waren op voorraad en zouden de de volgende dag geleverd worden maar ik kreeg de dag van levering een mail dat ze niet meer leverbaar waren. Ik kreeg netjes mn geld terug maar zat wel onverwachts zonder schoenen.

Snelle levering en kleding zoals verwacht

De bestelde kleding werd snel geleverd en dan ook erg blij mee. Leuke spijkerbroeken van name-it voor de meisjes in goede prijs/kwaliteit.

Erg goed

Gewoon goed! Snelle service

Een prachtige stoere jongens jas met een goede kwaliteit!

Een prachtige winterjas van Vingino kan deze winter niet ontbreken in de kledingkast van onze zoon. Een prachtige blauwe kleur met een knal oranje binnenzijde. Heel erg blij mee!

Overzichtelijk, snel, klantvriendelijk!

Tuurlijk heb ik af en toe iets moeten retourneren, maar het ging altijd zonder enige problemen. Alleen positieve ervaring, dank u!

TOP!

Altijd goede service, snelle levering, veel keuze en leuke prijzen en promo's!

Veel keuze, prima prijzen en snelle levering

Ik ben erg tevreden over Kleertjes.com. Veel verschillende mooie merken en er zijn vaak leuke aanbiedingen. Service is super.

Dat was erg goed

Mijn dochtertje is 5jaar, ik moet maat altijd groot nemen. 3 de broeken was perfect.

Goede kwaliteit en snelle/goed service

Al meerdere jaren bestel ik bij kleertjes.com. Goede en mooie artikelen tegen een betaalbare prijs. Ze hebben leuke acties en een goed assortiment. Zeker een aanrader om te bestellen bij kleertjes.com

Super snelle levering van de mooiste merken!

Prachtige kleren voor alle 4 mijn kinderen. Vandaag uitzoeken en morgen al in huis! Super fijn!

Super online winkel

Al vaker besteld vind het een leuke online shop!!!! Leuke collectie kinderkleding vooral ook voor grotere kids

Bergweg 60

1217 SC Hilversum