Leuke merkjes en topservice!

Toffe kleertjes, leuke kortingen en voor elk wat wils. Snel geleverd, makkelijk te retourneren indien nodig. Gewoon top!

Tot nu toe blij met alles wat ik besteld heb Alleen het laatste broekje moest ik terug sturen. Ik weet nog niet hoelang dat duurt, voor het geld weer op mn rekening staat. Is een week onderweg. Ook vind ik het top, dat je de verzendkosten kan afkopen.

Super Service

Bestel nu sinds kort eigenlijk pas bij kleertjes.com maar wat een geweldige en snelle service. als je iets retour doet word dit ook snel verwerkt. Dus zeker een uitstekend voor deze website.

Super!!

Al vaker bij kleertjes besteld. Als er iets was waar ik niet uitkwam altijd top services gekregen! Echt een aanrader!

Topper in kwaliteit en de service

Ik bestel al 11 jaar bij kleertjes.com en ik heb tot op de heden geen een artikel gehad die kwalitatief niet goed was. Service is top. Heb een keer meegemaakt dat ik de verkeerde maat had besteld, was geen enkel probleem en die is heel snel weer geruild. Kortom, zeer tevreden klant ben ik!

Betrouwbaar

Goed verzorgd, duidelijke site, makkelijk zoeken. Bestel al jaren, mijn zonen zijn inmiddels aan maat 188 toe en dat vind ik oprecht jammer

top

top service snelle levering

Altijd alles top top in orde! Chapeau ❤️

leuke kleren

ik vind het een leuke site met leuke mooie kleren. een goede en snelle aflevertijd heel tevreden

Super service, mooie kleding en de volgende dag al in huis!

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Mooie kleding, hippe schoenen en alles zeer netjes en snel geleverd. De dag na mijn bestelling had ik alles al in huis. Wat me bijzonder opviel, was dat rond de schoendozen een elastiekje was, zodat niet alles openviel in de doos.

Geweldige kleding voor goede prijs

Al een paar keer hebben we kleding en zwemkleding besteld voor onze dochter en wat is het iedere keer een feestje om de kleding uit te pakken. We zijn nog nooit teleurgesteld geweest van onze aankopen, wat met andere webshops meestal wel het geval is! Dus bij deze hebben jullie een tevreden vaste klant erbij..

snelle levering, duidelijke mail's

fijn, en koopt er dan ook zonder twijfels

Kwalitatief goede kleding voor een mopie prijs

1e keer besteld en een topervaring. Veel keuze en veel opties om te filteren naar dé kleertjes die je zoekt. Vaak en veel kortingen en genoeg voorradig is er iets uitverkocht? Dan krijg je keurig een e-mail met alternatieven. Ook een supersnelle verzending.

Altijd goede ervaringen gehad nu wat minder

Ik bestel al vele jaren voor mijn kinderen bij kleertjes.com en altijd super goede ervaringen gehad. Ook regelmatig een zeer positieve review geschreven. Nu wat minder en daarom deel ik dat toch ook. Misschien kan er iets mee gedaan worden. Ik kreeg twee broeken via capuchon.nl. Eentje werd drie maten te klein geleverd, kan gebeuren (al is me dat bij kleertjes.com nog nooit overkomen). De andere broek viel wat tegen dus beide moeten geretourneerd worden. Ipv de 100 dagen die ik normaal gesproken heb, zijn het er nu 30. Me daar niet van bewust, heb ik het even weggelegd omdat er ook geen retourintstructie en/of retourlabel in de doos zat. Hier moest ik eerst een mail voor sturen. Al met al wil ik volgende keer liever geen kleding die niet door kleertjes.com zelf geleverd wordt.

Altijd makkelijk, leuk en snel.

Groot aanbod met goede selectiecriteria waardoor het overzichtelijk wordt en je snel datgene ziet waar je naar op zoek bent. Goede levering, netjes ingepakt en kleding van prima kwaliteit.

Bestelling op tijd geleverd en mooie kwaliteit

Bestelling van 3 items waarvan 1 van een externe leverancier. Allemaal mooi op tijd geleverd. Nadeel is dat de trui maat 140 heel kort is, dat had ik bij beschrijving graag vooraf gelezen.

Na 1 keer wassen totaal verkleurd

Mooie, lekker zittende jumpsuit, maar na 1 keer wassen volgens de wasvoorschriften, helemaal verkleurd.

Super leuke kleertjes

goede service, prima producten, leuke acties

Mooie kleding voor een fijne prijs op tijd geleverd.

Betrouwbare site, goede productbeschrijving, mooie kleding voor een betaalbare prijs. Goede retourregeling.

Altijd snelle levering en mooie collectie!

Zelfs nu mijn kinderen tieners worden kan ik terecht bij kleertjes.com! Al jaren tevreden klant.

Goede levering

Tot nu toe altijd positief, snelle levering, goede kwaliteit en retour word ook snel verwerkt.

Top merken voor weinig geld

Ontzettend leuke kleding van bekende merken voor weinig geld, zo kunnen onze kinderen toch ook merkkleding dragen wat lekker zit en lang mooi blijft. De kinderen zijn super blij en dragen de kleding graag. Volgende keer zal ik zeker weer op kleertjes.com kijken.

Jas besteld. Snel binnen en zijn er blij mee

Fijne sport bikini

Mooie pasvorm, het broekje is niet te spits bij de billen, wat voor dochter een voorwaarde was. De bikini valt wel aan de kleine kant. Maat 164 genomen bij 155 cm. Deze is precies pas, geen groeiruimte bij een slank/smal postuur. Neem bij twijfel dus een maatje groter.

Snelle levering en makkelijke website

Doorgaans heb je je bestelling met een dag in huis. De website is overzichtelijk en heeft leuke aanbiedingen. Met 3 kinderen is hier altijd wel wat leuks te vinden!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum