geweldige site en service

jullie hebben een mooie site. heel overzichtelijk en netjes. kopen graag bij jullie

Hele fijne winkel site

Ruime keuze in breed aanbod kinderkleding. Prettige winkelervaring online. Lage prijzen hoge kortingen. Bestelling en levering vlot.

topwebshop

Ik bestel regelmatig iets op deze website, steeds een goeie service, veel keuze, en vaak kortingen !

Makkelijk en snel

Makkelijk bestellen, ruime keuze. Snel geleverd en bij vragen of opmerkingen, snelle correcte afhandeling

Goede navigatie

Prima webshop waarin je snel en gemakkelijk kunt zoeken naar de juiste artikelen in jouw maat.

Snel, netjes en makkelijke webshop

Bij Kleertjes is er steeds veel keuze, leuke kortingen en een fantastische service! Ons zien ze hier zeker nog terug!

Kleding netjes volgende dag in huis

Kleding en schoenen komen netjes in verpakking binnen. Retouren wanneer het niet past gaat goed.

heel goed

Het is een hele fijne site en als je een vraag hebt reageren ze doorgaans heel erg snel om je te helpen. Alles wordt goed opgelost als je ergens tegen aan loopt! Ik bestel er zeer regelmatig kleding voor onze dochters.

Favorietje

Snelle verzending, goede communicatie, en vaak flinke kortingen. Super leuke kinderkleding die vaak nog verrassend betaalbaar is. Ik kijk altijd eerst bij Kleertjes.com als ze iets nieuws nodig hebben. TOP site.

Snelle levering,leuke acties

Super snel geleverd, leuke kleding en leuke acties

Snel bezorgd, goede kwaliteit

Erg tevreden over de snelle bezorging. Kwaliteit van de producten is prima!! Mis echter de keuze in maatje 44.. Veel is uitverkocht, terwijl dit vaak een maatje is dat je met enige spoed nodig hebt omdat je er niet van uit gaat dat je kindje maat 44 heeft. Verder een mooie uitgebreide collectie, hopelijk gaat ons meisje snel maar 50 zodat mama lekker kan shoppen

Leuke merken en handige filters om snel te zoeken.

Uitgebreide webshop met leuke merken en handige filters om snel te zoeken naar het juiste product.

Goede site leuke kleren leuke aanbiedingen

snelle levering, veel keuze shop hier zeer regelmatig voor mijn zoon en kadotjes voor vrienden!

Super mooie kleding en snel geleverd!!!

geweldige site duidelijk en overzichtelijk Krijgt het snel in huis dat vind ik service Ik bestel hier altijd mijn kinderkleding

Kwaliteit

Leuke jongens kleding goede kwaliteit zeer snelle levering

De jurkjes die ik besteld heb zijn iets te ruim, precies wat nodig was voor mijn dochter zodat ze er wat langer mee kan doen. Het ene jurkje leek kort op de website maar bleek een lang model te zijn. Gelukkig staat het leuk en is dochterlief blij :)

Veel keus en snelle bezorging

Super veel keus en de volgende dag in huis. Helaas 1 maar verkeerd geleverd, maar de rest (en dat waren er veel :) ) zijn perfect geleverd! Bij het volgende seizoen ga ik weer bestellen!

Leuke kleding en snelle service

Leuke kleding en snelle service!

Toffe site met kwalitatieve kledij en schoenen

Ik kocht 2 paar schoenen en een T-shirt voor een zeer mooie prijs. De artikels werden snel en correct geleverd. Ik bestel zeker opnieuw!

Makkelijk en duidelijk!

Kleding makkelijk te vinden en te bestellen. Ook het retour proces is duidelijk en gratis. Betalen met afgerost mogelijk zonder extra kosten.

Al sinds de geboorte van mijn dochter 12 jaar geleden een erg tevreden klant!

Prettige website, veel korting, goede kwaliteit kleding, snelle verzending en aardige mensen.

Onwijs fijne klantenservice, als er iets beschadigd is of niet naar wens is word dit kosteloos omgeruild. Kleren zien er onwijs mooi uit en de prijzen zijn ook heel fijn !

Snel betrouwbaar en betaalbaar

Snel betrouwbaar en betaalbaar.

Super goeie kwaliteit

ik heb via een vriendin deze site leren kennen en sindsdien koop ik bijn alle kleren voor mijn kids via kleertjes.com Mijn tienerdochter heeft een eigen smaak en de kleren van bij jullie valt volledig in de smaak. Gelukkige dochter is gelukkige moeder. Ook het achteraf betalen vind ik een pluspunt. Je kan op je gemak de kleertjes passen. Wat niet goed is stuur je terug en verschil betaal je dan. Echt top!

Leuke hippe kleding

Leuke stoere kleding voor Kids. Snelle verzending en makkelijk retourneren