Super mooi

Het jasje was goed op maat en in het echt precies zoals op het plaatje weergegeven. Waardoor ik een superblije kleindochter had die helemaal verliefd was op haar nieuwe jasje.

Makkelijk te vinden wat ik zoek

Snel en makkelijk te vinden wat ik zoek voor mijn kinderen (2 meisjes en 2 jongens). Ruime keus.

Van geboorte tot tiener: ik vindt hier altijd weer mooie kleding

Babykleding was al leuk, zowel voor mijn zoon als dochter! En daarna bleef er altijd veel keus uit de mooiste merken. Van winterjassen (superhandig zoeken hier!) tot ondergoed. Plus betrouwbaar!

Word altijd netjes en optijd geleverd. Heel blij mee.

Heel goed assortiment!

je hebt heel veel keus uit alle merken en soorten dus je kan bijna altijd wel slagen!

Altijd blij mee

Bestellingen snel in huis.. goede prijzen. Kan er altijd slagen.. Als er al wat retour gaat wordt altijd snel afgehandeld.

Goede en snelle service

Mooi aanbod aan kleding en een super goede service.

Snelle levering, mooie kleding

Goede ervaring met kleertjes.com snelle levering, kwalitatief goede kleding en leuke kortingen.

Altijd leuke kleertjes voor een mooie prijs.

Leuke site om lekker rond te neuzen. Mooie kleertjes en goede voorwaarden.

Grote fan!

Al héél veel bestellingen gedaan. Altijd perfect geleverd en alles van superkwaliteit! Ik blijf een grote fan en er zullen nog héél veel bestellingen volgen van mijnentwege:)

Voor ieder wel wat!

Ik bestel er graag omdat het aanbod enorm groot is en de kwaliteit echt super!

Zeer positief

Goed, snel, vertrouwd & makkelijk!

Altijd wat leuks te vinden

Ik shop graag op kleertjes.com voor alle drie mijn kids! Altijd wat leuks te vinden, ruime keuze, leuke acties

Mooie kleren en leuke aanbiedingen.

Bestellen is eenvoudig, kwaliteit voor je geld en kortingen die vaak hoog oplopen.

Heel erg goed en makkelijk

Gaat altijd prima zijn niet moeilijk en hebben echt alles

Ruime keuze, snelle levering.

Mooi jasje

Mooie jasje goede pasvorm

De ene jas was te groot en de andere te klein Direct geretourneerd Snel het geld weer terug ontvangen Intussen een andere maat besteld De andere jas was er al niet meer Die jas was wel goed

Een complete winkelervaring

Het aanbod, de acties en de sercvice is waar ik heel erg tevreden over ben. Ik winkel graag voor mijn twee zoontjes bij kleertjes.com

Overzichtelijk, veel keus. Leuke aanbiedingen. Wordt de volgende dag al bezorgd. Het retourproces is ook heel simpel! Top webshop!

Gewoonweg uitstekend!

Als ik kleren nodig heb voor mijn dochtertje , weet ik dat er hier altijd een ruime keuze is, wat ook wel ' gevaarlijk ' is .

Goede service, mooie kwaliteit

Vlug in huis. Mooie kwaliteit jas. Zoon is er blij mee

Al 25 jaar een tevreden klant

Toen mijn kinderen klein waren bestelde ik bij Kleertjes.com. Nu ik oma wordt bestel ik weer bij Kleertjes.com. Ik ben tevreden!!

Snel geleverd. Prima kwaliteit. Afhandeling kan wat lang duren

Afhandeling bij terugsturen en dus de verwerking van de factuur met achteraf betalen kan soms lang duren. kan ook aan de situatie nu rondom Corona liggen.

goede kwaliteit maakt het mooi

De merken die kleertjes.com verkoopt bieden goede kwaliteit! Zelfs na vele wasbeurtjes zien mijn dochters blinken mijn dochters in deze kleding!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum