Grote keuze met leuke prijzen en een super snelle service!

Niets op aan te merken. Gewoon top!

Top kwaliteit

Ik ben zeer tevreden met de service binnen 1 werkdag wordt er geleverd. En de kwaliteit is geweldig. Hier krijg j kwaliteit voor je kids.

Mooie kwaliteit! Goede service!

Kleertjes werden vlug geleverd. Mooie kortingen! Goede merken aan leuke prijzen. Zeer goede site! Overzichtelijk en gemakkelijk!

Prachtige kleding

Goede kwaliteit kleding zeer snelle levering altijd op tijd top

Snel binnen en netjes verzorgd

Kleding is altijd snel binnen, klantenservice is top! Echt een aanrader

OMDAT HET GOEDGEREGELD IS BIJ JULLIE BESTEL IK ALTIJD VOOR MIJN TWEELING

IN HET KORT IK VINDT HET FANTASTISCH OM JULLIE TE BESTELLEN.

Kleding precies zoals aangeboden en snel geleverd

Goede prijs kwaliteitverhouding en snelle levering

Top service!

Altijd snelle levering duidelijke communicatie eventueel retour is ook heel makkelijk ik vind het een topbedrijf!

Tevreden

Snelle levering, goede kwaliteit, producten komen overeen met de foto's!

Snel

De site is overzichtelijk. Door de filters kan je op een snelle manier komen bij de producten die je zoekt. Het betaalproces is eenvoudig en snel. Ik had in 5 minuten gevonden wat ik zocht en betaald.

Precies wat ik ervan verwacht

Ik heb 2 truitjes besteld, deze waren net zoals op foto. Vallen mooi op maat voldoet aan mijn verwachtingen.

Producten zien er mooi uit

Producten op tijd ontvangen, valt echter wel op dat de Maat . Allemaal wel kleiner vallen dan normaal ondanks verschillende merken gekocht te hebben. Beter is Dit bij de producten te vermelden, zodat klant maat groter koopt. Verder prima service snelle bezorging terugzendend ook ok zonder meerkosten en snel geld retour.

snelle en goede service: aanrader!

Uitstekende service!

Wat ik bestel klopt altijd, retour sturen gaat altijd goed en snel!

Hele mooie kleedjes en super service

Service is top! Kleren krijg je snel geleverd en retourneren is geen probleem. Kleertjes van goede kwaliteit! Telkens heel tevreden

Overzichtelijke website met veel keuze!!

Ik bestel al jaren via Kleertjes.com kleding voor mijn beide zoons. Het is fijn dat er zoveel keuze is en helemaal voor jongens. Blijf zo doorgaan!

top! mooie merken, makkelijk van thuis shoppen, goede service!

voor de kids lekker handig van thuis shoppen, keuze uit mooie merken, vrolijke en eigentijdse kledij, tijdens soldenperiodes met mooie aanbiedingen er bovenop!

Super snelle levering en mooie kleertjes

S avonds besteld en de volgende middag al binnen. Mooie broekjes, vallen mooi smal en mooie kleuren. En een heel mooi jurkje

Overzichtelijk vaak leuke aanbiedingen.

Fijne webshop, makkelijk om iets snel te vinden door te filteren. Enige nadeel is dat soms als je een artikel bekijkt hij daarna automatische terug gaat naar het allereerste artikel, dan moet je weer alles af scrollen waar je gebleven bent, dat is best irritant waardoor ik soms denk laat maar zitten.

Overzichtelijk, alles in huis, top service en kwaliteit

Veel keuze, fijne merken, goede service en kwaliteit.

4 gebeld voor 1 bestelling en 4 keer geduldig geantwoord en succesvol geholpen!

Ik wilde een jurk bestellen en iedere keer kreeg ik het niet voor elkaar of zat ik te tobben met het afkopen van de verzendkosten. Steeds werd ik vriendelijk en succesvol geholpen......gelukkig!

Gied

Fijn om te schoppen veel kleding. Een min puntje ik had twee kortingskaarten maar die waren beide niet geldig. En het was niet heel duidelijk waarom maar voor de rest goed.

Mooie kleding snelle service

Altijd leuke kleding te vinden, leuke prijsjes en hele snelle verzending. Ook in de sale drukte komt de bestelling snel thuis. Heerlijk shoppen hier :)

Favoriete webshop voor kinderkleding.

Mijn ervaring met kleertjes.com is in al die jaren alleen maar positief geweest. Nooit problemen gehad. Altijd goede kwaliteit en een fijne klantenservice. De website heeft vaak goede aanbiedingen en een fijne filter.

top winkel!

Leuke kleding. Snelle levering en top service.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum