Snelle levering.

De snelle levering van.de jassen super maar wat ik wel vervelend vind is dat ik minimaal 14 dagen moet wachten op mijn geld van de retouren. Het gaat hier toch om 145 euro. Ik had dit graag op mijn rekening gehad voor ik op vakantie ga en dat gaat hem nu niet meer worden. Ik zal zeker nog bij jullie bestellen maar dan in het vervolg achteraf betalen.

Fijne website met veel keuze’s

Fijne websitebezoek, kwaliteit , genoeg keuze’s

Super goed

Snelle levering Netjes verpakt En goede service Leuke kleding

mooie en duidelijke website

Ik kon met weinig moeite het product vinden wat ik zocht

Altijd super goed, ook de klantenservice!!

Ik bestel al sinds veel jaren bij kleertjes.com en kan niet meer echt zonder. Helaas zijn mijn kinderen er bijna uitgegroeid...:-) Ik koop vaak ook tijdens de hoge aanbiedingen en ook al op voorraad voor volgend jaar. De kwaliteit is altijd top en de levering altijd snel. Een enkele keer dat een trui geen goede kwaliteit bleek te zijn mocht ik het na 2-3 weken weer inruilen. Ook het terugsturen van kleding die niet aan de verwachtingen voldoet of te klein/te groot is was nooit een probleem. Ik kan kleertjes.com zeker aanbevelen en dat heb ik ook al vaak gedaan. Ook aan mijn zus die in Duitsland woont.

Heerlijk avondje scrollen

Ideaal, shoppen bij jullie. Makkelijk, overzichtelijk en leuk geprijsde artikelen. Heerlijk met mijn dochter kleren uitzoeken. Retourbeleid is ook erg fijn.

Product weer niet op voorraad

Voor de 2e keer in korte tijd een jas besteld die, achteraf weer niet op voorraad was. (Stond wel op voorraad op de website) Pas het nou eens aan op de site! Verkoop geen spullen die je niet op voorraad hebt, dan voorkom je teleurstellingen. (Dit is helaas niet de eerste keer!)

Mooie kwaliteit...twee supermooie jassen besteld...de juiste maat die het aangeeft. Grandioze service

Supercalifragilisticexpialidocious

Altijd veel op voorraad en snel in huis! Waar andere webshops zich verschuilen achter leveringsproblemen en drukte bij de pakketbezorger heb ik van kleertjes.com nog nooit een excuus gehoord.

Snel en betrouwbaar

Duidelijke en makkelijke webwinkel. Nog nooit problemen mee gehad!

Makkelijk zoeken, goede foto's en kwaliteit, snel geleverd, kei tevreden dus!

Ik ben super tevreden over kleertjes.com! Inmiddels koop ik denk ik al een paar jaar (bijna) alle kleding voor mijn kinderen hier. Vind dat de site super gemakkelijk en overzichtelijk werkt, met duidelijke foto's en handige zoek opties. Je kunt alles zo instellen dat je alleen te zien krijgt waar je naar op zoek bent, en alleen het aanbod dat beschikbaar is in de juiste maat, heel fijn! Dit maakt ook het zoeken naar koopjes super makkelijk en leuk! Bestellingen worden supersnel geleverd, de volgende dag staat het al op de stoep. En dan is het feest! De kids vinden het geweldig om de doos uit te pakken en alles te bekijken! Natuurlijk moet er ook gepast worden, hoe heerlijk is het wanneer je dat gewoon lekker thuis in je eigen woonkamer kunt doen? Even snel aan, hoe voelt 't? Een check voor de spiegel, en soms een spontane, trotse modeshow, kei leuk! De kwaliteit van de kleding is altijd, super! Natuurlijk sturen we ook wel eens wat terug, soms is iets toch echt veeel te groot... (deze mama koopt meestal n beetje "op de groei" ;) ) Maar ook retourneren gaat super makkelijk en is altijd goed en snel geregeld. Kortom, wij zijn kei tevreden!

Nier zo goed

Voor de zoveelste keer weer 2 artikelen verteld en dan een mailtje dat ze niet voorradig zijn. Heel teleurstellend.

Snel geleverd, goede prijs-kwaliteit. Mooie kleding, blijft ook mooi na het wassen. Klein minpuntje is: De prijzen variëren per dag/week. Dit prijsverschil kan je helaas niet terug vragen, wat je bij een ander bedrijf wel kan. Voor mij mag dat de pret niet bederven, want ik blijf hier toch bestellen. :-)

Grote keuze en leuke aanbiedingen

Goed geslaagd voor mijn zoon van 13. Best lastig om voor hem kleding te vinden; vaak te kinderachtig of te saai. Bij Kleertjes ruime keuze in verschillende merken. Enig minpuntje vond ik dat ik niet kon betalen zonder een account aan te maken. De knop werkte niet. Ik kom zeker terug op deze site!

Topshop!

Fijne online shop, leuke artikelen, fantastische kortingen en vlotte service!

heel goed

heel snelle reacties! De beoordelingen zijn niet makkelijk in te geven na de aankoop; Je selecteerd op merk? Niet meer wetend wat je gekocht hebt? Heeft dus geen zin en kost te veel moeite

retour slechts gedeeltelijk afgehandeld

de maten vielen anders dan verwacht, alles terug moeten sturen. Helaas is zijn de retours slechts gedeeltelijk afgehandeld... en dus het geld ook gedeeltelijk teruggestort.

Leuke wapesite

Goeie service

Heel tevreden

Snelle levering en kleren zoals op de foto

Prima ervaring

Ik wilde een artikel ruilen voor een andere maat. Het bleek alleen in een dag een paar tientjes duurder te zijn geworden omdat de aanbieding was afgelopen. Hier werd totaal niet moeilijk over gedaan en de prijs werd meteen aangepast.

Fijne site, mooi aanbod

Fijne website met groot gevarieerd aanbod

Ontzorgen

Hele fijne ervaring, gewoon netjes retour kunnen sturen en nieuw artikel geleverd. Betaling allemaal netjes verlopen, en de kleren, die vindt de dochter geweldig !

Geweldige service

Nav een bestelling contact gehad, super service door hele vriendelijke dame. Er werd echt meegedacht. Top!

Goede en snelle levering

Super snelle levering, wordt altijd netjes te woord gestaan. Super service ga zo door!!!!!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum