Retouren verwerken zeer slecht!

Op 22.07 een pakket met inhoud twv 60 euro retour gestuurd. Afgeleverd door PostNL op 23.07. Tot de dag van vandaag (10.08) geen bevestiging ontvangen dat de retour ontvangen is en het geld teruggestort wordt. Verwerking kon 14 dagen duren. We zitten bijna op 21 dagen! Zeer slecht!

altijd snel en goed

zeer zeer tevreden . geweldig top

Super winkel

ik bestel hier vaak en bevalt eigenlijk altijd prima. Snelle bezorging en altijd zeer goede aanbiedingen.

Voor elk wat wils, snel en heel klantvriendelijk!

Al jaren zeer tevreden klant van kleertjes.com. Groot assortiment, snelle levering, mogelijkheid tot Afterpay, goede sale en ontzettend klantvriendelijk. Top bedrijf!

Altijd goed

Alles wat we bestellen via kleertjes is altijd naar tevredenheid. Super snelle levering, leuke merken, goede service en als je ook beetje op de acties let prima prijzen. Wij shoppen al bijna 11 jaar voor onze 3 kinderen graag bij kleertjes.com

Snelle levering Nooit geen probleem met terug sturen en om ruilen. Ik bestel er regel matig en blijf dit ook zeker bij jullie doen.

Snelle levering! thuis passen en gratis retour

Kleertjes.com geeft je zekerheid als iets niet past of u niet tevreden bent gewoon retour zonder gezeur!

vlot in huis

geen bijzonderheden. bestellen en bezorgen verliep prima. over de kleding zelf ben ik minder enthousiast, daarom toch maar 4 sterren.

Ik ben altijd tevrijden van alle kleren die ik voor mijn kinderen koop kwa kwaliteit service......

Top shop website top Kwaliteit Bedankt!!!!!

Super vandaag besteld morgen in huis.

Het is de eerste maal dat ik bestel hopelijk krijg ik morgen mijn paket zou super zijn.

Snel geleverd, goed service!

Duidelijke website, snel bezorgd en fijn dat je de verzendkosten af kunt kopen en daarmee gratis retour voor wat niet past.

mooie kledij voor een correcte prijs

besteld en de volgende dag in huis!

Goede service, snelle levering top dus!

Altijd goede service, zowel verzending als retour. Helemaal tevreden! Ik bestel hier graag voor mijn kindjes!

Betrouwbaar

Snelle levering. Goede producten Goede retourservice

Top ! alles altijd netjes en op tijd geleverd

mijn ervaring is zeer goed, we krijgen alles netjes, goed verpakt en volgens afspraak geleverd. Eigenlijk gewoon zoals het hoort.

Mooie kwaliteitskleding

Zeer tevreden over de 2 jurkjes die ik heb aangeschaft. Het is voor als het wat koeler weer wordt, dus mijn dochter heeft de jurkjes nog niet aangehad. Wel kan ik nu al zeggen dat de beschrijving en foto s gelijk zijn en het kwalitatief goede stoffen en jurkjes zijn.

Snelle service, veel keuze

Er is altijd veel keuze. Leuke aanbiedingen. Snelle verzending.

Hele leuke kleren en heel goedkoop terwijl ze er duur uitzien.

Hele leuke kleren en heel goedkoop hoewel de kwaliteit prima is. Leuke merken ook. De webshop is heel duidelijk en overzichtelijk en de bezorging is heel snel.

Altijd goed

Bestel al jaren kleding voor de kinderen en nooit problemen. Snelle levering, snel terugbetaling bij retour. Eigenlijk zoals het hoort te gaan!

Supermooie jas

Een jas besteld voor mijn zoontje.. alles staat er duidelijk bij ook dat je een maatje groter moet nemen omdat ze klein uitvallen. Daarnaast kan je achteraf betalen wat heel makkelijk gaat met een mail en een betaallink. Super tevreden en jullie zien me vaker terug om te bestellen!!

Ruime aanbod en goede aanbiedingen

Altijd goede aanbiedingen met ruime merk aanbod. Makkelijk en verschillende betaalmethoden. Snelle levering.

Snel en altijd goed!

Bestellen gaat makkelijk. Artikelen altijd super snel binnen en retouren snel verwerkt. Heel blij met kleertjes.com!

Top service en tol site

Heel makkelijk en snel vinden wat je wil.. Fijne merken, goede service

Fantastisch gave site!

Kleertjes.com heeft een geweldig aanbod, mooie merken en vaak leuke aanbiedingen. Wij zijn fan!

Super goed

altyd snel geleverd. Mooie aanbiedingen. Shop graag bij kleertjes.com