Veel keus

Vind altijd wel net datgene wat ik zoek. De filters werken goed, in tegenstelling tot sommige andere webshops krijg je niet inneens allemaal jongensbroeken als je meisjes hebt gekozen, of andersom. Fijn dat er ook zoveel mogelijkheden zijn met betalen.

Goede snelle service

Regelmatig bestel ik hier kleding voor mijn kinderen. Zeer tevreden over de goede en snelle service.

Top kleding en super snelle service

Zojuist kleding gekocht voor de kids voor onze bruiloft

Fijne webwinkel en betrouwbaar

Ik vind kleertjes.com een fijne webwinkel. Goede duidelijke site, goede service en betrouwbaar. Volgens mij bestelde ik al bij kleertjes bij mijn 1e kind 12 jaar geleden. Ondertussen heb ik 5 kids en bezoek ik de site nog steeds

duidelijk

Goede zoekmachine en duidelijke foto's.

een snelle reactie. Een snelle bevestiging.

Een heldere site, de prijs is ook prima, nu de bestelling afwachten, de meeste klanten gaven aan dat de bestelling snel wordt geleverd, het is nu wachten. Ik heb een goede gevoel erbij.

Geen echt leer, maar PU leer.

Deze tas aangeschaft omdat er bij de omschrijving stond dat het echt leer zou zijn maar toe ik de tas binnen kreeg kwam er een chemische lucht vanaf! Ik het opnieuw opgezocht en de omschrijving heeft 2 verschillende signalen af....... Dus de tas is retour!!!!!!

Snel en goed geleverd, dik tevreden

zijn geweldig het beloofde nagekomen zoals altijd! Ik ben fan ;-)

Snel, kwaliteit en servicegericht

Ik had een vraag betreffende een actiecode. Het bleek dat de actiecode al verlopen was. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en de uitleg gaf mij een voldaan gevoel. Het was duidelijk en uiteindelijk heb ik de telefoon met een goed gevoel opgelegd. Top gedaan! Dankjewel

Snel geleverd, goede prijzen.

Produkten altijd heel snel geleverd en ook retour proces is heel eenvoudig en snel verwerkt.

Mooie spullen & snel in huis! Super!

Leuke acties van leuke merken. Snelle levering, waardoor je dus mooie spullen snel in huis hebt. Top!

De bestelling was snel in huis en het retourbeleid is duidelijk.

Geweldig om bij kleertjes.com te shoppen.

Zo fijn om hier te shoppen. Kunt goede selectie maken wbt geslacht, soort, kleur, prijs. En vandaag besteld morgen in huis! Geweldig. Met 4 kinderen van de leeftijd 1 tot 8 is dit fijn om lekker rustig online te shoppen!

Leuke kleding, makkelijk bestellen en makkelijk retourneren

Mijn ervaring met Kleertjes is dat er veel keuze aan kleding en schoenen is. Ik slaag altijd! en wanneer iets toch niet helemaal goed past of niet helemaal aan de verwachting voldoet kan het snel en makkelijk geretourneerd worden. Top winkel!

Zeer correcte en vlotte verwerking

Zeer correcte en vlotte verwerking Telkens opnieuw ben ik blij de mooie kleertjes in ontvangst gemogen nemen :-)

Mijn zoontje was er heel blij mee

Voldoet helemaal aan de verwachtingen

Altijd een correcte levering

Bestellen gaat snel en eenvoudig, net als de levering en retourneren. Geen moeilijk gedoe!

Snelle levering, goede afhandeling van retouren en natuurlijk leuke kleertjes :)

Ik blijf terug komen...

Dit is een top website, ik scharrel er hele outfits voor mijn zoontje en dochter bij elkaar (met leuke schoenen). Als je mooie kindermerken zoekt voor je kind moet je hier zijn.

Zoals altijd prima service bij Kleertjes

Leuke kleren, prima prijzen, snelle levering. Zoals altijd prima service bij Kleertjes!

Mooie kleren, ruime keuze

Ik shop graag bij Kleertjes.com. Een uitgebreid assortiment met veel topmerken aan kinderkleren. Leuke kortingsacties, zowel als nieuwe als bestaande klant. Zou het zeker aanbevelen.

Snel, veel keuze, goede service

Kids hebben geen zin om mee naar de winkel te gaan. Dus hebben wij voor het nieuwe schooljaar lekker geshopt vanaf de bank met een bak popcorn. Ook super gezellig zo!!

Grote keuze!

Winkel al jaren bij deze webwinkel, erg fijn!

Fijne webshop

Veel keus, snelle levering

Fijne webshop, top service, mooie producten

Fijne webshop voor onze zoons van 13, 11 en 3 alles onder 1 dak. Mooie merken. Snelle service.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum