Fijne winkel

Slaag altijd voor leuke mooie kleding, goede prijs/ kwaliteit, goede filterfunctie, makkelijk te retouren.

Perfect! Prijs kwaliteit!

Een echte aanrader❤️

Trage, onzorgvuldige klantenservice

Een kapotte jas ontvangen. Mail met de klacht gestuurd met bestelnummer en foto. Krijg een week later een reactie met een verzoek om een foto en het bestelnummer te mailen.. :| Nogmaals gemaild, dus ik verwacht volgende week wel een reactie en wie weet zelfs een oplossing, who knows!

top bestellen gaat altijd heel vlot

super goed en snel geleverd

Topsite

Jullie hebben echt een geweldige site en hele leuke keus kleren voor jongens ik slaag altijd wel als ik ergens naar opzoek ben..

Ruim aanbod, snelle levering, mooie kwaliteit

Ruim aanbod in diverse kledingmerken, dus er zit altijd wel wat tussen. Regelmatig mooie aanbiedingen. Snelle levering, fijne site om te bestellen werkt snel. Je kan achteraf betalen vind ik ook altijd wel fijn. Ik ben een zeer tevreden klant. Gratis verzending, gratis retourneren voor 3.95 per jaar super fijn.

Supergoede service, sneller levering goede kwaliteit kledij en superveel keuze ook hele toffe kledij!

super snel en oplossend

blijkbaar zat er iemand anders op mijn account via mijn emailadres, toen ik belde is het meteen opgelost en kon ik een nieuw account openen.

super snel en oplossend

Veel keuze en regelmatig mooie kortingen!

Mooie collectie kleding. Regelmatig kortingen. Prima service! Leuk om hier te shoppen!

Meestal goed, deze keer ronduit slecht!

Vier spijkerbroeken besteld in maat 140/146, waarvan twee in de verkeerde maat werden bezorgd (maat 104 en 110) en één in de verkeerde kleur. Mijn suggestie dat de verkeerde kleur was bezorgd, omdat ze andere kleur op was zou niet kloppen. Dit kon niet het geval zijn, maar dat de verkeerde maten bezorgd waren kwam door een verkeerde bestiering op het zakje en daar kon niemand wat aan doen... Helaas kunnen de bestelde artikelen niet slang opgestuurd worden en wordt er ook niet geruild. Alle artikelen moeten dus weer retour gestuurd worden. En garantie of een volgende bestelling van dezelfde artikelen dan wel goed zou aankomen konden ze ook niet geven. Beetje jammer dit.

Tot 2x toe verkeerde maten

Binnen een week tijd tot twee keer toe verkeerde maten ontvangen. De eerste keer werd er gezegd dat het een systeem fout was. Dus heb nog een keer besteld, helaas waren de producten die ik graag wilde uitverkocht.... Bij de tweede keer weer verkeerde maten ontvangen. Na weer contact op te hebben genomen werd nu gezegd dat het magazijn is overgenomen door Wehkamp en dat het daarom niet op orde was. Ik ben erg teleurgesteld en zit met 150 euro aan broeken die ik weer terug moet sturen.... Advies, stuur het maar weer terug mevrouw en dan kunt u misschien nog een keer uw bestelling doen. :-/ Wel mevrouw van Kleertjes. com de maten die ik nodig heb zijn weer miet leverbaar volgens de website... Ik heb hier geen vertrouwen meer in op deze manier.

Tot 2x toe verkeerde maten

mooie materialen voor een fijne prijs met een snelle bezorging

Geen slechte ervaring gehad ondanks de vele bestellingen met drie opgroeiende dochters!

De beste allerbeste webshop voor kinderkledij!

Mooi kwalitatief aanbod in allerlei prijsklassen. Altijd vlot thuis geleverd. Zeer tevreden! Keer op keer, altijd weer!

Een shop met klantvriendelijke medewerkers waarbij alle service perfect is.

Ik ben al jaren klant bij kleertjes.com. Dit is een van de weinige shop waar ik nog steeds klant ben. Ik hou van snelle service en kwaliteit. Als ik een vraag heb word ik altijd erg netjes te woord gestaan, zelfs als ik het antwoord zelf had kunnen vinden. De kleding op de site is overzichtelijk geordend. De zoektocht is niet groot ondanks het assortiment ontzettend groot is. In alle prijsklassen zijn er genoeg leuke dingen te vinden. Ik als moeder van 3 ben ontzettend blij met zo'n webshop!!

Klantenservice niet te bereiken en slechte service

Helaas een slechte ervaring. Jas ontvangen, helaas kapot. Klantenservice gebeld omdat de jas inmiddels uitverkocht was online en ik wilde vragen of ze echt geen voorraad meer kregen. Ik moest een mail sturen zodat dit snel behandeld zou worden en wachten met terugsturen. Na 5 dagen en 4 mails en pogingen tot telefonisch contact nog steeds geen antwoord en dus ook nog geen geld terug terwijl mijn zoon wel echt een nieuwe jas nodig heeft en ik niet nog een jas kan voorschieten (dit ook uitgelegd bij eerste contact). Erg jammer. Totaal niet meedenken of klantvriendelijk of überhaupt een reactie.

Klantenservice niet te bereiken en slechte service

Bergweg 60