De keuze is reuze!!!

Heel blij met jullie. Ik shop graag de kleren voor onze zoon bij jullie. Al jaren een tevreden klant hier.

Leuke aanbiedingen, snelle levering

Een fijne site met een groot assortiment

Altijd netjes ingepakt en heel snel bezorgd.

Fantastisch!

Vandaag besteld, morgen in huis! En dat is ook echt zo! De kleren waren al heel voordelig en nog eens 20% kassakorting!. Bijna voor niets dus! Een heel jaar thuisbezorgen voor 3,95 . Dat is toch te mooi om waar te zijn! Zeer tevreden! Een dikke 10 , dik verdiend! Ria

In de sale leuke dingen gekocht.

Heb wat leuke zomerkleren kunnen kopen in de sale. Super snel geleverd.

Hier slaag ik altijd voor mijn kids!

Met drie kinderen is winkelen een drama. Kleertjes.com heeft altijd op voorraad wat ik zoek voor een mooie prijs. Mooie merken en levert snel en netjes alles af.

Leuke, mooie en kwalitatieve goede kinderkleding. Snelle levering en ook vaak super aanbiedingen. Daarnaast voor een kleine prijsje levering en retourneren. Top service!

Mooie Moderne kleding, Snelle en keurige levering!!!

Altijd mooie kwaliteit en keurig stipte levering! Retour afhandeling ook keurig snel en makkelijk!

Makkelijke site en een hele snelle service!!

Ik bestel hier regelmatig, omdat ik het ontzettend leuke kleding/schoenen vindt en een fantastische en super overzichtelijke site is!

Mooie kleding, snel in huis.

Tijdens de sale leuke aanbiedingen.

De kleding zien er net zo uit als op jullie website! Alles wat ik heb aangeschaft voor mijn jongens zit super!

Super snelle net levering!

Geweldig,Snelle leveringen goede service

Ik bestel regelmatig bij jullie kleding voor onze dochter en straks ook voor onze zoon die morgen of dinsdag word geboren . Ik hou van jullie snelle leveringen , achteraf betalen en de service . Oh het enige puntje wat mijn dochter mist de laatste tijd is de ballon die meegestuurd werd dat was voor haar altijd een extra cadeautje

Snelle levering en als het niet goed is, snel geld terug!

Snelle levering en als het niet goed is, snel geld terug!!!

Klantgericht

Er ontbrak is bij mijn bestelling Helaas hiervoor wel 3x contact moeten hebben met de klantenservice. Maar uiteindelijk goed opgelost. Dat is erg prettig.

Snelle levering, makkelijk retourneren.

Ruime keuze, snelle levering. Retourneren was geen probleem.

Super goed. Duidelijk en overzichtelijk.

Fijn bedrijf, al vaker bij besteld. Levert snel en netjes. Ook erg leuk dat er voor de kids altijd wel iets leuks bij zit, zoals een ballon. Het is altijd een feestje om het pakketje weer te openen

Snelle levering en goede service!

Ik had zelf, dom! Niet goed gekeken naar de juiste maat van de Havianas, waardoor ik te kleine slippers binnen kreeg. Na contact te hebben gehad met de klantenservice en de juiste informatie had ik de volgende ochtend de juiste slippers al binnen en gaan de ‘verkeerde’ retour. Tip: koop het bezorgen eenmalig af! Geen bezorgkosten meer!

Echt een aanrader

Altijd snelle levering Leuke merken Leuke aanbiedingen En goeie klantenservice

Goeie kleding

Kwaliteitsklasse kleding tegen een goede prijs

Gemiddeld

Ik loop al jaren met havaianas wat mij is opgevallen is dat je 2 verschillende soorten hebt 1 met opschrift Brasil onder de naam Havaianas op het midden van het voetbed dat zijn de goede deze Zijn 2 tot 3mm dikker en lopen fantastisch de andere soort heeft de tekst Brasil er niet op deze zijn beduidend dunner met als gevolg dat ze minder lekker lopen erg jammer dat zo’n mooi merk kwaliteitsverschil heeft Daarom als ik bestel let ik op de foto als ik deze kan uit vergroten en er staat Brasil op bestel ik ze anders niet ,het is me ook wel eens gebeurd dat het op de foto zichtbaar was ,maar kreeg dan de andere met als gevolg dat ik retour moet zenden

Snel, groot aanbod, makkelijk

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de kleding en de snelheid van bestellen en leveren. Retouren ook makkelijk. Één opmerking zou zijn, retouren België afleveren bij postkantoor, want UPS punten zijn niet echt dichtbij.

Heel fijn, veel keus, goede prijs-kwaliteit

Heel fijn, veel keus, goede prijs-kwaliteit in de Sale. Zonder Sale is het wat te prijzig, maar hebben regelmatig kortingacties.

Goede kwaliteit, nette prijzen

Al jaren bestel ik kleding bij Kleertjes.com. Nog nooit een tegenvaller gehad! Chapeau!

Geweldig!

1e keer dat ik besteld heb bij kleertjes.com Ik heb een te gekke glitter schooltas knalroze voor mijn dochtertje gekocht, ze vind hem geweldig! En 2 gele shirtjes matchend met de rokjes die ik had. Wat een prachtkwaliteit en dat nu voor een mooi prijsje. Ik ben fan van kleertjes.com

Bergweg 60

1217 SC Hilversum