Ruime keuze, zoekt gemakkelijk

Goede website, veel selectiemogelijkheden wat het zoeken vergemakkelijkt. Kwam alleen wel jongensbroeken tegen terwijl ik in de categorie meisjes zat.

Mooie produkten, snelle levering en goede service

Ik bestel al jaren kleding voor mijn zoon van inmiddels 8 jaar. Er is veel keuze uit mooie merkkleding. De levering is vlot en de service goed. Ook retourneren gaat makkelijk. Tevreden klant hier!

Geweldig. Top service

Altijd klantvriendelijk!

Supersnel geleverd. Goede service, ook als er iets retour moet. Ik ben erg tevreden.

Kwaliteit en goede sale

Mooie kwaliteitskleding, net iets origineler dan in gewone winkels, goede sale

Toffe en hippe kleding voor kids.

Mijn kleine fashionista vindt steeds haar ding tussen de hippe kleding. Snelle en correcte leveringen. Een echte aanrader

Topkwaliteit en razendsnelle levering

Een groot assortiment aan fijne merken. De volgende dag al in huis! Ik ben blij verrast.

Netjes snel een 10

Kan beter

1 ste keer bestelling was top. Helaas nu vorige week wat besteld niet ontvangen. Gebeld bleek product niet meer Opvoorraad. Had geld terug moeten krijgen was niet gebeurd. Ze zouden overleggen en mij de volgende dag terugbellen wat er fout is gegaan. Helaas geen telefoontje. Dus vandaag kijken of het geld retour komt en anders Weer bellen. Foutje kan gebeuren natuurlijk alleen laat het weten.

Snelle en goede service, hele leuke kleding!

Ik bestel regelmatig kleding voor mijn dochter en mijn zoontje. Ik heb de bestelling altijd de volgende dag in huis en gaat er een keer iets retour, dan is dat altijd snel geregeld! De kleding is altijd leuk en van goede kwaliteit.

Mooie jas voor weinig geld

Heerlijke trendy jas Mooi van kleur en is lekker warm Valt op maat

Hele leuke site om samen met kind kleren uit te zoeken

De site werkt heel goed, met een mooie collectie en goed werkende filters. Ik shop samen met mijn zoontje online en dat is altijd heel gezellig. Eigenlijk bijna alles wat we uitkiezen, is ook goed. Informatie over maten en materialen vind ik ook prettig. Levering is meestal snel.

Super levering en kwaliteit!

Kwaliteit kledingstukken voor een mooie prijs. Zeer snelle levering en betalen hoeft pas nadien.

Veel keuze, klantgericht en snelle levering. Goede sale ook!

Helemaal top

Leuke mooie en fendy kleren voor mijn dochter. Snelle verzending, echt een aanrader

uitstekend

altijd snel en netjes ingepakt. De kleding altijd de beste van de beste. Bij retour is nooit een probleem geweest.

super ...

tevreden met aankoop, tevreden met snelle bezorging ... ik blijf Uw klant ... Dank u wel ... !

Veel keuze, snelle levering en tegen een klein prijsje de verzendkosten afkopen

Fijne webshop en veel keuze

Geweldige kleding en snel geleverd

Ik ben al jaren een tevreden klant bij kleertjes.com. Mijn kinderen hebben beide (jongen en meisje) een prachtige garderobe met kwalitatief goede merkkleding die ook nog eens betaalbaar is.

Uitmuntend!

Groot assortiment. Prettige, gebruiksvriendelijke website.

Fijne webwinkel

Overzichtelijke webwinkel, alles werkt zoals het zou moeten. Service is goed.

Super online kinderkleding winkel!

Groot aanbod kinderkleding snelle levering en goede service. Ben al jaren klant en nog nooit is me iets tegengevallen.

Ontzettend gave jas

Mooie pasvorm en uitstekende kwaliteit. Lekker warm en super gave kleur!

Altijd leuke kleding.

Ik koop regelmatig kleding hier en tot nu toe altijd naar volle tevredenheid. Vaak leuke aanbiedingen, mooie kleding, kwalitatief goede merken, veel (aparte) keus, snelle verzending. Ik vindt het soms heerlijk om gewoon ff te snuffelen tussen al die mooie dingen. Je komt altijd wel iets tegen. Handig ook dat je de verzendkosten éénmalig af kunt kopen zodat bijvoorbeeld de ene dag een paar sokken en de andere dag een setje ondergoed gewoon verstuurd worden zonder verdere kosten. Kortom, ik ben een tevreden klant die voorlopig nog wel even rond blijft neuzen!

Geweldige shop

Altijd goeie services , op tijd bezorgd Top winkel