Geweldige service!

Alles de volgende dag bezorgd! Bij n jurkje ontbrak t riempje, hierover gebeld en zeer vriendelijk geholpen! De volgende dag n nieuw jurkje binnen!

Duidelijk en snel

Leuke items, precies wat ik zocht , snel geleverd.

Leuke kleertjes voor een leuke prijs!

Als je net denkt dat je echt geen nieuwe kleren meer nodig hebt voor je peuterzoon, maar dan toch nog weer heel veel leuke kleren voor hem tegenkomt die ook nog eens afgeprijsd zijn, ja, dan heb je eigenlijk geen keus!

Snelle service en goed kwaliteit van kleding.

Mooie kleding voor goeie kwaliteit, fijne service en snelle levering.

Mooie kleding, uitstekende service

Als je vandaag besteld, bijna altijd binnen 24 uur geleverd. Mooie keus uit kleding en nog nooit teleurgesteld in de kwaliteit.

Mooie merken, goede service

Ik bestel al jaren bij kleertjes.com en ik shop er graag. Ze hebben mooie merken en de service is goed. Kan kleertjes.com iedereen aanbevelen.

Snelle levering en goede service

Fijn dat de optie er is om verzendkosten af te kopen, zo betaal je eenmalig verzendkosten en daarna is het verzenden een jaar lang gratis! Aantrekkelijke aanbiedingen en zeer ruim assortiment.

Mooie kleding, fijne site. Snel en goede afhandeling.

Altijd weer leuk als er kleding binnenkomt. Makkelijk te bestellen en terug te sturen met bijgeleverde retour sticker en retourformulier. Ook de dozen zijn makkelijk en netjes open te maken zodat je het daar ook weer goed in terug kan doen. Wij hebben 1 x betaald om vervolgens een jaar lang geen verzendkosten te hoeven betalen. Dit werkt ideaal. Geld krijg je ook binnen een aantal dagen terug gestort. En kwaliteit vd kleding is ook goed.

Fijn! Snelle service en goede kwaliteit kleding

Kleding is snel te vinden door vele zoektermen en specificaties. Overzichtelijk bestelsysteem en snelle levering.

very good

The number one online shop i love them

Heel erg goed

Wel heel jammer dat ik nergens de kortingscode van 20% als kassa korting kan invullen waarmee geadverteerd wordt. Toch leuk op een bedrag van 290 euro. Kunnen jullie hier iets aan doen?

Super Top!

Betrouwbaar, snel leveren, en goede kwaliteit producten! Echt aanrader!

Goed snel

Snel en makkelijk om te bestellen

Altijd goede service. Had alleen voor inwoners van 's-Heerenberg een afhaalpunt moeten zijn. Scheelt toch weer verzendkosten.

Snelle levering, nette producten en goede service

Inmiddels 3 x besteld in korte tijd. Bij de eerste bestelling een vieze broek ontvangen. Geen probleem. Mocht hem retour sturen maar moest wel zelf een nieuwe bestelling. Helaas duurt het terug krijgen van mijn geld erg lang. Verder super service en snelle deskundige klantenservice! Complimenten! Ook een info mail ontvangen dat de levering iets langer ging duren, TOP!

Hele fijne duidelijke site en alles snel in huis.

Ook klantenservice is netjes en behulpzaam. Ik shop graag bij kleertjes.com

Snelle levering ondanks de drukte. Je word netjes op de hoogte gehouden via de mail over de status van je bestelling. Ook goede aanbiedingen!

Snel goede leveringen goede kwaliteit altijd netjes verpakt

Goede kwaliteit kleding voor een prima prijs

Kleding is van prima kwaliteit en wordt snel en netjes geleverd.

Makkelijk, snel en goede service

De webshop is zeer overzichtelijk en veel keuze, alle merken zijn te bestellen. De bezorging is altijd zeer snel en de service is goed, zoals je van een kledingwinkel mag verwachten.

Altijd snel en keurig bezorg, leuk ook voor cadeautjes

Altijd snel en keurig bezorg, leuke site om ook cadeautjes voor mijn nichtje e.d. te kopen. Ook voor kerstcadeautjes genoeg te vinden! Tot maat 176-188 kocht ik hier ook kleding voor mijn dochter maar ik blijf nog wel even rondplakken op deze leuke site. Btw ik heb zelf schoenmaat 36 dus daarvoor kijk ook graag even hier rond.

Super webshop!

veel keuzes, goede prijzen en een snelle levering.

Heel erg goed

Krijg precies wat ik bestel en altijd de volgende dag in huis helemaal perfect heel erg tevreden

Fijne webshop

Fijne webshop om kleding op maat en categorie te zoeken. En snelle levering

Bergweg 60

1217 SC Hilversum