Snel een makkelijk de juiste producten vinden

Zo simpel was het nog nooit, Snel gevonden wat ik zocht. De prijs is goed. Afreken is snel en simpel

Overzichtelijke website en supersnelle levering!

Kleertjes.com heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot één van de beste online kinderkleding winkels van Nederland. De mogelijkheid van het afkopen van de verzendkosten en ook het gratis retourneren maakt het shoppen erg prettig. En vooral de super snelle levering is geweldig!

Tevreden!

Goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering.

Ruime keuze, voordelig en gemakkelijk

Prima Website, ruime keuze mogelijkheden en merken. Kwaliteit. Snel en betrouwbaar.

Altijd erg leuke aanbiedingen van verschillende merken. Mooi op tijd bezorgd.

Duidelijke site

leuke webshop, goede merken, uitnodigende prijzen

ik houd van merkkleding van goede kwaliteit. Daar voldoet kleertjes.com aan. Er is veel aanbod aan merkkleding. Er zit altijd wel iets leuks tussen en het is ook fijn dat het snel geleverd wordt.

Ik ben zeer tevreden. Alles wat je besteld krijg je binnen een dag netjes verpakt thuis. Is het niet goed, komt bijna niet voor, kan het terug geen probleem. Ik ben heel blij. Goede mooie merken nogmaals Top

Breed assortiment, veel merken, snelle levering!

Gaat eigenlijk altijd goed; fijn is dat!

Altijd leuke acties en aanbiedingen

Er is altijd bij kleertjes.com wel iets te vinden. Dit keer zocht ik broeken in maat 146. In veel winkels is deze maat uitverkocht. Bij kleertjes. com binnen 20 minuten, 4 broeken voor een leuk prijsje. Ik hou ervan! Snel winkelen, snel betalen en snel in huis. Dat is pas goede service!

Tevreden!!

Bestellen bij kleertjes.com is altijd naar volle tevredenheid. Leuke aanbiedingen, up to date kleding, goede afhandeling en snelle bezorging. Echt een aanrader!

Goede snelle service

Snel bezorgd en fijn te retourneren

Topper

Mooie kleding en er is voor elk wat wils. Snelle levering en iets retour zenden gaat heel makkelijk. Fijn is dat je achteraf mag betalen.

Geweldig!

Heel duidelijke website! Toffe kleding!

Eindelijk een site gevonden die mijn zoon van 12 uitnodigt om te shoppen.

Ieder seizoen is het weer een ware speurtocht om voor mijn zoon van 12 de juiste kleding te vinden. De stad in is saai, alles wat ik koop prikt en kriebelt. Op deze site waarop ik in het verleden weleens wat had bestelt vond ik nu een ruime keuze. Mijn zoon was onder de indruk van het gevarieerde aanbod. Wat een verademing. Hij blij, ik blij. Laat het najaar maar komen. Samen op de bank een collectie uitzoeken voor het komende seizoen.

Makkelijk bestellen

Snel door het bestelprogramma heen, veel keuze!!

Snelle levering, prima kwaliteit kleding!

Ik heb al meerdere malen bestellingen gedaan en elke keer weer tevreden over de leuke kleding, goede kwaliteit en snelle levering

groot aanbod kwaliteitskleding

Bij Kleertjes.com slaag ik altijd voor mijn meiden en jongen. Kleertjes.com heeft een enorm aanbod kleding en schoenen en je vindt er altijd de nieuwste trends!

Veel keuze, laatste mode, snelle levering

Altijd vind ik wel iets op kleertjes.com. Leuke mode volgens de laatste trends. Goede merken en een snelle levering. Zeer tevreden.

Ruim assortiment en snelle levering

Ik shop graag bij kleertjes.com voor mijn drie kinderen. Uiteraard is er veel luxe en duurs, maar ook genoeg betaalbare mode die kwalitiatief beter is dan veel winkels en qua prijs vergelijkbaar. Dus elk seizoen: eerst ff kleertjes.com screenen en dán evt nog naar de winkel. Voordeel is: lekker thuis in alle rust en ruimte passen. Dus toppie!

Veel keuze uit vele merken

Veel keuze uit vele merken. Snelle levering en retouren simpel. Snel en makkelijk bereikbaar, zowel via de mail als telefonisch. Graag zou ik meer keuze willen uit schoenen.

Fijne site, snelle levering

Fijne site, mooie kleding en snelle levering

Betrouwbaar en makkelijk!

Topservice!

goede service en snelle levering

goede service en snelle en correcte levering

Overzichtelijk en snelle levering

Duidelijke site, goede service en snelle levering

Bergweg 60

1217 SC Hilversum