Goede levering, retour en klachten duurt te lang

Fijn en makkelijk te bestellen, levering volgens afspraak. Nieuwe manier van retour ( zonder retourformulier) vind ik niet prettig. Als er geen klacht is kun je wat niet bevalt of niet past retour sturen. ( misschien wel makkelijk) Helaas was er 1 stuk kleding beschadigd geleverd, dit moet je dan melden via app( niet beschikbaar door drukte!) of de mail ( duurt lang voordat er antwoord komt) Antwoord via de mail: zoeken naar een passende oplossing!!! Ik wil gewoon mijn beschadigde product en eventuele andere spullen retour kunnen sturen, zonder te hoeven wachten op een mail. Zou het een idee zijn dat er bij beschadigd geleverde producten dit via de website, ingelogd en dan bij je eigen bestellingen kunt aanvinken en retour kan melden. (zoals je eerder op een retour formulier kon aangeven!) Verder begrijp ik dat er ook bij jullie personele problemen zijn, maar dit moet makkelijker kunnen.

Snelle en goede service, kwalitatief goede kleren,top site!

De service is goed en snel, de kleding heeft een super kwaliteit en het is gemakkelijk om spullen te retourneren als dat nodig is. Fijne site met mooie spullen!

Ideaal

Leuke kleding voor een prima prijs. Ideaal om zo vanuit huis de garderobe van de kinderen te kunnen aanvullen. Soms sturen we een keer iets retour omdat we niet kunnen inschatten of iets groot of klein valt maar ook dat is geen probleem. Enorm veel keuze qua merken en stijlen dus zowel voor de (pre)puber als kleuter lukt het om hier te slagen.

Supersnelle levering mooi product

Besteld en volgende dag al in huis. Op website staat duidelijk en overzichtelijk vermeld wat in de sale is en welke maten er nog leverbaar zijn

leuk

leuke site veel keuze helaas weet ik nog niet hoe het staat en of de maat goed is

Leuke makkelijke site

Toffe leuke kledij en heel veel keuze!

Alweer een vastloper in het betaal proces!

Dikke duim omlaag!

Superveel keuze en leuke merken

Ik bestel heel graag op kleertjes.com, omdat ze leuke merken verkopen en een grote collectie hebben. Er zit altijd wel iets bij naar mijn smaak en ook fijn dat je specifiek op soort kledingstuk, maat èn kleur kunt zoeken. Ook heeft kleertjes.com vaak leuke aanbiedingen en het is prettig dat je kunt betalen met riverty/afterpay. Ik bestel vaak verschillende maten, kan mijn kinderen dan thuis alles rustig laten passen en wat ik niet houd kan ik gratis retour sturen. Dat vind ik nog eens service!

Top veel leuke merk kleren voor een redelijke prijs!

Fijne online winkel met goede kleding enzovoort

Levering snel, kwaliteit goed, retourneren gratis en makkelijk

Super fijne en overzichtelijke webshop.

Ook bij vragen makkelijk te bereiken (zowel per mail als telefonisch) en altijd klantvriendelijk!

Bestelling van 3 stuks, 1 stuk correct ontvangen

Bestelling van 2 truien en 1 jas verloopt vlot. De dag nadien bericht dat 1 trui niet beschikbaar is, terugbetaling wordt onmiddellijk geregeld. 2de trui en jas worden enkele dagen later geleverd. Trui is verstuurd in maat 122-128 ipv de bestelde maat 158. Jas is OK. Trui dus terug gaan sturen en wacht nu op weergave van bedrag. Niet echt tevreden dus met deze bestelling.

Betrouwbaar

Mooi assortiment, ruim aanbod, snelle levering, helaas duurt de retourverwerking steeds lang.

Makkelijk en overzichtelijk bestellen. De kleertjes waren er ongelooflijk snel! Ik raad see website iedereen aan

Super kleertjes!

Heel snelle service en goede kleren! Heel erg tevreden.

Super kwaliteit snelle levering

Fijne webshop! Mooie kwalitatieve kleding voor de kinderen. Altijd wel een goede aanbieding!

Super goed!

De kleertjes zijn super mooi en ik krijg mijn bestellingen altijd op tijd.

Fijne overzichtelijke site met altijd leuke kortingen.

Erg fijne site ! Altijd leuke kortingen, overzichtelijk en heel veel aanbod. Super snelle verzending en goede service. Wij bestellen hier regelmatig kleren. Daarom heb ik ook gekozen om de verzendkosten af te kopen, dit doe ik jaarlijks. Erg fijne bijkomstigheid. Helemaal tevreden dus !!

Leuke trendy kinderkleding voor een mooi prijsje!

Dit is mijn favoriete webshop voor kinderkleding. Leuke trendy merkkleding met aantrekkelijke aanbiedingen. Overzichtelijke website met veel filters zodat zoeken niet lang duurt. Goede fotos. Tot nu toe is de ervaring je krijgt wat je ziet. Soms ontbreekt het aan info in de beschrijving. Maattabellen kloppen ook.

Fijne communicatie

Had een verkeerde maat geleverd gekregen, werd gelijk onderzoek naar gedaan. Per mail hebben ze me op de hoogte gehouden.

Mooie kwaliteit kleding

Snelle levering! Kwaliteit versus aankoop bedrag zijn prima. Ik heb meerder bestellingen gedaan en altijd okay zowel product als levering. Dank je wel, Liza

super service en geweldig aanbod

Het aanbod is geweldig bij kleertjes.com en de service is gewoonweg fantastisch. Snelle verzending na de bestelling en altijd grote tevredenheid met de ontvangen producten. Uiterst aan te bevelen!!!

Top winkel

Altijd goede service en snelle levering!

Heel tevreden over Kleertjes.com!

Fijne kleding, goede kwaliteit en heel veel keuze!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum