Ongeloofelijk veel keuze en van de beste merken, toppie!!!

Zeer veel keus in nieuwe en outlet kledij. Je vindt wel altijd iets en supersnelle levering. Zeer zeker aan te bevelen.

topmerken aan een mega korting met topservice -

Heel mooie kledij die snel werd verstuurd, kledij was net zoals beschreven op de site aan een mega korting; en die supersnel onze richting werd uitgestuurd Ik kan echt niks méér wensen ! Ik wou dat ik de site al eerder had leren kennen - kortom, een aanrader

Snelle levering van mooie kleren voor mijn kids

4 lieve kids die regelmatig wat nieuws nodig hebben. De jurkjes voor de meiden zijn bij mij favoriete.

Heel betrouwbaar

Goede levering, goede Kwaliteit kleding en een betrouwbare partij. Ik koop graag via dit bedrijf.

Super eenvoudig en met leuke sale

Het bestellen en retourneren kan kostenpost en gaat super eenvoudig. Elk pakketje komt op tijd en heb na vele bestellingen nul klachten. Top!

Fantastische zorgeloze webshop!

Goede producten, goede service, gratis retour. Klantenservice zeer goed bereikbaar! Ondertussen ben ik al 10 jaar een een zeer tevreden klant!

Meerdere malen besteld en zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Alles keurig en netjes dikke 10

Ik ben super tevreden de kleding lijn is erg mooi en de prijs ook goed vooral met de extra korting en de snelle levering

Alles van prima kwaliteit

Meerdere keren iets besteld , volgende dag geleverd . Netjes verpakt . Prima kwaliteit . Klantenservice snelle reactie

Uitgebreide keuze merkjes, goede kwaliteit en snelle verzending

Ik heb ondertussen al paar keer besteld bij kleertjes.com Ik vind de site heel overzichtelijk. Je kan de kledij goed zoeken op merk, naam, kleur, ... Er is ook een uitgebreid aanbod van kwalitatieve merken. Eens besteld, is er duidelijke communicatie via mail (bevestiging bestelling, pakketje volgen). De pakjes worden heel snel verzonden. Ik ben ook heel tevreden over de acties (korting) die worden gegeven. Dan is het extra interessant om via jullie site te kopen ;-)

Fijn, makkelijk en leuk shoppen.

kleertjes.com is nu zo'n 6 jaar mijn meest favoriete site. Een webwinkel kan niet op tegen de echte winkels, omdat je de mensen erachter mist, maar in het geval van kinderen is het wel zo fijn. Op je gemak thuis meerdere maten passen op het moment dat het voor de kinderen uitkomt. Daarbij... de keuze is reuze! En dat is echt een gemak. Het komt bij mij niet snel voor dat ik niet kan slagen. Hoop nog heel lang te kunnen shoppen bij jullie.

Alles was in orde!

Alles zat mooi verpakt en het was zoals gezegd de dag erna in huis.

Leuke kinderkleding van goed kwaliteit.

Overzichtelijke site en snelle levering

Vlotte levering

Vlotte levering Alles klopt wat betreft de maataanduiding van de kleding zodat je zeker weet dat alles ook past

Goede prijs-kwaliteit verhouding en veel keuze

ik heb al enkele jaren goede ervaring met Kleertjes.com. De website heeft een goed overzicht en zeer ruime keuze uit de merken waar ik tevreden over ben.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Snelle levering en diverse betaalmethoden.

Mooie kwaliteitskleding

Merkkleding voor een leuke prijs! Vergeet niet de nieuwsbrief aan te zetten voor extra kortingsacties.

Geweldige winkel

Altijd snelle verzending, ruim aanbod en gratis retourneren. En dat laatste gebeurt bijna niet want de kleding is altijd leuk!

Goed.

Snel geleverd. Ruime keus Fijne aanbiedingen

Mooie kleren, fijne stof en maat valt normaal uit. Mooie kleuren.

Fijne webshop met de bekendste merken

Overzichtelijk webshop met de bekende merken. Goede aanbiedingen. Enige vervelende in de webshop vind ik dat je bij iedere zoekopdracht steeds opnieuw de criteria moet invullen.

Goede prijs/kwaliteit en een goede service

Goede prijs/kwaliteit en een goede service

Onze zoon is kieskeurig qua kleding, sinds ik deze site heb ontdekt kan ik eindelijk weer toffe kleding scoren!

Bij kleertjes.com slaag je altijd

Zoveel leuke, mooiemaar vooral goede kwaliteit kleding! Snelle verzending

Zeer snelle levering, duidelijke communicatie over de status, alles correct verlopen. Een aanrader!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum