Goede kwaliteit en pasvorm

De Dubbelzijdige jasSen van like flo zijn ideaal voor de Nederlandse winters. Lekker warm, de teddy kant helemaal hip en voor de regenachtige dagen draai je de jas gewoon om. Zo blijft de teddy kant ook mooi.

Goede bezorging en mooie kwaliteit.

Snelle levering, leuke acties en kortingen. Alleen nog even afwachten of ik alle retour bedragen terug krijg maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Veel keuze webshop

Voor de tweede keer verkeerde maat schoenen gekregen. Verder ben ik erg tevreden.

optijd afgeleverd

Wauw wat een super site!!!!!! Gemakkelijk en snel shoppen.

Altijd snelle levering, Nooit problemen met retourneren. In èèn zin: een super site om mooie kleertjes snel te bestellen.

Snelle levering, makkelijk ruilen, goede service, fijne aanbiedingen, top!

Tevreden, snelle levering.

Altijd goede ervaringen met bestellingen via kleertjes.com Onlangs voor t eerst een bestelling gehad die niet helemaal juist was.

Precies goed

Zoals altijd het pakketje weer de volgende dag binnen. Dit keer een zwembroek, leuke aanbieding weer en hij zat precies goed!

Altijd goed!

Ben heel tevreden, bestel regelmatig, en altijd goed! Retour service ook top! Ga zo door!

Uitstekend, snelle levering en verwerking retouren

Heel fijn om hier kleding te bestellen. Enorm goede acties, snelle verzending en ook bij een eventueel retour staat het geld snel weer op de rekening. Mensen bij de klantenservice ook aardig en behulpzaam.

Goede kwaliteit voor zeker niet te veel geld

Heb het een en ander besteld voor me nichtje, ben erg tevreden en ver wat ik besteld heb. Daarbij hoef je niet gelijk te betalen en dat maakt het vertrouwd, natuurlijk wel van beide zijde. Ik vind het top

Heerlijk rondneuzen in de webshop!

Na aankoop snel alles binnen en klaar om te dragen!

Snelle levering, kwalitatief goede kleding voor een mooie prijs

Snelle levering, kwalitatief goede kleding voor een mooie prijs. Ook retourservice is uitstekend en wordt snel afgehandeld.

Goede prijzen.En snel en correct geleverd.Kan niet beter top.

zeer goed ervaring. ben een zeer tevreden klant.

Fijn product, snelle levering

Alles goed verlopen

Fantastisch en zeer klantvriendelijk

Ik ben n zeer tevreden klant! Mooie kleding, leuke acties, zeer klantvriendelijk.

Super site

Heel content alleen soms wat onduidelijk op wat juist de korting van toepassing is

Snelle levering en top produkten!

ik ben super tevreden, sandalen en kleding besteld. Volgende dag was het in huis. Netjes verpakt, kleding en sandalen zijn van goede mooie kwaliteit. Ik ben fan.

Snelle levering, goede kwaliteit

Zeer tevreden over kleertjes.com

Prima service, snelle levering, mooie kleertjes

Mooie kleertjes, snel geleverd, prima service

Goede ervaring

Mooie overzichtelijke site!!

Fantastisch aanbod en goede service

Hele blij met het aanbod de goede prijs snelle levering en goede service

Snelle levering van mooie spullen

Ik koop altijd de kinderkleding bij Kleertjes.com. Goede service, snelle levering. Goede retourservice. Mooie kwalitatieve kinderkleding.

Toffe webshop met mooie en leuke merken voor jongens, eindelijk ook voor jongens wat keuze in kleding.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum