Polo’s zitten super, gemaakt van een zachte stof

Alles zag er precies zo uit uit als op de afbeelding!

Altijd geweldige kwaliteit en super snel geleverd!

Elke bestelling wordt met zorg ingepakt en snel geleverd. De kleertjes zijn netjes verpakt en van super goede kwaliteit. Ik word altijd blij als het pakketje met jullie herkenbare logo-tape wordt geleverd!

Super service, snelle levering.

nooit problemen. Ik betaal altijd met after pay, indien ik nog wat terug wil sturen. Als ik wat terug wil sturen gaat dit heel makkelijk en binnen een paar dagen is het bij after pay al aangepast. Service is super.

Snelle levering, goede kwaliteit kleding en mooie prijs

Al enige tijd trouwe klant van kleertjes.com , mooie kleding, leuke aanbiedingen en snel geleverd ook fijne voorwaarden met gratis retour zenden (nog nooit hoeven gebruiken trouwens ;-))

Prima webshop!

Top webshop

Wij zijn zeer tevreden over deze webshop Altijd leuke kleertjes en steeds nieuwe kleding ruime keuze En past het niet gratis retour en mogelijk heid voor after pay wat heel makkelijk is Je laat kleertjes komen en wat er niet past stuur je op en betaal je de kleding die wel past Super tevreden klant

Goede service, goede prijzen

Vaak leuke aanbiedingen, goede service en leuke kleertjes

Beste merken bij elkaar

Het is een zeer overzichtelijke webshop, met de meest uiteenlopende merken bij elkaar en voor ieder budget wat wils. Ik ben inmiddels fan, heb daarom ook die bundel met gratis verzending gekocht, want ik ga hier voor mijn meisje zeker meer bestellen.

Super makkelijk

Makkelijk kleding bestellen, zeker in de uitverkoop leuke prijzen. Bevalt het niet dan gewoon weer retour en eventueel nieuwe bestellen.

Nooit geen problemen, super webshop.

Super kortingen, snelle levering. Geen problemen met retourneren alles klopt.

Snelle levering leuke spullen

Snelle levering van de bestelde spullen, makkelijk retourneren indien nodig. Fijne zoekfunctie waardoor je makkelijk dingen opzoekt die je nodig hebt.. wel soms een nadeel dat je de maatlabels niet goed weet waardoor je soms dingen helaas toch moet omruilen.. (wat geen optie is)

Snel en altijd goed

ik ben heel erg blij met kleertjes.com, bijna altijd alles op voorraad en de snelle levering is top! Ik bestel eigenlijk altijd bij jullie, sinds ik de site ken!

Altijd keurig verpakt, op tijd, exact zoals op foto

Fijne website Duidelijk filter voor zoeken naar juiste maten/merken, ook mbt sale van laag naar hoog of andersom Snelle service

veel keuze! snelle levering

zeer blij met deze webshop!

Altijd super service!

Bij kleertjes.com ben je altijd verzekerd van goede service! Leveren zoals ze zeggen en bij problemen of beschadiging ook super service

Goede kwaliteit, alleen 1 broek was eennskinny, maar toch nog te wijd voor mijn zoon

Veel keuze en supersnelle levering

Het is altijd fijn winkelen bij Kleertjes.com, er is veel keuze dus je vindt er altijd wel iets leuks. Tot nu toe werden mijn bestellingen bovendien altijd supersnel geleverd, ik ben heel tevreden!

Goede service, maar de maat klopt niet

Ik heb een super leuk jasje gekocht voor mijn dochtertje van 3 jaar. Helaas was de eerste die ik bestelde veel te klein en draagt ze nu de maat voor 5-6 jarigen. Retour sturen en opnieuw bestellen ging wel heel eenvoudig. En ik vind de service van het afkopen van een jaar lang gratis verzenden ook erg handig.

Super snelle levering!

Al heel wat mooie stuks kunnen scoren over de jaren heen.. Doorgaans amper 2 dagjes moeten wachten op mijn bestelling, soms ook maar 1 dag. Super vlot, ook qua communicatie. Ik beveel kleertjes.com zeker aan!

Altijd top

Nog nooit een negatieve ervaring gehad en al HEEL VEEL besteld. Als er al eens een foutje was, werd dit ook weer meteen op een gepaste wijze verholpen.... Dus jullie zijn top!

Mooie slippers

Snelle en goede levering en de sandalen zien er mooi uit

Redelijk tevreden

Wanneer je een product hebt bekeken en je klikt op terug via je mobiel dan gaat de pagina 9 van de 10 keer helemaal weer omhoog waardoor je elke keer weer naar beneden moet scrollen om te zoeken waar je was gebleven. Wanneer je dan producten in je winkelmand hebt zitten en t te lang duurt voordat je klaar bent gooit hij je winkelmand weer leeg, zeer frustrerend. Hopelijk is hier iets aan te doen.

Super service!

Altijd snelle verzending, mooie producten, super veel keus en goede aanbiedingen. Ook het retouren werkt ideaal! Één van mijn favoriete website voor kids.

Alles verloopt vlotjes! Prima service!!!

Goede kwaliteit, snelle levering

Heel veel mooie kleertjes voor weinig geld met goede kwaliteit prijs verhouding. Super snelle levering

Bergweg 60

1217 SC Hilversum