Super mooi

Goede pasvorm, blijft mooi!

Duidelijke site met mooie kleding

Ik zocht een winterjas voor mijn zoontje en had volop keuze in de webshop. Mooie donkerblauwe jas besteld van Vingino, hele leuke jas met leuke kleuraccenten. Goede kwaliteit en snel in huis. Ik ga zeker vaker bestellen!

Leuk voor de 1ste schooldag.

Ik heb voor mijn zoontje zijn 1ste schooldag een leuk ensemble. Shortje is iets dikker jeans dus ideaal voor deze periode. T-shirt is een zachte stof zodat het goed op zijn huidje zit. Blij met men aankoop.

Super goede service

altijd snel binnen en leuke aanbiedingen

Te "gevaarlijk" leuke kleren!!!

Super site. Service is ook erg goed en vriendelijk. Als ik kleding nodig heb voor mijn kinderen dan haal ik het bijna alleen bij kleertjes.com. Mooie kleding en hoeft niet altijd duur te zijn. Love it!!!

Besteld, volgende dag in huis. Ruilen ook netjes op tijd terug betaald

Alles netjes op tijd verzonden, retour goederen ook netjes op tijd terug betaald!

Snelle bezorging en superleuke kleding

Ik heb al vaker wat besteld. Ik heb het altijd snel in huis en de kleren zijn erg gaaf. Ze hebben ook vaak leuke acties tijdens de sale. Daar wordt ik erg vrolijk van als moeder van 3 kinderen (zoon 8 en tweeling meiden van 5)

Tevreden

Super tevreden... Altijd snelle en verzorgde levering, alsook bij retourneren nooit geen problemen had! Top!!

Geweldig!!!

Mooie merken, mooie webshop en snelle service en verzending

toffe kleding voor jongens en meisjes!

Leuke collecties, stoer en ook lieflijk. En voor de boys toffe hoodies in leuke kleuren.

goede kwaliteit overzichtelijk en snel

IK bestel regelmatig kleding, site is makkelijk, duidelijke zoekfunctie. levering is snel en terugsturen ook. Retouren worden snel en netjes verwerkt.

Transparant,heldere communicatie

Geweldig.

mooi aanbod van prachtige merken

Ik shop graag bij Kleertjes.com vanwege het grote aanbod van verschillende merken. Een aantal merken zoals Kidzart en Retour zijn maar in één kleine winkel in mijn woonplaats te koop, waardoor het aanbod niet heel hoog is. Kleertjes.com heeft precies die artikelen die ik graag wil hebben voor mijn meiden!

volledige collectie, snelle levering

Veel keus, veel merken voor kinderen tot circa 12 a 13 jaar. Snelle levering, eenvoudige retourzending indien nodig. Goede kortingen

duidelijke site!!

het is een hele rustige overzichtelijke website, zonder van die flitsende beelden e.d. de filter werkt uitstekend, je kan op alles selecteren om alles te verfijnen. anders is t nogal een opgave want ze hebben ontzettend veel.. al bij al dus een duidelijke site. en zeker tot de volgende keer..

Nooit problemen mee gehad

Altijd netjes verpakt, ruilen gaat prima. Goede kortingen en veel aanbod

Super leuke jurkjes, alleen te strak.

Super leuke jurkjes (in de uitverkoop) voor mijn dochter besteld. Ik word altijd blij als het pakketje komt, voelt als een cadeautje. Helaas, de jurkjes waren niet van stretch stof, maar van fluweelachtige stof. Mijn dochter kreeg haar armen er niet in. Zo jammer!! Alles weer terug gestuurd. Daar kan kleertjes.com natuurlijk niks aan doen. Ik ben zeer tevreden over kleertjes.com!!

Een duidelijke site, en een snelle service!!! TOP

Een duidelijke site, goed overzichtelijk. Het is zo echt leuk en makkelijk winkelen en en altijd netjes op tijd geleverd... Echt TOP, zeker voor een moeder van een jongen die niet mee wil gaan shoppen....

Ik raak niet uitgeshopt!

Er is zo veel keus door de vele merken die worden aangeboden. En nog betaalbaar ook door de kortingen die er vaker wel dan niet zijn. Ik kan altijd mijn winkelmandje vullen. De eenmalige afkoop van verzendkosten wat jullie aanbieden is ook weer een echte topservice van jullie!

Prima ervRing

Mooie prijs kwaliteit

Mooie kwaliteit!

Leuke kleding, goede prijs, op tijd bezorgd!

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Mooie spullen, erg blij mee!

Super fijne webshop

Fijne webshop, overzichtelijk. Mooie kleding. Snelle verzending. Top!

Super leuke winterjas

De jas staat erg leuk! We hebben een maat groter moeten bestellen omdat de mouwen wat kort vallen.

Alles duidelijk weergegeven

Het is heel overzichtelijk. Fijn dat je op veel dingen kan zoeken. Bv. Lange of korte mouwen. Schoen,sok maten. Super snelle levering en als het iets vertraagd is netjes een mailtje

Bergweg 60

1217 SC Hilversum