Jarenlange topkwaliteit en service!

Al 15 jaar bestel ik bij kleertjes.com de kleren voor onze kinderen. De kleding is van goede kwaliteit en zijn betaalbaar en geregeld zijn er leuke acties en aanbiedingen. Soms kijk ik wel eens bij andere webwinkels maar ik kom telkens weer bij kleertjes.com uit, dat bevalt beter en is vertrouwd. Ga zo door!

veel merken

super fijne website

Snel & mooie kwaliteit!!

Makkelijk snel bestellen! Overzichtelijke site! En dan ook nog eens super snel in huis

Snelle levering en leuke kleren

Zo makkelijk en fijn, ik bestel alleen nog maar bij Kleertjes.com. Meer niet nodig.

Alles was weer super , bestelling snel binnen en een goeie service .

Altijd nette en correcte levering!

Altijd nette en correcte levering!

Merkkleding voor leuke prijzen

mooi merkkleding met veel korting en snelle levering

super gemakkelijk

overzichtelijk en gemakkelijk te bestellen, nieuwe items! top!

Een 10+ ervaring bij Kleertjes.com!

Sinds ik kinderen heb, shop ik regelmatig bij Kleertjes.com. Omdat mijn meiden steeds groter worden en omdat het steeds moeilijker wordt om in de stad leuke tienerkleding te vinden, kijk ik steeds vaker in de webwinkel. Kleertjes.com heeft een zeer breed assortiment kleding: van meisje-meisje tot de stoere dametjes. Superfijn! En ik laat gewoon een grote doos bezorgen, waaruit ik de items sorteer die mijn meiden willen hebben (want als je op de middelbare zit, is niet alles 'chill'). De afkoop van verzendkosten is voor mij dus echt een uitkomst! Ik ben superblij met deze service! Ik heb echt nog nooit een fout in mijn levering of retourzending gehad. Alles wordt netjes verwerkt. En klopt het toch onverhoopt een keertje niet? Even een belletje naar de (altijd vriendelijke) klantenservices en het is geregeld. Ik weet dat er altijd wel iemand is die een mindere ervaring bij een leverancier heeft. Dat zal bij Kleertjes.com ook echt een keer voorkomen. Maar kijkend naar mijzelf: ik ben erg kritisch en behoorlijk perfectionistisch, maar Kleertjes.com voldoet absoluut aan mijn verwachtingen en eisen. Ga zo door! En tot binnenkort weer :-).

Beste kledingsite voor kinderen

Heel veel verschillende merken, nog nooit problemen gehad met leveringen of producten.

Mooi en Duidelijk

Goede overzichtelijke en duidelijke site, daar hou ik van

Altijd zeer tevreden van mijn aankopen bij kleertjes.com en super service!

Hele fijne webwinkel, overzichtelijk, goede service, veel keuze.

Voor herhaling vatbaar!!

mooie koopjes,snelle levering ,makkelijk retouneren ik ben fan!

mooie koopjes,snelle levering ,makkelijk retouneren ik ben fan!

altijd dik in orde

Ik ben altijd tevreden geweest van de snelle leveringen en de kleetjes. Mooie kortingen zijn ook altijd fijn.

uit de brand geholpen

ik ben zo enorm blij dat ik jullie website vond, ik was op zoek naar een specifiek schoen in maat 31 voor mijn kleinzoon die niet anders wil dragen dan die schoen, ik dacht hem besteld te hebben bij Omoda en ook betaald en ik kreeg van morgen een mail dat ze zijn uitverkocht, en ik mijn geld retour krijg( wanneer staat er helaas niet bij ).de schoen gegoogled en toen kwam ik bij jullie , de goede maat, de juiste schoen en ook nog eens goedkoper, daarom van mij een dikke 10 ! ben nu al super blij met jullie

Maten kloppen niet altijd

Ik heb nu al een paar keer ervaren dat de kleding van Tommy Hilfigger niet altijd de goede maat heeft. Het is of te groot of te klein.

Goede service en communicatie

Winkelwagentje blijft even staan als je wat tussen door moet doen en kleding is makkelijk te filteren naar wat je zoekt. Kleding komt overeen met de foto’s. Snelle levering en duidelijke mails.

Prima, ook na wassen.

Een overzichtelijke website met alle kledingmerkingmerken die ik leuk vind voor mijn meiden.

Als ik online wil shoppen voor mijn meiden van 9 en 6 jaar, dan slaag ik bij Kleertjes.com altijd. Leuke hippe merken zoals Retour en Scotch en ook betaalbare kleding zoals Kids Only wordt aangeboden. Een hele fijne webshop!

Ik had dringend nog een aantal kledingstukken nodig voor de kinderen... kleine prijs, snelle levering... Alles perfect in orde! Danku

Leuke collecties

Leuke merken en collecties. Voldoende keuze. Snelle levering.

Gewoon goed

Snelle levering. Soms gaat t mis met de maten maar dat wordt altijd goed opgelost

Veilige site!

Je kan er van op aan ,als je iets terugstuurd word het correct afgehandeld ! Snelle levering !

Leuke kleertjes,goede prijs en uitstekende service!

Snelle levering! I love kleertjes.com

Bergweg 60