goede kleding en snel geleverd een aanrader

altijd ruime keus en snelle levering en heel regelmatig leuke kortingen

Super mooie wknt3rk9

In de heetste week van 2020, heb ik een super leuke winterjas van bnosy gekocht. Lekker warm mooie kleur. Mijn dochter is er helemaal blij mee!!!

Mooie kleren, goede prijzen, snelle bezorging!

Precies zoals het moet. Geen gedoe, gewoon bestellen en netjes geleverd krijgen. Past iets niet dan retour en het word netjes geregeld.

Snelle levering en leuke acties

mooie kleding( ook outlet) en snelle levering

Hele leuke kleertjes van goede kwaliteit

Hele leuke kleertjes van goede kwaliteit en erg snelle levering. Helemaal top dus!

Snelle levering en bestelling is altijd in orde. Leuke kleding, ik slaag altijd wel. Terugsturen is ook geen probleem, geld wordt snel teruggestort.

Mooie website met volle kleren, super service en heel snelle levering.

Steeds weer leuke dingen bestellen ;)

Hele fijne website Met leuke aanbiedingen en super leuke kleding!! Veel keuze in verschillende stylen en ook leuk verschillende prijsklasses!!

De slippers zitten perfect voor mijn dochter

De slippers zitten perfect voor mijn dochter

Fijn overzichtelijk shoppen, snelle levering ook

Fijn overzichtelijk shoppen en ook snelle levering :-)

Goede ervaring

Mijn ervaring is goed, snelle levering fijne spullen makkelijk te bestellen.

Leuke winkel met mooie kleding

Ik koop hier regelmatig leuke kleding voor de kinderen. Veel keus, leuke merken en als je het wat in de gaten houdt dan hoeft het niet duur te zijn.

Snelle levering, mooie aanbiedingen. En duidelijke site

Overzichtelijke site met leuke kortingen

Bestelling verloopt altijd prima. Leuke merken.

Leuke kleding, goede service

Altijd de leukste merken, goede service en de aankoop de volgende dag al in huis!

Super snelle sevice

Mooie kleding voor een goede prijs , en snelle levering , . Hier ga ik vaker bestellen toppie

Hier koop ik zéker wéér terug

artikels zijn zoals omschreven... kids zijn elke keer al zeer tevreden geweest. En ik ook met de zeer snelle levering. Ook makkelijke retour als er iets niet past!!

Snel en mooie kwaliteit

Leuke en betaalbare kleding voor een super prijs!

De bestelling wordt altijd vlot bezorgd. En de jongens zijn blij met hun stoere kleding! Ik vind de goede kwaliteit en de prijs erg fijn! Past het niet, ook geen probleem want kan zo geruild worden

Zeker voor herhaling vatbaar

Alle merken die ik mooi vind voor onze kleine meid vind ik hier. De kwaliteit is goed en de levering is snel. Zeker aan te bevelen!

Top prijzen en snelle levering

Levering gaat altijd snel leuke sale prijzen. Grote collectie van veel merken.

Super mooie kleding en snelle goede levering

Super mooie kleding en snelle goede levering

Fijne en snelle service top producten

Zeer snelle levering ondanks drukte door Corona. Meerdere maten besteld voor mijn kinderen maar niet alles paste. De rest allemaal gehouden. Zeer blij mee! Goede kwaliteit kleding wordt aangeboden om deze site! Ik ben en blijf klant!

Super snel en simpel

Fijne site,makkelijk vinden,snel verzonden, duidelijk vanaf moment van bestellen tot aan de deur het pakket te volgen.

Snelle service, goede kwaliteit

Altijd fijn om een pakket van kleertjes.com te ontvangen. Alleen al de verpakking open te maken is een feest. En dan de mooie zachte stoffen van de kleding...de kids worden er blij van! En ik ook!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum