Makkelijk retourneren, snelle reactie van klantenservice en ik was een kortingscode vergeten en deze werd achteraf gewoon verrekend na een mailtje! Super!

Snelle en goeie site én levering

Altijd leuke aanbiedingen, overzichtelijke site en snelle levering. Daarbij is het heel prettig dat je kunt betalen voor wat je houdt met After Pay. Rondom echt een aanrader

Zwaar Tevreden

goede kwaliteit en pasvorm en snelle levering en natuurlijk mooie prijzen

Top webwinkel

Ben erg tevreden over het aanbod, afwikkeling, Kwaliteit, verzorging en services van deze webwinkel. Jammer als straks mijn jongens in de volwassen maten komen ... verder ook altijd goede acties. Afkoopsom verzendkosten echt een aanrader schilt een hoop

Prima service en goede kwaliteit kleding

Kleding was naar wens 1kleding stuk retour gestuurd. Zelfs dit was al netjes binnen 2 dagen verwerkt een dikke pluim

Altijd ged

Grote collectie, veel merken en voor elk budget. De bestelling wordt altijd goed verpakt en snel geleverd. Zijn de kids weer gegroeid of breekt er een nieuw seizoen aan en is er aanvulling nodig, de 1e site waar ik naar toe ga is kleertjes.com!

Super snelle levering

Ideaal! Sandalen dochter kapot! Om 21.00 nieuwe besteld en de volgende dag al binnen

Makkelijk

Ik heb een paar laarzen besteld voor mijn kleindochter. Het ging makkelijk, en zoveel keuzes.

Goede service snel geleverd

Snel geleverd goede service

De bikini is waanzinnig!!!

De vingino zonnebloem bikini heeft een hele mooie pasvorm. Het staat mijn dochter echt heel leuk. Eindelijk een bikini waarin zij zichzelf ook graag ziet! We waren al aan het zoeken of de bikini ook in een maat groter te vinden is, maar helaas is dit de grootste maat. Misschien voor volgend jaar maat 158 gaan verkopen?

Fijne kleertjes!

Altijd snel bezorgd mooie aanbiedingen van top merken. Onze kleindochter vind de jurkjes super mooi!

Goede aanbiedingen en snel geleverd.

Kwam snel en netjes aan. Kleding was precies naar verwachting

Van website en kleding tot klantvriendelijkheid, allemaal zeer goed

Veel leuke kleding gekocht voor mijn kinderen Van nieuw trendy items tot goede prijzen in de sale. Ik kan altijd wel iets leuks vinden voor mijn kids! Service en klantvriendelijkheid ben ik ook heel yevreden over!

Top service en leuke kortingen

Zeer blij met mijn aankopen in de sale, veel keuze en goede prijs-kwaliteit. Volgende dag alles sl in huis!

Netjes, snelle levering.

Savonds besteld, volgende dag verzonden, netjes ingepakt! Kids waren er blij mee

Mooie winkel

Ik heb jaar lang gratis verzending gekocht. Makkelijk om alles te eerst inpassen en dan beslissen. Er is veel keuze en gratis terug versturen maken kleertjes.com mijn nummer 1 online winkel

Overzichtelijk, ruim aanbod en snel in huis!

Uitstekende service met supersnelle levering van zeer uitgebreid assortiment!

Vlotte levering van de nieuwste collectie

Goede producten, maar zeer gehavende doos bij aflevering

De producten waren van goede kwaliteit, maar de pasvorm bleek voor mijn dochter niet goed. Slecht 1 broek paste. De doos werd helemaal open afgeleverd. Gelukkig ontbrak er niets en was er niets kapot De Amerika today bestelling was niet goed. De verkeerde bikini is geleverd. Na een paar dagen pad reactie op de e-mail. Dat de bikini teruggezonden mag worden. Er werd niets gezegd over het opsturen van een juist product en ook niet dat het product niet meer voorradig was.

Snelle levering, je kunt achteraf betalen en ook nog eens makkelijk.

altijd betrouwbaar

Altijd betrouwbaar in bezorging in retour service. Leuke kleding, ik slaag altijd.

Mooie kleding, goede service!

Bestel regelmatig bij kleertjes.com.. vind het altijd heel makkelijk! Mooie kleding en mooie site! Wat ook fijn is de gratis verzenden en retouneren. Laatst was de zomerjas van mijn zoontje wel erg snel verkleurd door de zon, is heel netjes opgelost, heb aankoopbedrag terug gekregen!

Online altijd op de rit. Als je telefonisch contact opneemt ook altijd fantastisch

Ruime keuze, mooie merken

leuke nieuwsbrieven, veel acties