goede ervaring

Ik heb al vaak besteld bij kleertjes.com en nog nooit slechte ervaringen gehad. Goede aanbiedingen en heel veel keus.

Snelle levering en mooie kwaliteit producten

Website is gemakkelijk in gebruik, communicatie met de klantenservice verloopt correct, tevreden met de geleverde kleding en schoenen

In een woord geweldig

Snel, Leuk, Fijn, als ik voor mijn kleinkinderen shop is het bij jullie ook de optie achteraf betalen is fijn

Snelle service en mooie kleding

Kleertjes.com is altijd leuk om te shoppen van nieuwe kleding tot leuke aanbiedingen. Snelle levering en goede kwaliteit

Een mooie tas en heel handig in gebruik

De Milky kiss X tas is een mooie tas door de glitter die erop zit.ook leuk is dat de tas twee kleuren heeft. Hij is groot genoeg en het handige ervan is dat er binnenin een vakje zit waar je de beker in kan schuiven zo valt de beker niet om in de tas. Mijn dochter is er heel blij mee.

Altijd uitstekend! Snelle verzending

De nr 1 webshop wat betreft kinderkleding voor mij. Waarom ? Ten eerste de snelle verzending dat is helemaal top de ene dag besteld is vaak de volgende dag binnen. Het aanbod en de leuke acties en in de sale fijne kortingen.

Goeie site,leuke prijzen en snelle levering

Goeie ervaring

Goede kleding, super snelle levering! Ik shop al geruime tijd bij Kleertjes en heb nog nooit iets terug hoeven sturen, top!

Overzichtelijk

Aangenaam om te zoeken naar leuke spullen.

Mooie kleding. Prima service Alles netjes op tijd. Goede prijsverhouding en aanbieding..

Veel keuze

Veel keuze mooie spullen

Zeer groot aanbod, vaak aanbiedingen en helemaal blij met een jaar lang gratis verzenden voor eenmalig bedrag!! Zeer tevreden klant!

Zeer mooi en van goede kwaliteit babypakje

Ik had voor een babytruitje en broekje waar het rokje aan vast zit gekozen. Het is echt super mooi en van goede kwaliteit. Deze valt iets kleiner dan de andere dingen die ik gekocht heb. Het is ook precies zoals op het plaatje. Helemaal top. Het wordt ook heel snel verstuurd. 's avonds besteld en de andere dag al in huis. Goede service

Fijne winkel

snelle levering! Fijne winkel. Overzichtelijke site

top website top produkten en top service

altijd op tijd stipt en fijne shop ervaring

Steeds correct

Makkelijk bestellen, achteraf betalen, steeds correcte ontvangst...

Super fijne online shop

Goede service en bezorging geen kachten!

Top website met goede deals!

fijne service, leuke collectie en snelle levering. Al een hele tijd mijn go to site

Snelle levering, mooie producten

Producten worden snel verzonden, we zijn elke keer blij met de kwaliteit van de kleding. Goede service

Fijne online winkel met heel veel keus voor mijn 3 boys

Goede ervaring met online shoppen bij kleertjes.com Leuke acties. Heel veel keus

zoveel keus perfecte service

Voor mijn jongens is er zoveel keus en de service is perfect. klantenservice medewerkers zijn vriendelijk en helpen snel daar waar nodig. Kleding altijd snel in huis en iets retour sturen geen probleem. Ik koop nergens anders meer kleding dan online bij kleertjes.

Geweldig leuke kleren

Hele goeie ervaring, zowel met retour sturen als met levering.. geweldige goeie kleren en merken

veel keuze en mooie merken

super veel keuze. wat betreft de administratieve verwerking. een aantal jaar geleden wel eens wat besteld, nu wordt email adres niet goed herkend zodat ik steeds wachtwoord moet opvragen maar deze krijg ik niet toegestuurd, dus technisch nog even puntjes op de i zetten. nu wel weer leuke jassen besteld met ander emailadres dus het lukt wel, maar toch

Altijd op tijd.

Leuke site met mooie merken.

De site voor leuke kinderkleding!

Hele prettige website met duidelijke foto's en handige filters.. Echt een aanrader!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum