Fijne service

Ik koop graag bij Kleertjes.com. Fijne service en veel mooie producten.

Super goed

Veel keuze, leuke aanbiedingen en de levertijden kloppen gewoon. Al vaak besteld, één keer iets teruggestuurd, ook dat verloopt vlekkeloos. Maar als je de juiste maat bestelt en het merk kent (hoe het valt) bijna nooit nodig. Scheelt het bedrijf een hoop kosten zodat ze mooie aanbiedingen kunnen blijven aanbieden.

Goede snelle service

Productinformatie komt overeen met de realiteit

Super mooie jas

Hele mooie jas van Vingino. Leuk dat je het 2 kanten kan dragen. Mijn dochter is er heel blij mee! Werd ook heel netjes in een doos geleverd.

Leuke bikini

Leuke bikini voor een fijne sale prijs

Helemaal top

Altijd op tijd, retour zenden gaat soepel, hele goede ervaringen met kleertjes.com

Overzichtelijke webshop met veel keuze en goede aanbiedingen

Er zijn altijd goede aanbiedingen en veel keuze uit topmerken. De website is goed te filteren en de levering is snel!

Super mooie jas

Op 1 foto is de belichting anders waardoor je niet een juiste weergave hebt van de jas. De andere foto wel... op de gok dus, maar blij toe! Super gave jas.

goede service

Eerste bestelling en goede ervaring mee. Klantvriendelijk.

Kwalitatief hoogwaardige producten. Helemaal van deze tijd.l euke aanbiedingen. Snel en in goede staat afgeleverd.

Top kleding!

Ik koop regelmatig kleertjes voor mijn kids bij kleertjes.com. De service is super en de kleding is snel bezorgd. Ook de prijs/ kwaliteit is top.

Snelle bezorging en top kwaliteit

Ik ben Altijd tevreden over de snelle bezorging van kleertjes.com. Op deze website slaag ik altijd voor mijn kinderen. Er is een groot assortiment aan oude en nieuwe collectie! Helemaal super. Wij zijn fan.

Gewoon helemaal goed

Geleverd zoals op foto. Niks op aan te merken.

Goede en snelle levering

Altijd snelle levering en prima retour service

Mooie jas

Mooie jas, mooi getailleerd. Dochter is blij.

Snel en Correct!

Altijd snelle levering, netjes verpakt. Website gebruikersonvriendelijk.

Beter kan niet

Alles, geslacht- kleur- maat- korting, wat je zoekt is makkelijk te vinden.

Leuke kleding van verschillende merken

ik bestel regelmatig bij Kleertjes.com omdat ze leuke kleding hebben voor mijn zoons van verschillende merken. Regelmatig kortingen en snel thuisbezorgd

Fijn online winkelen

Mooie winterjassen uitgezocht voor de kinderen.

Top merken voor scherpe prijzen

Vooral in de sale ben ik te vinden voor mijn kinderen. De leuke goede merken zijn super scherp geprijst en heb ik eenmalig verzendkosten betaald zodat ik een heel jaar kan bestellen ongeacht de prijs. Fijn dat het pakketje de volgende dag al in huis is! De kwaliteit van de kleding is super en kan dus lang mee!

Ruime keuze en snelle levering

Altijd super veel keuze en snelle levering en retour afhandeling. Al jaren trouwe klant nog nooit tegen gevallen.

Geweldig!

Ik kan kleertjes.com zeker aanbevelen. Altijd mooie collecties, veel keuze, voldoende voorraad, snelle en correcte levering en niet te vergeten vaak mooie kortingen. Ik ben fan!

Veel keus, snelle levering

Kleertjes.com een ware verrassingsbom. Voor ieder wat wils, en elk kledingstuk of schoen hun eigen details. Altijd open, dus op elk moment kopen,kopen,kopen! Maar denk wel om je bezorger, straks ben je door de vele pakketjes zijn verzorger.

helemaal top!

Snelle levering, goede service. Alles netjes verpakt. Ik heb voor een gering bedrag een jaar lang gratis verzenden en retour erbij genomen. Vanwege het grote assortiment hoef ik nergens anders meer te kijken voor mijn meiden!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum