Fijne webshop

Fijne webshop met snelle levering en een groot assortiment voor goede scherpe prijzen

Goede service en leuke prijzen

leuke kinder kleding voor betaalbare prijzen.

Mooie kleertjes!

Mooie kleertjes voor eerlijke prijzen (ben gek op de sale categorie) Snelle verzending! Ik heb alleen de ervaring van de vorige x dat ik zelf achter het retour aan moest, hopelijk gaat dat deze x iets soepeler.

Betrouwbare webshop met ruim aanbod!

Alles keurig geleverd en netjes verpakt. Kleding is van goede kwaliteit en de prijzen zijn marktconform. Ik ben blij met deze webshop.

Superservice

Bestelling makkelijk geplaatst en snel verzonden. Problemen met een doorgelopen shirt gehad. Een mail gestuurd en dit werd netjes opgelost. Ik mocht het shirt retourneren en krijg het geld teruggestort. Heb hiervoor een nieuw shirt besteld en kreeg voor 1 dag gratis verzenden, zodat ik niet weer verzendkosten hoefde te betalen. Zeer netjes.

Top service!

Mijn ervaring met Kleertjes.com is super. Super snelle levering, of desgewenst uitgestelde levering als dat beter uitkomt. Goede kwaliteit kleding. En als er onverhoopt iets niet past, is het ook geen probleem de producten om te retourneren. Het geld staat dan ook weer snel op de rekening.

Overzichtelijke website met veel keuze

Ontzettend makkelijk om een selectie te maken en keuze uit vele merken.

Producten duidelijk te zien en omschreven op de site

Op de site zijn alle kledingstukken goed te zien, dus de keuze is makkelijk te maken, kleding is zoals verwacht. goede klantenservice ook. Mijn bestelling duurde helaas wel wat lang maar dat kwam door een technische storing van de post. Hier werd ik netjes over geïnformeerd door kleertjes.com per mail. Hierna kon ik mijn bestelling netjes volgen.

Top service en mooie kleertjes

Mooie producten, leuke aanbiedingen en zeer goede service. Ik koop graag bij kleertjes.com en beveel de site graag aan.

Super site!

Ik bestel al jaren bij Kleertjes.com, goede service, snelle levering en mooie producten en aanbiedingen. Echt een aanrader dus!

Altijd correcte service en juiste maten

Altijd correcte service en de juiste maten

Geweldige kwaliteit en snel geleverd!!

Helemaal blij met de nieuwe kleding voor mijn dochter!! Goede kwaliteit en snel geleverd!

Lekker shoppen!

Prima webshop met ruime keus en ook altijd sale artikelen! Snelle levering en retourneren gaat makkelijk. En voor een heel klein bedrag koop je de bezorgkosten af. Dat is top

Goede dienstverlening

Overzichtelijke website. Snelle en goede levering en dienst naverkoop.

Ruim assortiment met uitstekende kwaliteit en snelle bezorgservice.

Al jaren bestel ik de kleding voor mijn drie kinderen via Kleertjes.com. De site heeft een zeer ruim assortiment met kleding en schoenen van een goede kwaliteit. Daarnaast is er ook een snelle bezorgservice. (1x per jaar koop ik de verzendkosten af, ideaal voor de kleinere bestellingen.) Ow last but not least: ze hebben ook vaak leuke sale periodes waarin je iets leuks voor weinig kunt shoppen!

Zoals altijd goede kwaliteit en een snelle levering

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de kleding die ik heb besteld voor mijn zoon en de snelle levering. Zoals altijd is dit perfect. Ook over retourneren wordt niet moeilijk gedaan en wordt dit snel verwerkt. Ik bestel al geruime tijd kleding en zal dit zeker blijven doen. Ik kan kleertjes.com aan iedereen aanraden.

Altijd super!!

mooie kleding, optijd bezorgd, goede service!!

Ik had een kledingstuk al even in het winkelwagentje. Toen kreeg ik een mail dat deze goedkoper werd.... dat is nog eens service!

Fijne site om kleertjes te scoren en snel in huis.

Fijne site om kleertjes te scoren en snel in huis. Overzichtelijke site. 1 minpunt is dat je bij het laden van de volgende pagina soms weer geheel bovenaan moet beginnen.

Prachtig.

Prachtige jurk, staat zowel stoer als netjes. De maat valt precies goed.

Altijd gaan onze kids hip de deur uit, dankzij kleertjes.com

Kleertjes.com heeft een ruim aanbod. Wij hebben een jongen en een meid, beide kunnen hun eigen kleding style kiezen.

Fijne webshop met leuke sale aanbiedingen

Bestel graag bij ze. Alles was snel in huis en netjes geleverd. Leuke sale aa biedingen

Super webshop

Bestellen is eenvoudig, het aanbod enorm en bestelde de kleertjes worden goed verpakt en snel verzonden. Echt een aanrader!

Snelle levering! Kwaliteit zoals het hoort. Ruilen voor andere maat ook geen probleem!

Hele fijne site

Ik bestel al járen bij kleertjes.com. Site werkt prima, gratis verzenden in mijn geval en achteraf betalen! Elk merk, elke maat, het valt altijd anders en dan is het zo fijn om meerdere maten te bestellen en later dus te betalen. Top!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum