Super kwaliteit voor giga voordelige prijzen!!!

Prachtige kwaliteit voor zeer voordelige prijzen!! Fantastische service (makkelijk telefonisch te bereiken en zeer vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon), snelle levering en je kunt bij je eerste aankoop reeds voor een eenmalig bedrag van 3,95 een jaar lang je verzendkosten afkopen :-D Helemaal top!

Mooie kwaliteit shirts! Snelle, nette verzending!

Altijd fijn (online) winkelen! Zelfs nog voor mijn oudste zoon . Prachtige shirts en mooie trui van Jack& Jones. Nu zelfs in de sale! Al jaren trouwe klant en groot fan van Kleertjes.com!!

Altijd juiste prijs kwaliteit kleding

Mooie aanbiedingen. Mooie kleding en betaalbaar naar kwaliteit.Kinderen zijn altijd weer blij als er pakketje komt van kleertjes.com. ik hoef zelden wat terug te sturen. Snelle service. Als er iets onverwacht niet goed is gegaan wordt je netjes te woord gestaan via de klantenservice en wordt er een passende oplossing gezocht.

Mooie en goeie kinderkleertjes

Mooie merkkleding voor kinderen. Ik bestel regelmatig. Ook vaak leuke aanbiedingen en mooi ook dat je verzendkosten kunt afkomen voor een jaar

Leuk ruim assortiment

Leuke kleding en schoenen die door de goede kortingen nog interessanter en leuker worden. Schoenen alleen helaas te groot en ga even kijken voor een maatje kleiner.

Goede snelle service

Mooie kleding en regelmatig leuke aanbiedingen.

Snel en netjes geleverd

Niks op aan te merken!

Veel keus , en snelle service

Ik koop vaak in de uitverkoop, en hier prijzen ze echt goed af, daarbovenop de snelle service. Tot nu toe gewoon top

Zeer goed!

Erg fijne website. Er is veel keus in verschillende prijsklassen.

Prima duidelijk, en veel keus

Tevreden, veel keus, prima service snel verzenden

Prima geregeld

Iets lange levertijd. En zou fijn zijn als er bij staat hoe de kleren vallen. Had laatst iets besteld dat echt twee maten te klein viel. Maar door lange levertijd kan je dan niet iets opnieuw bestellen in de juiste maat, want het is al weg. Maar alles netjes ingepakt en kan zo weer retour. Dus verdere afhandeling is top.

Uitstekende webshop!

Ik kan hier altijd op alle fronten slagen voor mijn zoontje. Van boxer tot schoenen, ideaal.

Zeer mooie en kwalitatieve kledij!

Steeds zeer correct in prijs en kwaliteit. Zeer mooie en hippe kledij voor mijn zoon.

Zeer snelle levering! Keurig verpakt perfecte kwaliteit.

Zeer snel geleverd! Hele mooie kwaliteit. Wel lastig met afterparty dat je eerst alles betaald en lang moet wachten op de terugbetaling na een retour zending

Altijd hele leuke kleertjes voor kinderen, leuk shoppen bij deze site!

Hier kom ik graag terug

Mooie merken, prima afhandeling. Snel. Precies wat ik wil

Een hele fijne webshop

Een hele fijne webshop met snelle verzending en fijne duidelijke communicatie

Jelle wil geen andere broeken dan bij jullie !!!

zelf ook zeer tevreden, snelle levering en goede kwaliteit

Mooie kleding en mooie prijs

Ik koop veel hier voor mijn kinderen

Kwaliteit prijs verhouding is top met uitstekende service!

Uitstekende service, met snelle bezorging. Kleding is lang te dragen en blijft lang mooi, dus goede kwaliteit. Vandaar ook regelmatige bestellingen op uw site.

Uitstekende webshop

Enorm assortiment en diverse betaalmogelijkheden maken shoppen een heerlijke winkelervaring.

Altijd netjes en optijd geleverd!

Duidelijke site en goede services. Altijd optijd en netjes de juiste bestelling ontvangen.

helemaal goed

Bestelling was netjes en op tijd verzonden. Wat niet paste bij mijn dochter kon ik gratis terug sturen. Na een paar dagen een mail gekregen dat retour is aangekomen. Meteen daarna een mail gehad van Afterpay met het aangepaste bedrag.

Snelle levering van mooie kleding

Altijd goed de service van Kleertjes.com. Op het aangegeven tijdstip in huis en mooie kwaliteit kleding.

Groot en breed assortiment. Snel thuisbezorgd. Zeker als je verzendkosten afkoopt, kan je ook 1 item gratis thuis laten bezorgen

Bergweg 60

1217 SC Hilversum