Snelle service, prima prijs

Voor tijdens de sale goede aanbiedingen. Afkopen van bezorgkosten is een aanrader.

Snelle levering en communicatie

de bestelling werd als beloofd de volgende dag bezorgt. Helaas werd 1 artikel niet geleverd terwijl de mail van verzending aangaf dat beide artikelen verzonden waren. Via de mail contact hierover gehad en gelukkig werd het snel opgelost en heb ik het andere artikel de dag erna ook binnen gekregen. Beide jongens happy met hun nieuwe aankopen!!!

Mega fijne site

Hele fijne site, goed overzicht, makkelijk te begrijpen en goede levering. (Erg snel) Ook veel uitzoek!

Betrouwbaar online winkelen

Fijne webshop. Snelle levering, zoals beloofd. Als er iets mis is met de zending, word je snel geholpen en wordt er klantvriendelijk meegedacht. Klasse!

Tof artikel, vlotte levering

Leuke webshop

top

altijd goede acties ruime keuze mooie collectie

Supersnelle levering, top

Vlotte servies, snelle levering, correcte webshop.

Prachtig model voor meisjes in de groei, diepe kleuren.

Dit model sluit perfect aan bij mijn dochter die zich tot jonge vrouw ontwikkelt. De kleuren blijven mooi na zee-en zwembadwater én veelvuldig wassen. Erg blij mee!

Prettig, fijne website, mooie spulletjes

Goed, positief

Veel keuze, vlotte levering

Gebruiksvriendelijke site, veel keuze, vlotte levering en hippe merkjes!

Makkelijk bestellen, overzichtelijke site Snelle levering. Bij retour, snel geregeld met formulier en snel geld terug.

Mooie kleertjes snel geleverd

Voor ieder wat wils zijn er kleertjes te krijgen. Snel geleverd en snel plezier van. Goede prijs-kwaliteit.

Bijna altijd goed!

ik ben dol op uitverkoopjes. Bij kleertjes.com koop ik dan ook vaak super leuke kleding van goede kwaliteit en een mooie prijs. De service is goed, vriendelijk en de verzendingen zijn altijd snel. Een extra plus als je veel leuke dingen hebt gekocht waar je dan ook niet lang op hoeft te wachten.

Fijne, makkelijke site met ruime keuze en goede service.

Ik heb een jurk en vest besteld, ze passen goed en zitten heerlijk bij mijn dochter. Het bestellen gaat vlot, snel en makkelijk. Vaak vind ik ook nog leuke acties zoals hele jaar bezorgen voor klein bedrag! Top!

Kleurrijke webshop!

Voor het eerst bij jullie gewi keld na een tip van een vriendin! Meteen de tip doorgespeeld naar mijn schoonzus. Zo'n ruime keuze en heel helder en overzichtelijk als je gebruik maakt van de filters!

Top site! Groot assortiment! Geweldige levering!

Hele goed site met enorm veel keuze! Alles altijd netjes geleverd.

Positief, Bestelde kleding wordt snel geleverd en de service is uitstekend!

Positief, Bestelde kleding wordt snel geleverd en de service is uitstekend! De optie om de kleding gratis thuis te laten bezorgen is een pluspunt, zeker als je vaker kleding besteld.. Ik ben tevreden.

Mooie merken, goede service

Mooie merken, vlotte kinderkleding. Fijne website met handige suggesties en duidelijke foto’s.

Top service en snel!

Super leuke broekjes en truitjes gekocht voor onze dochter. Snel de volgende dag al geleverd. Na ontvangst meteen een nieuwe lading besteld :)!

Snelle en nette service en goed betaalbaar

Snelle en nette service. Duidelijk mailcontact en goed betaalbaar

Snelle service, mooie producten

Het assortiment en de levertijd (1 dag) zijn uitstekend. Kwaliteit van kleding en schoenen is goed. Ik ben erg blij met de optie afkopen van verzendkosten, scheelt weer met de volgende bestelling.

Altijd super tevreden over de service

Snelle afhandeling van je bestelling , ik heb nog geen klachten gehad over kleertjes.com Een echte aanrader voor mooie kwaliteitsvolle kinderkleding aan te kopen! Top

Fijne webshop

Kleertjes.com is een fijne webshop waar ik vaak en graag koop. Goede filtermogelijkheden, veel keuze in merken, goede prijs (zeker in de uitverkoop ;)

Super kleedjes, super levering.. 1 woord ... SUPER

Goede kwaliteit, maakt kinderen en ouders nog blijer

Snelle levering, goede ruil en retourmogelijkheden. Kleertjes.com biedt een ruime keuze aan artikelen. Wij worden hier blij van. met vriendelijke groet, Annet Thesing

Bergweg 60

1217 SC Hilversum